- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.901
Kızlar daha dune kadar birseyim yoktu bugün ise bulantidan rahatım yok çok fenayım rennie diye mide ilacı var çiğneme tableti dışı kırmızı renk. Onu icsem olurmuki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende denizlideyim bende 28 yaşındayım benim 2. bebeğim olcak inşallah. Denizli nin neresinde oturuyorsunuz?Bende denizlide yaşıyorum cnm.28 yaşındayım. 1 kız 1 oğlum var. Bu 3 bebisim olacak nasip olursa.
Bnimde lekelenmem oldugu icin vermisti bi de onceki bebgim dustugu icin verdibilmiyorum canım hatrlamıyorum.sadece folik asit kullanıyordum simdiye kadar.dün progestanda yazdı.sendede varmı.kullanıyormusun ne işe yarıyor acaba.
Cnm mide bulantilari icin kullanilan haplar bebege zarar verebiliomus o yuzden bnce doktora sormadan kullanma sakinKızlar daha dune kadar birseyim yoktu bugün ise bulantidan rahatım yok çok fenayım rennie diye mide ilacı var çiğneme tableti dışı kırmızı renk. Onu icsem olurmuki?
Merhaba hayırlı olsun canım. Ben de aşırı var burun tıkanıklığı hapşırma. Zaten öncesindr alerjik rinit vardı ama hamilelilik tetikledi çok kötü oldumMerhaba arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim Allah izin verirse sizde hapşurma burun tıkanıklığı var mı ilk dönemlerde olabiliyomuş
en iyisini yapmıssın canım acele ediyorum sanki.ama doktor vermişti bu tarihide .bakalım simdi 1 agustosta cagırdı.ins bu sefer görebilirim bebegimi
Geçmiş olsun hapşurmak zor oluyo ama rahatça hapşurmak gerekiyormuşMerhaba hayırlı olsun canım. Ben de aşırı var burun tıkanıklığı hapşırma. Zaten öncesindr alerjik rinit vardı ama hamilelilik tetikledi çok kötü oldum
Kirmizi mi hala yoksa koyulasti mi rengi? Napalim canim bebegim saglikli olsun kizim iyi saglikli olsun ilk istediklerim bunlar ben yatarim.Benimde azaldı baya sanrm dunki iğneden dolayı yoğun değil leke leke yani inşallah cogalmaz. Valla bende devamlı evdeyim canm patliyorum sıkıntıdan resmen kardeşimden farksız olan kuzenimin düğünü var bn hc brseyde yanında olamiyorm
Aslında tam 6 haftada görünüyor ama benim doktorum 7.haftada çağırdı nasıl dayanıcam bilmiyorumÇok erken bence senin için zaten acele etme genellikle 6. Haftasonuna doğrı görüyorsun. Ben de daha dün gördüm kalp atışını
Bende ayniyim icimden makyaj yapmak veya kendmle ugrasmak gelmiyor zaten parmagimi oynatacak halim yok daKızlar bırde hamile oldugumu ögrendıgımden beri aynaya bakmak bile içimden gelmıyo normalde esime guzel gorunmek için caba harcardım hep ama şuan saldım dus bıle almaya halim yok acaba bı bende mi var makyajdan falanda nefret ettim
netten arastırdım 2 türlü kullanılıyormus.bana doktor vajinal kullan vs demedi.dger türlü agızdan bas dönmesi yapıyormus.dogrumu acaba herkeste aynı etki göstermez sanırım ama bilgin varsa yardımcı olurmusun bu konuda.Bnimde lekelenmem oldugu icin vermisti bi de onceki bebgim dustugu icin verdi
progestan rahmin icini yumusatarak bebegin ortamini duzenliyor doktorum oyle demisti bebek sagliksizsa yine duser ama dis etmenler icin gerekli demisti
Ayy gercekten igrenc ya zaten midem bulaniyo bide o akinti olunca iyice midem kalkiyo resmenAnladim canim ben de agizdan almaya korkuyorum birde vajinal daha etkili dedi doktor. Ama akiyor fln biraz igrenc yani.
Kirmizi mi hala yoksa koyulasti mi rengi? Napalim canim bebegim saglikli olsun kizim iyi saglikli olsun ilk istediklerim bunlar ben yatarim.
Evet canim iki turlu kullaniliyor. Vajinal kullaninca daha etkiliymis. Bir de vajinal kullaninca hicbir yan etkisini gostermiyor diger turlu bas donmesi halsizlik ve bulanti yapiyormus. Senin tercihin ben vajinal kullaniyorum bulantiya dayanamam diye.netten arastırdım 2 türlü kullanılıyormus.bana doktor vajinal kullan vs demedi.dger türlü agızdan bas dönmesi yapıyormus.dogrumu acaba herkeste aynı etki göstermez sanırım ama bilgin varsa yardımcı olurmusun bu konuda.
Insallah canim cogalmaz. Simdi bi akraba geldi kadin diyorki ben kizima hamileyken adet olur gibi gunlerce kanadi calistim bide dr rapor da vermemisti diyor. Bundan 30 sene oncesi.Kirmizi değil kahverengi çok az şuan inşallah çoğalmaz
Bisi sorcam canim cok merak ediyorum ilac ne renk akiyor? Benim lekelenmem var diye mi ne acik kahve akiyorAyy gercekten igrenc ya zaten midem bulaniyo bide o akinti olunca iyice midem kalkiyo resmen
Evt bas donmesi ve uyku yapiyor ama bn surekli tuvalete gittigim icin vajinalden kullansam cok bir sonuc alamam o yuzden agizdan aliyorumnetten arastırdım 2 türlü kullanılıyormus.bana doktor vajinal kullan vs demedi.dger türlü agızdan bas dönmesi yapıyormus.dogrumu acaba herkeste aynı etki göstermez sanırım ama bilgin varsa yardımcı olurmusun bu konuda.
Ayy evet dun tıkandım kaldim ondan demekkiMerhaba arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim Allah izin verirse sizde hapşurma burun tıkanıklığı var mı ilk dönemlerde olabiliyomuş
Insallah canim cogalmaz. Simdi bi akraba geldi kadin diyorki ben kizima hamileyken adet olur gibi gunlerce kanadi calistim bide dr rapor da vermemisti diyor. Bundan 30 sene oncesi.
Sorma çok hapşırıyorum hapşırdıköa da korkuyorum çocuk düşecek diyeGeçmiş olsun hapşurmak zor oluyo ama rahatça hapşurmak gerekiyormuş