- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- Konu Sahibi cimcimegfb
Dr bana mataflam mi ne oyle bir vitamin verdi icinde demir folik asit diger vitaminler de var neden bu kadar kapsamli verdi acaba. Kizimda 3. Aydan sonra obur vitaminlere baslamisti dr.um
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye gidiyorsun canim doktoraBeni de sekreter aradi kizlar cmtesi gelsin tekrar kan tahlili yapalim demiş dr... insallah kat kat artar beni birakmaz bebeğim
Amin bozacigim inşallahÇok sevindim canım. Darısı başımıza inşallah.
Sağol canım ben günde 1e devam edeyim o zamanGünde 400 MG alınacak
Gazi hastanesine gidiyorum canim sen? Simdilik memnunumNereye gidiyorsun canim doktora
Ya kontrol haftaya ama bayram hicbir dr yok hastane ariyorum simdi nobetci kadin dogumcu pek yok bulamiycam
Ben simdilik burdaki bir tip merkezine gittim ama bayramdan sonra baska bir yere gidicem arastiriyorumGazi hastanesine gidiyorum canim sen? Simdilik memnunum
Bulantı yaşayan var mı kızlar?
Amin.. İnşallah rabbim herkesin bebeğine sağlık versin. Daha kese görünmedi, erkeb dedi doktor ama hcg artışı iyiymiş. Haftaya Cuma tekrar gideceğim inşallah..Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Doktora gittin mi? Hcg baktırdın mı? Nedir durumlar? Beni cuma çağırdı doktor inşallah güzel şeyler söyler.
Benim hem sağ hem de sol kasıkta oluyor ağrı. Bunun bir anlamı var mı?sağ kasık ağrısı kız çocuk müjdelermiş.sol da erkek.benimde sağımda ara ara ağrı oluyor.endişelenmeye gerek duymuyorum...
canım bizlerde bekliyoruz inşallah..bizlerede dua et...hamişlerin duası makbuldur...Teşekkür ederim. İnşallah sen de gebesindir.
daha kese bile görünmeden doktor nasıl erkek diyor ya...kahin mi bu adam?:Amin.. İnşallah rabbim herkesin bebeğine sağlık versin. Daha kese görünmedi, erkeb dedi doktor ama hcg artışı iyiymiş. Haftaya Cuma tekrar gideceğim inşallah..
gebeliğin hayırlı olsun canım...bizlerede dua et...bizde bekliyoruz....bakalım 5 temmuzu geçebilecekmiyiz...Tesekkur ederim inşallah siz de hamilesinizdir.sat ne zamandı sizin
Amin.. İnşallah rabbim herkesin bebeğine sağlık versin. Daha kese görünmedi, erkeb dedi doktor ama hcg artışı iyiymiş. Haftaya Cuma tekrar gideceğim inşallah..
daha kese bile görünmeden doktor nasıl erkek diyor ya...kahin mi bu adam?:
Benim hem sağ hem de sol kasıkta oluyor ağrı. Bunun bir anlamı var mı?[/Qsenidemi sat 25 mayıs
İnsan tutamıyor kendini değil mi Nerede yaptırdın testi, sağlık ocağında mı? Özelde çok fazla para aldılar bizden :/Kizlar 3 gun once 290 cikan degerim bugun 1080 cikti. Iyi sanirim dr.a gostermedim cunku yaptirma dediydi:))))
Kizlar 3 gun once 290 cikan degerim bugun 1080 cikti. Iyi sanirim dr.a gostermedim cunku yaptirma dediydi:))))