- 19 Ocak 2016
- 197
- 145
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.601
evet canım çok net benim nerdeyse var yok arasıydı çizgi varmış hayırlı olsun seninki deKızlar kan testine daha gitmedim ama sanırım bende aranıza katıldım
Eki Görüntüle 1858878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım çok net benim nerdeyse var yok arasıydı çizgi varmış hayırlı olsun seninki deKızlar kan testine daha gitmedim ama sanırım bende aranıza katıldım
Eki Görüntüle 1858878
evet canım çok net benim nerdeyse var yok arasıydı çizgi varmış hayırlı olsun seninki de
Çok teşekkür ederimKişisel bilgilerini düzenlemeye gir. En altta göreceksin hamilelik takvimi nı düzenlemeyi.
Ne renk? Dr progestanin dozunu arttirdi bana
Iyi masallah ya ne guzel bnde pazartesi karindan gorecem insallahYok canım karında gördü geçen hamileligimde de 1500 iken görmüştü doktor
4 veya 5 haftalıksın Can'ım..kızlar merhaba.bende bugün tahlil yaptırdım. beta 789.5 çıktı. kaç haftalık hamileyim şuan ben? martta doğcak nasipse
Bulantım çok özellikle sabahları. Bu gün ilk defa yemek yedikten sonra çıkardım. Bana ilaç içme çıkar tekrar ye dedi dr gereksiz ilaca çok karşı..Kızlar bulantınız var mı olanlar ilaç kullanıyor musunuz?
Bulantıdan mahvoldum çok çıkaramıyorum ama sürekli öğürtü bulantı
Vajinal bakacak canım üstten görünmez çünkü daha çok küçükmerhaba kızlar 4+5 im yarın Allahınizniyle kese görebiliriz. Ama vajinal mı bakar karındanmı bilginiz varmı?
Naptin ilac verdi dimi dr?Sanirim kirmiziymis kurumustu bende gordugumde afedersin.
Endişelecek bir şey yok canım ya. Benim ilk kızımda hiç bulantım olmamıştı ama bu gebeliğimde acayip bulantım oldu...anlayacağın bulantı olmayabilirde... :))Ne zaman başladı iştahsızlık canm?? Ben aksine sürekli acıkıyorm dün gece canm etli güveç istedi sabah uyanınca pişirdm yedim. Endişelendiriyor bu durum beni neden midem bulanmadı
Doktorum banada aynı ilacı verdi.bende içmiyorum...Bana da bi Dramamin tablet sabah akşam alBilirsin dedi Eczaneye gittim reçetesiz satılmıyormuş...
Demek ki ciddi bir ilaç diye düşündüm ve vazgeçtim içmekten ama miğdemdekiler sanki horon tepiyor
Naptin ilac verdi dimi dr?
Korkma canm meleklerimiz bizimle kalacak inşallahOff tedirginim ya ne bileyim lekeleri gordukce icim sikiliyor. Hayirlisi bakalim
Kizlar burdab9 haftalik bi kadin var ağrıdan kivraniyo kanamasi cok siddetli hatta parca geliyormuş gozetim altinda tutuyorlar bugun kesildi agrisi kanaması azaldi ona bile yapacak birsey varsa biz korkmayalm yavrularimizi strese sokmayalim
Gebelikten gebeliğe farkediyor demek kii Benm göğüs hassasiyetim arttı bugünlerde bide sürekli acıkıyorm başkada bi belrtim yokEndişelecek bir şey yok canım ya. Benim ilk kızımda hiç bulantım olmamıştı ama bu gebeliğimde acayip bulantım oldu...anlayacağın bulantı olmayabilirde... :))