- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
Anladım, zor olmuşturKan testi yaptırmadim ilk bebeğimi kaybetmiştim doktora gitmicem kan testi yaptirmicam diye soz verdim kendime çok stres oluyorum öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım, zor olmuşturKan testi yaptırmadim ilk bebeğimi kaybetmiştim doktora gitmicem kan testi yaptirmicam diye soz verdim kendime çok stres oluyorum öyle
Baya yüksekmiş :) Ya çok merak ediyorum ben de buradaki arkadaşlar hızlı artmış çoğul gebelik olabilir gibi konuştular, şu an kaç hiç bilmiyorum. Çok değişik bir his ya, hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorumHmm.
sat 1 haziran bat-29 hazirandı benim.testi bugün yaptrıdım. 551,95 çıktı
Anladım, zor olmuşturama kan testini takip etmeden de kesin bir şey söyleyemez doktorlar da sanırım. Ortalama 5-6. haftalarda görülebiliyormuş. Stres yapmamak bebek için de çok önemli, pozitif düşün bence sürekli. 2 gün arayla artış varsa da sağlıklı olduğunu düşünebilirsin aslında için rahatlardı.
bir daha yaptırsan aslında erken öğrenmişsin hem. sağlık oc.versen öğleden sonra çıkar belkiBaya yüksekmiş :) Ya çok merak ediyorum ben de buradaki arkadaşlar hızlı artmış çoğul gebelik olabilir gibi konuştular, şu an kaç hiç bilmiyorum. Çok değişik bir his ya, hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorum![]()
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın, ama lekelenme yerleşmeden de olabilirmiş. Olumlu düşün olumlu etkilensin bebeğin de :) Anlayabiliyorum benim ilk hamileliğim, yine de insana bir korku yerleşiyor iyi midir değil midir, kötü tecrübe daha çok etkiliyordur.Vakit bulamadım doğrusu birazda yoksa dayanamazdm bide kahverengi lekelenmem de var geçen sefer yaşadıklarımı yaşayacagm diye çok korkuyorum
Ya evet yaptırmak istiyorum ama doktor gerek yok dedi ki bir de o kadar para alacaklar hani bir şekilde yaptırmayı deneyebilirdi, sağlıklı gelişiyor sorun olmaz dedi. Eşim de bunu duyunca gerek yok diyor inatla. Sağlık ocağına da gidecek fırsatım yok ne yazık ki, işten izin alamıyorum. 6 temmuzda keseyi görebiliriz dedi, bayram olmasa direk keseyi görmeye gidecektik aslında iyi olacaktı. Ben de şimdilik idrar testinde koyulaşma var mı yok mu diye içimi rahatlatıyorum mecburbir daha yaptırsan aslında erken öğrenmişsin hem. sağlık oc.versen öğleden sonra çıkar belki
Kızlar keseyi gören oldumu? Ben cumartesi test yapmıştım çizgi netti ama silikti biraz bugün tekrar yaptım böyle çıktı sizce gitsem kese gorunur mu ? Sat 27 mayis Eki Görüntüle 1854142
öyleyse içini ferah tutİnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın, ama lekelenme yerleşmeden de olabilirmiş. Olumlu düşün olumlu etkilensin bebeğin de :) Anlayabiliyorum benim ilk hamileliğim, yine de insana bir korku yerleşiyor iyi midir değil midir, kötü tecrübe daha çok etkiliyordur.
Ya evet yaptırmak istiyorum ama doktor gerek yok dedi ki bir de o kadar para alacaklar hani bir şekilde yaptırmayı deneyebilirdi, sağlıklı gelişiyor sorun olmaz dedi. Eşim de bunu duyunca gerek yok diyor inatla. Sağlık ocağına da gidecek fırsatım yok ne yazık ki, işten izin alamıyorum. 6 temmuzda keseyi görebiliriz dedi, bayram olmasa direk keseyi görmeye gidecektik aslında iyi olacaktı. Ben de şimdilik idrar testinde koyulaşma var mı yok mu diye içimi rahatlatıyorum mecbur![]()
Söyledik bizöyleyse içini ferah tutçok bişey kalmadı zaten bayrama.ailelere söylediniz mi:)
anaaa taze evli,taze annecik:) kaç yaşındasınSöyledik bizşok aşamasını atlatmalarını bekliyoruz, bizim gibi
1,5 aylık evliyiz de
![]()
Ya evet daha düğün heyecanını atamadık, bomba bi haber geldianaaa taze evli,taze annecik:) kaç yaşındasın
Kızlar keseyi gören oldumu? Ben cumartesi test yapmıştım çizgi netti ama silikti biraz bugün tekrar yaptım böyle çıktı sizce gitsem kese gorunur mu ? Sat 27 mayis Eki Görüntüle 1854142
Benim de sat 27 mayıs. Salı günü keseyi gördük 6mm.
Bende çok erken öğrendim ,öğrendiğimde 22 idi 2 gün sonra baktırdım (yanı dün ) 61 idi . Yarın tekrar baktırmamı istedi doktor . İki günde 2 katına çıkması gerekiyormuş . Bakalım artık hayırlısı .Doktor bHCG 2000'i geçince dedi, 2 günde 2şer kat kesaplayarak gün verdi ortalama olarak. Senin kaç ?
Ya aklıma şüphe düştü şimdi baktırsam mı bir daha ben de keseyi beklesem mi yoksa. İnşallah güzel çıkar değerlerin :)Bende çok erken öğrendim ,öğrendiğimde 22 idi 2 gün sonra baktırdım (yanı dün ) 61 idi . Yarın tekrar baktırmamı istedi doktor . İki günde 2 katına çıkması gerekiyormuş . Bakalım artık hayırlısı .
Beylikduzu tip merkezi cnmYa çok iyiymiş, nerede bu hastane. Ben nereye sorsam çok yüksek dediler90 diyen bile çıktı el insaf.
Muhtemelen gozukmez canim. Beta 2000lerdeolunca cikiyor keseKızlar keseyi gören oldumu? Ben cumartesi test yapmıştım çizgi netti ama silikti biraz bugün tekrar yaptım böyle çıktı sizce gitsem kese gorunur mu ? Sat 27 mayis Eki Görüntüle 1854142
Ay çok iyi oldu bu bana :) acilden alıp sonucu hemen verirler değil mi? Eşimi ikna edersem gideyim bariBeylikduzu tip merkezi cnm
Yakin misin canim? Hastane bombos ve 1 saat surmuyor cikmasi. Acilden diil notmal gidiyon laboratuvara hemen cikiyorAy çok iyi oldu bu bana :) acilden alıp sonucu hemen verirler değil mi? Eşimi ikna edersem gideyim bari
Senin beta kac cikti canim ne zaman yaptirdinSöyledik bizşok aşamasını atlatmalarını bekliyoruz, bizim gibi
1,5 aylık evliyiz de
![]()