- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.541
Benim resmen gobek cikti kilo da aldim ama bariz göbek var yaniKizlar karniniz belirginlesti mi? Benim ikinci gebelik oldugundan mi 10 gun gormeyen arkadaslarim karnin buyumus diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim resmen gobek cikti kilo da aldim ama bariz göbek var yaniKizlar karniniz belirginlesti mi? Benim ikinci gebelik oldugundan mi 10 gun gormeyen arkadaslarim karnin buyumus diyorlar
İştahnız arttı mı cok mu yiosnz hamileyim dieBenim resmen gobek cikti kilo da aldim ama bariz göbek var yani
Bas dönmesi problemi yasayaniniz var mi aranizda arkadaslar ?
Benimde yer ayagimin altindan kayiyor sanki beraberinde halsizlik de var mi canmBenim de basim donuyor özellikle yemek sonrasinda
Aynen benimde gözlerim kararıyor acaba hizli mi ayaga kalkiyorum ki diyordm demek sende de aynisi varms.Bende oluyor bazen ayaga kalkınca yürüyorum biraz sonra gözlerim kararıyor basım dönüyor
Benimde kasik bölgem felan şiş resmen dün fark ettim ve gayet sert karnim felanKizlar karniniz belirginlesti mi? Benim ikinci gebelik oldugundan mi 10 gun gormeyen arkadaslarim karnin buyumus diyorlar
Aynen benimde gözlerim kararıyor acaba hizli mi ayaga kalkiyorum ki diyordm demek sende de aynisi varms.
Ben sanirim bu hamilelik olayina alışamadım henüz herşeyi tansiyona yada farkli şeylere bağlıyorum
İcabım gittim dr a kalp atışınıduyduk çok şükür. Bebiş biraz geriden geliyor. 7+3 olmuş. (7+5 olmam gerek). 15 gün sonraya gün verdi.. Hayırlısı Hakkı'mda..daisyp canim naptin sende doktora gidecektin ?
Merhaba herke bende mart 25 diye görünüyor... Zynpunb senin HCG değerin kaç çıktı ben de p.tesi yaptırmıştım kan tahliliMrb bugün öğrendm kan tahlilinde hayırlısıyla allah kucagmza almayı nasip etsin
canim 41 kere MasallahKeseyi bu sefer daha net gördü ve biraz büyümüştü kese. Fakat tam hastaneye gittiğimde lavaboya girdim kırmızı akıntıyla karşılaştım iğne yaptırdı doktor ve Protestanlar devam dedi. Kanama artmaz bir sorun olmazsa 2 hafta sonra çağırdı kalp atışları için. Sakin kalmaya çalışıyorum sağol desteğin için
İcabım gittim dr a kalp atışınıduyduk çok şükür. Bebiş biraz geriden geliyor. 7+3 olmuş. (7+5 olmam gerek). 15 gün sonraya gün verdi.. Hayırlısı Hakkı'mda..
Hamile kalmadan once diyette gibiydim simdi biraktim cok da yemiyorum dr da normal olcude herseyden ye dedi 56 kiloyum canimİştahnız arttı mı cok mu yiosnz hamileyim die
Cok sevindim canım gozunaydin birkac gun gec dollenmistir belki benimki son adete gore 1 hafta geriden geliyor hep de boyle olacak cunku 35 gunde bir adet oluyordum normalmis bu da.İcabım gittim dr a kalp atışınıduyduk çok şükür. Bebiş biraz geriden geliyor. 7+3 olmuş. (7+5 olmam gerek). 15 gün sonraya gün verdi.. Hayırlısı Hakkı'mda..
Merhaba kızlar 5. haftanın içerisindeyim kontrole gittim bugün bhcg 16900 çıktı doktor rahim de keseye benzer birşey var ama bilmiyorum dedi huzursuz oldum bi bakar mısınız sizlerin kesesi de böyle değil mi üst kısımda görünen kese
Canım senin şuan kaç hafta kaç gunluksunMerhaba ilk kan değerin miydi bu? Bildiğim kadarıyla bu kadar yükseklikte kalp atışı bile duyuluyor. Bende pazartesi gidicem görmek için doktorum 1500 civarı olduğunda görünür dedi çünkü..
Canım benimde öyle. 35 37 günde bir adet oluyorum 1 hafta geriden geliyor. Yarın 5+1 olcak. Ama sata göre 6+2 fln olması gerek. Senin kac şuan canım? ? Kese ve kalp atışını nezaman gördün? ?Cok sevindim canım gozunaydin birkac gun gec dollenmistir belki benimki son adete gore 1 hafta geriden geliyor hep de boyle olacak cunku 35 gunde bir adet oluyordum normalmis bu da.
Canım senin şuan kaç hafta kaç gunluksun
Yok canım daha gidemedim sanırım 10 günü bekleyeceğimmucizegibisin tekrar gittin mi doktora ne dedi kesen icin