- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.681
Hepinize çok tskler kizlar ben hepimiz için dua ediyorum sizde bana edin iki bebegimi kaybettim bunuda kaybetmek
Canim dualarimdasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize çok tskler kizlar ben hepimiz için dua ediyorum sizde bana edin iki bebegimi kaybettim bunuda kaybetmek
Canim dualarimdasin.
Yok canim ya ne kirmasi kısmet işi bunlar olur inşallah zamanı gelinceOzur dilerim kalbinizi kirmak istemezdm. Rabbim en kisa zamanda hayirla ve saglikla yollasin bitanenizi :-*
Amin inşallah hepimizinde allahım bebeklerimizi bize bağışlasın tarihimiz aynı seninleBende ilk bebegimi kaybettim düşük oldu. Insallah bebislerimiz sağlıklı bi şekilde doğar inşallah Rabbımin izniyle
Kizin kac yasinda canm benm de 2. BebegimAnladim canim. Sen yine de dinlenmene bak ve sakin kalmaya calis canim. Biliyorum ben de yasiyorum cok zor ama ne kadar dovunsek de her sey olacagina variyor. Hep kizimla avutuyorum kendimk ben.
Evet tarihimiz aynı :)))Amin inşallah hepimizinde allahım bebeklerimizi bize bağışlasın tarihimiz aynı seninle
518.1 5 gun gecıknıstı, peki ya sende ne kadar cıktı, kac gun gecikme olmustu?Kaç cıktı canım değer
Canım 12 haftaya kadar genelde söylenmiyor. Biz ama sadece ailere söyledik. Onları da tembihledik kimseye söyleme diye.Kızlar birşey sorcam ilki düşük oldu bende ya şimdi yine hamileyim ama kimseye daha demedim sizler söylediniz mi aile veya arkdas soylenmesi gereklimi?
Rakamlar karıstı 518.1 degerim 5 gun gecikme518.1 5 gun gecıknıstı, peki ya sende ne kadar cıktı, kac gun gecikme olmustu?
Belki kalp atışı için erkendir. Yani daha önce duymadıysanız eğer kalp atışları 8. Haftafa duyulan bile varmışSu anda evdeyim doktor seni yatiramam dedi kan sulandirici ilaç kullanıyorum diye suan da 6+3 alttan muayene edince küçük bi tomurcuk var dedi ama kalp atisi yok dedi
Devlet hastanesine gittim haftasonu olduğu için kesede bebek gorunmuyo dedi alttan bakincada bi tomurcuk var dedi sen gittiğinde kesen kac mm
Bnde esim annem ve onun annesigilden baska kimseye sylemedim bnmde ilki dusuktu milletin lafindan yorulmustum o yuzden kalp atislarini filan duyduktan snra sylersek syleriz yoksa milletin laflarida cok zoruma gitmistiKızlar birşey sorcam ilki düşük oldu bende ya şimdi yine hamileyim ama kimseye daha demedim sizler söylediniz mi aile veya arkdas soylenmesi gereklimi?
Bende öyle düşünüyorum eşimde hiç kimseye sakın soyleme diyor ama ben annem ve ve eşimin ailesine söylemek istiyorum. Bakalım nezaman soylicemBnde esim annem ve onun annesigilden baska kimseye sylemedim bnmde ilki dusuktu milletin lafindan yorulmustum o yuzden kalp atislarini filan duyduktan snra sylersek syleriz yoksa milletin laflarida cok zoruma gitmisti
Merhaba ben de henuz kan tahlili yapmadim ama son adet tarihime gore insaAllah martta dogacak olan ikinci bebisime hamile oldugumu idrar testiyle ogrendim. Rabbim bebegi olacak tum arkadaslara saglikla kucagina almayi isteyen herkese de saglikla hamilelik haberleri almayi nasiib etsin insaAllah
Arkadaşlar şimdi netten okudum gebelikte faydalı meyveler.çoğu meyve faydali ama en çok dikkatimi çekenler elma bebeğin bağışıklık sistemini guclendiriyomus armut folik asit yönünden zengin ilk üç ay tüketilmelidir. Birde diyorki karpuz ve muz özellikle karpuz mide bulantısına iyi gelir.Muzu da hergün bir adet yemeliymis.İlginizi çeker diye düşündüm. Özellikle mide bulantısı için
Merhaba, ben de kismetse mart annesi olacağim. Sormak istediğim bir şey var; gitiğiniz hastane ve doktor isimlerini paylaşabilir misiniz? Özellikle avrupa yakasi sariyer yakinlarinda bulmak çok zor.
Teşekkür ederim