2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
E
Duygularima tercüman olmussun canm..
Hepimiz zaten cok büyük bir stres icindeyiz birde topikte genel olarak eski yasanmisliklar konusulunca insan iyice korkup tedirgin oluyor.bu iki gündür hep ayni seyler konusuluyor diye inan artik topige bir süre ugramamayi bile düşündüm. Bende cok ama cok tedirginim acaba bebegm iyi mi acaba yasiyormu sorulariyla heran beynimi yiyip bitiriyorm üstüne birde burda sürekli bu tarz konusulmasini dogru bulmuyorum.
Tabiki hep güzel şen şakrak olsun topik demiyorum elbette acilarimizi da paylasacagz ama birazcik artik su havayi dagitsak topikten iyi olacak.hepimiz ayri ayri cok tedirginiz iyi biliyorum o yüzden birde burda birbirimizi tetikleyip iyice korkutmayalm düşüncesindeyim
ewet olumsuz hikayeler insanı yıpratıo endişeli zamanlarımz cnkü hormonlar tawan
 
E

ewet olumsuz hikayeler insanı yıpratıo endişeli zamanlarımz cnkü hormonlar tawan
Aynen öyle.iki gündür okuyorum mesela skinti olunca birden bire mide bulantisi kesiliyormus benimde iki gündür gayet mide bulantım azaldi hatta bitti gibi simdi Allah korusun bebegime birsey mi oldu ki düşünceleri beynimi kemiriyor :KK43:
 
Kaybetmek felan yok Rabbimin izniyle sapasaglam alacaksin bebegini kucagina insallah

İnşallah canm inşallah o sevinci hep beraber yaşayalım


Sen hiç bir iş yapmadan yatıp keyfine bak bol bol, tatilede gidecekmişsin ohh mis işte, çok iyi gelecek tatil eminim. Bu yatmalı dinlenmeli günlerin keyfine varmaya bakalım zira o bebekler kucağımıza geldikten sonra ne uyuyabilicez ne dinlenebilecez ki yeter ki gelsinler razıyız tabi :) Endişe stres bak hepimizde var olmasıda çok normal ama arada kafanı dağıt, geyik yap, eğlen biraz. Her şey çoookkk güzel olacak yeter ki inanalım.

Çok güzel yazmissin canm çok tesekkur ederim inşallah.. inanıyorum güzel olacak inşallah. Annem rüyasında gördü annanne demis ona Allah demiş annem çok inanıyor birakmicka seni diyor. İnşallah öyle olur
 
İnşallah canm inşallah o sevinci hep beraber yaşayalım




Çok güzel yazmissin canm çok tesekkur ederim inşallah.. inanıyorum güzel olacak inşallah. Annem rüyasında gördü annanne demis ona Allah demiş annem çok inanıyor birakmicka seni diyor. İnşallah öyle olur
Evet birakmayacak seni.cok nazli ve güçlü bir bebegin var senin masallah :emir_bebek::nazar:
 
Canim içini ferah tut insallah her şey çok guzel olacak

İnşallah canım


Canım bak bebis savaşıyor, sende bırakma.. umudunu sakın kaybetme.. iyi düşünelim herşey iyi olsun canım.. oh tatile de gidiyorsun..çok iyi gelecek sana..

İnşallah canım artık ne kadar evde yatacak olsamda bu denizi gormem bile daha iyi olur belki benim için


Geçmiş olsun umarım bu kadarla kalır.temennimiz sağlıkla doğması. Hatta bir tanıdığım var bizzat şahit olduğum çok kanaması olan hemde uzun süre devam etti kanama .işten ayrıldı ilk 3 ay cidden evde yattı hep .sadece wc banyo icin ayaga kalkmistir.doğurdu çocuğu 6 yaşında. Darısı sana olsun inşALLAH


Umarım 3. Ayımdan sonra rahatlarim çok dua edin bana


Canım benim kanama alanım senden önce oluştu ve çok fazlaydı yani doktor kanama almı demiyordu kanama alanları diyordu. İlacımı kullandım ve hep yattım dinlendim çok şükür nihayet de geçti. Sıkma canını lütfen genelde geçiyor kanama alanı göreceksin sen de bebeğin iyi olsun kalbi güzel atsın da gerisi hallolur inşalşah.


Canm doktor kanama alanın çok büyük dedi bu yüzden korkum ama diyorum bu haftaya kadar geldim daha bırakmaz belki beni inşallah öyledir
 
Gorsen varya kocaman olmuş minnagim ya inşallah sımsıkı tutunur da bırakmaz annesini
Kiz tabi birakmayack seni Allahin izniyle.
O simdi bilerek yatırıyor seni nasilsa dünyaya gelince annemi hic uyutmayacagim ondan hep ilgi bekleyecegim ona naz yapacagim en azından simdi birazcik sayemde dinlensin diyor senin minik :KK53:
 
Evcil hayvan besleyen var mı arkadaşlar merak ettim? Bende 2 kedi 1 köpiş var. Dr a sordum aşıları vs tam yaptırıyorsanız hiç sorun değil dedi. Kendimde toksoplazma testini yaptıracağım ama zaten bende hayatım boyunca hayvanlarla büyüdüğümden %99 bağışıklığım vardır. Okuduğum pek çok makalede de evcil hayvanla büyüyen bebeklerin hem bağışıklıklarının daha kuvvetli olduğu hem psikolojik açıdan çok faydalı olduğu yazıyor. Sadece ilk 40 gün yaklaştırmamayı düşünüyorum, sonra alt alta üst üste oynamalarını seyretmek için sabırsızlanıyorum :KK49: :KK71:
Merhaba canım bizim de tontik bir kedimiz var kesin toksoplazmaya bağışıklığım çıkar diye düşünüyordum ama çıkmadı hiç geçirmemişim demek ki kedimde de yok. Doğumdan önce tüylerini traş ettirmeyi düşünüyorum çünkü uzun ve çok dökülüyorlar sonrasında inşallah bebekle anlaşabilirse senin gibi bende onalrı keyifle izlemeyi düşünüyorum :)
 
