- 29 Haziran 2016
- 4.200
- 4.776
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #63.361
Merhaba canım.❤Merhaba kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım.❤Merhaba kızlar
İnşallah, güle güle gelsinKızlar kaç ay önce kızıma kardeş istiyorum demiştim. Çok şükür şuan hamileyim. Sağlıkla gelir inşallah. ❤
Amiin. Çok teşekkür ederim. Biraz korku biraz heyecanla bekliyorum bakalım.❤İnşallah, güle güle gelsin
Büyük de çok güzel ablalık yapsın inşallah
Gecmiş olsunnasil anladınız? Coklu derken yürüme de dahil mi? Ve nasil bir tedavi sureciniz oldu?Çok dikkat et canım biz tedavi görüyoruz arkadasiyla kafakafa ya çarpıştı ertesi günü çoklu motor bozukluğu başladı hiçbir doktor teşhis koyamadı klinikte destekleyici tedaviyle çok şükür azaldı. Düşe kalka diyorlar ama oluruna bırakınca da böyle felaketler oluyor bu 3 aydır ne çektik
Ne kadar güzel bir dua aminnnEvet en hareketli donemleri. Hamdolsun şimdi baya baya iyi. Evet benim kide öyle malasef Allah'a emanetler sağlıkla buyusunler Asklariyla nimetlendiren Rabbim sağlıklariyla imtihan etmesin
Yok değildim..uzaktan okurdum uye değildim..ama sonra üye oldum.hatta sizinle konusmustuk gecmis donemde.kardes kiskancligi ile ilgili tüyolar vermiştiniz hala uyguluyorumŞekerpare sen önceden aktif miydin grupta? Nick falan mı değiştirdin yoksa, hatırlayamadım:/
Benimki zaten yemek yemediği için böyle bir bahane ile gelmiyor :)) ama evet yemek istemiyor olabilir yemekteyken söylüyorsa.Arkadaslar benim oğlan arada yoruldum anne diyor..ve bunu genelde yemek yerken diyor..yorulma kelimesini cok kullanir oldu canim sıkılıyor..acaba yemekten kacma cabasi mi? Sizde yoruldum diyen var mi?
Benim kızım da bi ara çok derdi ama ben söylediğim için beni taklit ediyormuş:/ dikkat ettim, söylemedim, geçti onun söylemleri.Arkadaslar benim oğlan arada yoruldum anne diyor..ve bunu genelde yemek yerken diyor..yorulma kelimesini cok kullanir oldu canim sıkılıyor..acaba yemekten kacma cabasi mi? Sizde yoruldum diyen var mi?
Ben de beni taklit ettigini düşünüyorum.yorgunluktan bitsem de bugun cok enerjiğim dinc hissediyorum diyorum..epey azaldı..ama ilk zaman cok korktum Allah korusunBenim kızım da bi ara çok derdi ama ben söylediğim için beni taklit ediyormuş:/ dikkat ettim, söylemedim, geçti onun söylemleri.
Senin kuzu yemekten kaçınmak için söylüyor olabilir.
Yemek sırasinda söylüyor ben cok yorgunum deyip birden sandalyeden inip yere koltuğa vs uzaniveriyor ben de acaba büyüme atagi mi diye sizlere sormak istedimBenimki zaten yemek yemediği için böyle bir bahane ile gelmiyor :)) ama evet yemek istemiyor olabilir yemekteyken söylüyorsa.
Kardeş kıskançlığında biz nirvanadayızYok değildim..uzaktan okurdum uye değildim..ama sonra üye oldum.hatta sizinle konusmustuk gecmis donemde.kardes kiskancligi ile ilgili tüyolar vermiştiniz hala uyguluyorum
Zamanla unutur o zaman..benim kızım da öyleydi, şimdi unuttu.Ben de beni taklit ettigini düşünüyorum.yorgunluktan bitsem de bugun cok enerjiğim dinc hissediyorum diyorum..epey azaldı..ama ilk zaman cok korktum Allah korusun
Biz de felaketiz. Çığlık, bağırma, ağlama, kardeşi ağlatma..Kendi yemek yiyen çocuk beni besle diye dolaşıyor aylardır. Ne ararsan var. Üzerine de eve kapanma. Ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz durumdayım.Kardeş kıskançlığında biz nirvanadayız
Altına yapıyor uzun süredir, büyük tuvaletini de..ve kardeşini öne sürüyor. Kreşte de başedemedikleri için bez takmışlar, ben de evde devam ettirme kararı aldım. Çok direndim bu konuda ama bütün gün yer silip, don külot yıkamaktan parmak uçlarım kanar oldu.
Ben kabullendim böyle olmasını..benim kızımın kardeşinden önce de sabah akşam iki posta huysuzluk seansı vardı..huy edindi resmen bunu..Biz de felaketiz. Çığlık, bağırma, ağlama, kardeşi ağlatma..Kendi yemek yiyen çocuk beni besle diye dolaşıyor aylardır. Ne ararsan var. Üzerine de eve kapanma. Ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz durumdayım.
Çok normal benmki de yapıyorArkadaslar benim oğlan arada yoruldum anne diyor..ve bunu genelde yemek yerken diyor..yorulma kelimesini cok kullanir oldu canim sıkılıyor..acaba yemekten kacma cabasi mi? Sizde yoruldum diyen var mi?
O olayı biz de yeni atlattık..altına yapıp, yapıcam çünkü ben de bebeğim diye bağırıyordu.birgün artık dermanım kalmamıştı cok şükür vazgeçtiKardeş kıskançlığında biz nirvanadayız
Altına yapıyor uzun süredir, büyük tuvaletini de..ve kardeşini öne sürüyor. Kreşte de başedemedikleri için bez takmışlar, ben de evde devam ettirme kararı aldım. Çok direndim bu konuda ama bütün gün yer silip, don külot yıkamaktan parmak uçlarım kanar oldu.