- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.301
Gebelik kesinleştiginde . 5-12 hafta arası yaziyor. Doktor bir sonra ki randevuya gelmeden önce yaptırıp gelin dedi. Sağlık ocağına gittim hemen yapalım dedi. 7+5Gebeliğin hangi zamanında yapılıyor bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik kesinleştiginde . 5-12 hafta arası yaziyor. Doktor bir sonra ki randevuya gelmeden önce yaptırıp gelin dedi. Sağlık ocağına gittim hemen yapalım dedi. 7+5Gebeliğin hangi zamanında yapılıyor bunlar
Ben varimSlm kızlar hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz ins bende mart annesiyim hayirlisiyla ins (22 Mart 2017) bi sorum olucak sizlere bhcg testim iki gunde 3 4 katina katliyor benim bildigim 2 kati olmasi gerek boyle bi durumu olan oldumu acaba bhcg 11 temmuz: 133,2 --13 temmuz: 499,3 --17 temmuz: 3213,2
İnşallah ikimizde mutlu haberlerle geliriz canım haberleşirizBende yarın gidiyorum Can'ım. Bende çok stres yaptım. İlk bebeğimin kalbi durdu bunda da aynı şeyi yaşarmıyım diye..
Anladım canım. Bnde haftaya cuma gidicem doktora kese için tam 6+1 olacak o gün. Insallah kalp atışını da duyarım miniğiminBugün tam 6 haftalık dr hesabına gore
Öyle mi . Bende haftaya cuma gidicem doktora soraym doktora bakim bendeGebelik kesinleştiginde . 5-12 hafta arası yaziyor. Doktor bir sonra ki randevuya gelmeden önce yaptırıp gelin dedi. Sağlık ocağına gittim hemen yapalım dedi. 7+5
İnşallah canım yarın kaçta rendevun?İnşallah ikimizde mutlu haberlerle geliriz canım haberleşiriz
Canm sen kaç hafta kaç gunluksun suandaBana 3 hafta sonra gel dedi bi sonraki gelistede cinsiyet soylerim dedigine göre yine 3 4 hafta sonra çağıracak demek
Beta Hcg degerinin 2 günde artıyor ise dış gebelik olmaz diye biliyorum.. Eğer artma yoksa veya azalma varsa sorun vardır zatenHcg degerinin yükselmesi dış gebelik belirtisi mi
Senin nasıl degerlerin?Hcg degerinin yükselmesi dış gebelik belirtisi mi
Allah Allah nasıl yükselmesi iyi degilmis yada senin değerin mi istenildigi kadar yukselmemis demek istedi acaba .. 114 ilk değer 2 gün sonra zaten 2 katı 224 oluyo senin 293 bence başka bir doktora daha görün. . Sat - Bat kaçtı pekiPazartesi 114 carsamba 293 oldu.doktor yukselmesi iyi degil dis gebelik olabilir alttan bakmam gerek dedi baktirmadim
Hmm anladım canım sen doktorunla görüş en iyisi .. son adet tarin (sat) beklenen adet tarihin (bat)Özel de doktorum var aramasini bekliyorum gittigim yer devlet hastanesiydi...aklima takildi yazmak iztedim....canim ya sat bat yazmisin ya ben yeniyim anlamadim
Gayet güzel artmış;ben de bu doktorları anlamıyorum.2 güne bir 2 kat ve fazlası artış iyi diye biliyorum;nasıl kese görmeden karar veriyorlar?Pazartesi 114 carsamba 293 oldu.doktor yukselmesi iyi degil dis gebelik olabilir alttan bakmam gerek dedi baktirmadim
5 de canim senin kactaİnşallah canım yarın kaçta rendevun?