- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 32
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.861
Evt ya anneannemin 11 tane cocugu var hepside saglikli bnce yedigimiz hormonlu seyler radyasyon teknoloji ve stres bu hale gwtirdi bizi
eskiden hersey dogalmis
eskiden hersey dogalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımEvt ya anneannemin 11 tane cocugu var hepside saglikli bnce yedigimiz hormonlu seyler radyasyon teknoloji ve stres bu hale gwtirdi bizi
eskiden hersey dogalmis
Kızlar bırde hamile oldugumu ögrendıgımden beri aynaya bakmak bile içimden gelmıyo normalde esime guzel gorunmek için caba harcardım hep ama şuan saldım dus bıle almaya halim yok acaba bı bende mi var makyajdan falanda nefret ettim
Aynen canım ılk 3 aylık donem gecse rahatlarız dıye dusunuyorumBende saldim biraz hic boyle hayal etmemistim lekelenme olunca surekli yatma halindeyim hayallet hayatlar oldu anlicagin
merhaba kızlar.dün soktora gittik kesemizi gördük.hersey yolunda ilerliyor cok sükür.ama doktor bebegi ve kalp atıslarını görmek için erken dedi kesenin mm sine görede erkenmiş.10 gün sonra gel dedi ama ben heyecan ve panik yaptım.sz keselerin içinde bebegi ne zaman gördünüz.nette arastrdım genelde 6.veya 7.haftada görünüyormus.dogrumusur.bos gebelik vs degildir insallah.
Bnde 1 agustosta gidicem bnmde sadece kesem gorundumerhaba kızlar.dün soktora gittik kesemizi gördük.hersey yolunda ilerliyor cok sükür.ama doktor bebegi ve kalp atıslarını görmek için erken dedi kesenin mm sine görede erkenmiş.10 gün sonra gel dedi ama ben heyecan ve panik yaptım.sz keselerin içinde bebegi ne zaman gördünüz.nette arastrdım genelde 6.veya 7.haftada görünüyormus.dogrumusur.bos gebelik vs degildir insallah.
Aynen canım ılk 3 aylık donem gecse rahatlarız dıye dusunuyorum
Ben 5+6 da gordum Canim senin kac gunun belki gec dollenmedir adete gore hesaplamamerhaba kızlar.dün soktora gittik kesemizi gördük.hersey yolunda ilerliyor cok sükür.ama doktor bebegi ve kalp atıslarını görmek için erken dedi kesenin mm sine görede erkenmiş.10 gün sonra gel dedi ama ben heyecan ve panik yaptım.sz keselerin içinde bebegi ne zaman gördünüz.nette arastrdım genelde 6.veya 7.haftada görünüyormus.dogrumusur.bos gebelik vs degildir insallah.
Ben kozmetik almayi da surmeyi de cok severim inan hic hevesim yok sanki onceden de yapmiyormusum gibiKızlar bırde hamile oldugumu ögrendıgımden beri aynaya bakmak bile içimden gelmıyo normalde esime guzel gorunmek için caba harcardım hep ama şuan saldım dus bıle almaya halim yok acaba bı bende mi var makyajdan falanda nefret ettim
Ay aynı sacım hep tepeden toplu cok bakımsızım neyse gecmesini beklıcezBen kozmetik almayi da surmeyi de cok severim inan hic hevesim yok sanki onceden de yapmiyormusum gibi
Ben dogan hastanesine gidiyorum muzaffer beyeistanbul beylikduzu avcilar taraflarindan olan var mi. hangi hastaneye yada doktora gidiyosunuz. ben kararsiz kaldim. ilk dogumumu avcilarda yaptim de yavuz aydinla. bilgisine guveniyorum tecrubeli. o yuzden devam etsem mi diye düşünüyorum. ama dogumum pek iyi gecmemisti. ilk dogum haliyle insan daha destek bekliyo. dogum oncesi pek goremedim kendisini. cok yogun bi dr. dogumum acele oldu gibi oldu. o da bulamadik vs. ameliyathanede bekledim. yani hastaneden memnun kalmadim kotu anilarim var. odalari genis rahat etmistim. ama olumsuz durumla da cok karşılaştım. hemde daha fiyatli baska yerlere gore. bu sefer medilife a mi gitsem diyorum kararsizim. ama takibimi yavuz beyin yapmasini isterim ona o anlamda guveniyorum
Anladim canim ben de agizdan almaya korkuyorum birde vajinal daha etkili dedi doktor. Ama akiyor fln biraz igrenc yani.Benim doktorum da vajinadan verdi önce fitil ama ben yapamam dedim hatta baş dönmesi yapar dedi ben yine de ağızdan istedim. Şimdi alıyorım öyle aman aman başım dönmüyor. Vajinal ürkünç ya
Anladim canim ben de agizdan almaya korkuyorum birde vajinal daha etkili dedi doktor. Ama akiyor fln biraz igrenc yani.