S sevgininkokusu sanırım şeninde Bilgin var. Hamilelikte düşük çıkması, yüksek çıkmasından daha iyi dedi Dr. Bu durumla karışılaşan olursa panik yamayın. Benim bir kaybım olduğu için hemen endokrine gönderdi. Asıl takip Zaman'ında 14/15 hafta takibi önemli dedi. Bilmiyorum artık Rabbime emanet. Zaten doğumluların çoğu hemen endokrine yolluyor.
Evet öyle yüksek çıkması daha riskli o haşimatoya işaret eder düşük sebebi, hamile kalamama sebebi vs olabilir yüksekliği.Sizin de tshınız düşük ama çok düşük değil zaten , endokrine yollaması iyi olmuş tabi inşallah bu kez sağlıkla alırsınız kucağınıza :)
 
Merhaba atkadaşlar ,
Benim de pko nedenli başlayan tüp bebek tedavim temmuz ayında transfer olarak gerçekleşti ve 6 haftalık gebeyim, sizlere bir sorum olacak iki haftadır özelikle bu hafta aşırı adet ağrıları yaşıyorum, geceleri ağrı ile uyanıyor gündüzleri klima altında ağrıdan kan ter içinde kalıyorum sonra birden geçiyor sonra bir anda tekrar vuruyor.. Bazen hiç birşey yokmuş gibi.. Hatta geçen hafta çok az lekelenme oldu iki gün sonra ulstrasona girdim herşey yolundaydı.. Doktorum normal diyor ilaçları azaltınca azalabilir dedi, çünkü hala günde dört tane estrofem , dört tane progestron, iki günde bir progrex iğne vuruluyorum.. Aynı veya benzer şeyler yaşayan var mı?? Belki de ben çok hassasım ilk adet dönemlerinde genç kızken çektiğim ağrıların aynıları.. 1 ay bekleyip Dondurulmuş embriyo transferiydi ama 40 tane yumurtam toplanmıştı belki hepsinin etkisi vardır??
Benimki de tüp bebek bende de oluyor aynıları ben çok şiddetli ağrı -bayıltacak kadar- yoğun kanama da geçirdim acillik oldum hatta ama yine de sağlıklı devam ediyoruz çok şükür , korkmayın yani o tarz ağrılar normal doktorum da belde ayrılır gibi karında kramp gibi ağrılar olur dedi dediğim gibi ben daha kötülerini dahi yaşadım çok korkmayın :)
 
Kizlar ya dun ki sinir harbinin etkisi sanirim bogazim cok kotu. Burnumun icindede yara cikmis ucuk gibi. Aksine bakin ki dr. Umun 2 hafta randevulari dolu en gec p.tesi gorunmem gerekiyordu.

Bu arada ikili test ucretleri ne kadar bileniniz var mi

Birde benim kullandigim vitamin ve demir haplari bitmek uzere. Acaba yeniden mi yazacak yoksa kesecek mi? Bugun tam 9 haftalik oldu minigim..:anneadayı:
 
Bu arada TSH konusuna birde ben el atayım hasimatolu biri olarak :KK70: tsh i dusuk cikan arkadasin cook sinirdan dusuk olmadigi icin muhtemelen takibe alip ilaç vermeyecektir. Cunku hamileyken zaten tsh yukselir. Yuksek olmasi daha cok tehlikeli olur. Hasimatoda sadece tsh yuksekligine bagli olmaz benim tum degerlerim normal olmasina ragmen anti tg m yuksek oldugu icin hasimatolusun dedi doktor. Saglik ocaginda takip ettirmeyi dusunuyorum her ay
 
Bu arada TSH konusuna birde ben el atayım hasimatolu biri olarak :KK70: tsh i dusuk cikan arkadasin cook sinirdan dusuk olmadigi icin muhtemelen takibe alip ilaç vermeyecektir. Cunku hamileyken zaten tsh yukselir. Yuksek olmasi daha cok tehlikeli olur. Hasimatoda sadece tsh yuksekligine bagli olmaz benim tum degerlerim normal olmasina ragmen anti tg m yuksek oldugu icin hasimatolusun dedi doktor. Saglik ocaginda takip ettirmeyi dusunuyorum her ay
Zaten benimde anti tgm ve anti tpo yüksek çıktı. Bu yüzden hasimato dedi.
 
Kizlar mrb ya size bsey sorcam.bikac gundur ozellikle de bugun sol kasigimin hemen alti bacakla kasigimin birlestigi yerde sanci sizi var ara ara siddtli batiyr ayrca ayni sanci vajinama da giriyr kotu bsey mi korkuyrm
Bende de oluyor..meraklanmayin...büyük ihtimal bebekle birlikte rahim de büyüdüğü için onun verdiği sancıdır..
 
İyi akşamlar güzel hamisler daha önceki hamileliklerinde kayıpları olan melek annelerine sabırlar diliyorum Allah tekrarını yaşatmasin bebislerini sağlıkla kucaklasinlar inşallah :anne: hepimiz en duygusal en hassas donemlerimizi yaşıyoruz olumsuzu düşünerek uzulmeyelim onların mis kokularini icimize cekecegimiz günleri hayal edelim :dua: ulusa sesleniş gibi oldu kusuruma bakmayin:KK48: siz mutlu olun bebisleriniz de mutlu olsun :emir_bebek:
 
X