- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.261
Kızlar karnimda kötü bi ağrı var sol tarafta korkuyorum ya gideyim mi acile sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bilmiyorum ki bende hiçbişey hissedemedim halaAh canım ya o kötü olmuş Ama yalnız değilsin artık, o da bi teselli. O konuyu ben de gördüm ama çok detaylı okumadım, hep kız olacak dedim yani bilmiyorum kız bence :) Bütün işaretler onu gösteriyor. Kesinlikle kalp için de panik yapma. Ben de ummadığım anda gördüm. Hatta şöyle cumartesi kontrolüm vardı, sadece küçücük nokta gördük kesede, salı rapor almaya gittim hadi bakalım dedi attığını gördük ve büyümüştü. 2-3 günde bile inanılmaz değişimler gösteriyorlar gerçekten. Şimdi aradan 2 haftadan fazla zaman geçmiş olacak bakalım ne diyecek çok merak ediyorum, belki duyarız belki daha detaylı görürüz bilemedim :)
Kasık ağrısı olabilir canım bekle bence birazKızlar karnimda kötü bi ağrı var sol tarafta korkuyorum ya gideyim mi acile sizce
Kasık ağrısı olabilir canım bekle bence biraz
Hele hele aksamlari bu ağrılardan uyuyamiyorum.böyle 9 ay nasıl geçer? Dr.normal kanama yok,kese yerinde ,anne olmak kolay mı dedi.Tam geçti bu kasık ağrıları diyorum;çok sert bi şekilde kendini hatırlatıyor.kasıklarımda bazen nefes kesen ağrılar oluyor.sizinki de devam ediyor mu?
Lekelenmem de var korkuyorum bebeğime birşey mi oluyor diye ama migde bulantılarım devam ediyor olsa devam etmezdi değil mi
Bişey yoktur inşallah bekle zaten gitsen de yapacakları pek bişey olmaz. Ciddi kanaman da yok zaten ağrıların da normal sayılır. Yine de sen daha iyi bilirsin ama canım allah şifa versin rabbim korısun bebişlerimizi
İlkini kaybettim ya o yüzden böyleyim korkuyorum birşey olacak diye onda 3 hafta doktora gitmedim dusugum çok zor oldu kendimi suçluyorum hep
Ayy çok güldüm karar vermeye çalışıyodur belki Ben tatlıcıydım ama artık soğudum tatlıdan.Canim bilmiyorum ki bende hiçbişey hissedemedim hala
Hani şu eksi tatlı olayı var ya.
Bir gün çikolata havuzuna düşüp orada boğulmak istiyorum . Ertesi gün turşu turşu diye ortada geziyorum
Bu çocuk transeksüel filan mi ne anlamadım ki ben :))
Çok stres yapıyosun ondan da olabilir bunlar bulantılara falan çok takılma sakin kalmaya çalış lütfenLekelenmem de var korkuyorum bebeğime birşey mi oluyor diye ama migde bulantılarım devam ediyor olsa devam etmezdi değil mi
İnan aynı şeyleri ben de yaşadım ilki düşüktü şimdi en ufak ağrıda kanamada ödüm kopıyo o kadar korkuyorum ve üzülüyorum ki ama olacak varsa yapacak bir şey yok. En son bi doktora gittim o demişti çocuğun düşesi varsa ömrü yoksa ne yaparsan yap düşer o. Ama tutundıysa bier şey olmaz. Hatta kendisini söyledi annesi gamileyken kaza yapmış çok kötü yine de düşmemiş. Yani canım sıkmayalım canımızı bebeğimize zarar verir sadece. Bekle biraz daha bakalım. Rabbim korusun inşallah bebişlermizi
Istanbuldayım Memorıal de buldum ama butceyı aşıyo sımdı araştırıyorumİzmirdeysen var canım
.
Çok stres yapıyosun ondan da olabilir bunlar bulantılara falan çok takılma sakin kalmaya çalış lütfen
Bende tersı dıye bılıyorum sağ da ıse erkek sol da ışe kız dıyeKızlar ben bugun is cikisi Dr a ugrayacagim.
Bili arkadaşım bebek sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkek demişti ama gitmişken ona da bakarım :)
Kalp atışı duyabilecekmiyiz bakalım 6+2 bugün. .
Istanbuldayım Memorıal de buldum ama butceyı aşıyo sımdı araştırıyorum
bende aynen öyleyim onun dışında bişey yok ilk gebeligimde de böyleydi bi sorun olmaz ne olacak bünye meselesiBende de hiç belirti yok bulan normal mi. Sadece göğüs ağrım var ve uçları yeni çıkıyor gibi açıyor. Çok hafif günde 3 4 kere kasiklarim batıyor başka da bişey yok. Normal mi bu sizce belirtiler nezaman baslicak
Ne kadar mutlu olursan huzurlu olursan bebek de öyle olacak öyle düşün hep :)Evet farkındayım rahat olmaya çalışıyorum ama kalbim sıkılıyor hep
İlkini kaybettim ya o yüzden böyleyim korkuyorum birşey olacak diye onda 3 hafta doktora gitmedim dusugum çok zor oldu kendimi suçluyorum hep
Biraz daha araştırayim bakalım canimBende tersı dıye bılıyorum sağ da ıse erkek sol da ışe kız dıye
Lekelenmem de var korkuyorum bebeğime birşey mi oluyor diye ama migde bulantılarım devam ediyor olsa devam etmezdi değil mi