- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.581
Ay Allahim yardimcimiz olsn insallah kisa surede huzura kavusurz
Allahim esirgesin bizleri ve yavrularimizi
Amin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allahim yardimcimiz olsn insallah kisa surede huzura kavusurz
Allahim esirgesin bizleri ve yavrularimizi
Canım banada dedi kan gelırse gel diye bol bol dinlen uzan canını sıkma fazla haberlere de bakmaKan geldi iste benden canim ondan
Canım banada dedi kan gelırse gel diye bol bol dinlen uzan canını sıkma fazla haberlere de bakma
Ne renk? Dr progestanin dozunu arttirdi banaBir damla gelmis yine ya simdi tekrar gidicem wc ye bakicam. Hafifte igne batar gibi ağrım var
Dr gecmezse igne basliycaz dedi. Lekelenmen var mi?Bu kadar doz almaktansa ne bileyim iğne daha iyi olmaz mı? Benm kırmızı olunca kan birde daha once düşük yaptığım için iğne verdi hemen hergun oluyordum şimdi haftada bir kez oluyorum
canim benim direk kipkirmizi su gibi kan geldi hic leke gelmedi sonra igne verdi doktor igneler kesti kanamayi dün cok az kahve rengi leke vardi ama kücücüktü snr peceteye sildikce lekeler geldi ama cok ufakti bugun hic yok allaha şükür fitilli kestim ben bide kan sulandirici coraspini kestim fitil yerine igne vurunuyorum hergünPeki tamamen keaildi mi yoksa kahve lekeye mi dondu. Ya benim hala lekelenmem var bazen lekeyi geciyor bildigin bir anda bosaliyo falan
Benim de gecmezse igne verecek. Her gun igne de zor olur. Bize uzak igne yapilacak yer arabayla gidilecek mesafe.canim benim direk kipkirmizi su gibi kan geldi hic leke gelmedi sonra igne verdi doktor igneler kesti kanamayi dün cok az kahve rengi leke vardi ama kücücüktü snr peceteye sildikce lekeler geldi ama cok ufakti bugun hic yok allaha şükür fitilli kestim ben bide kan sulandirici coraspini kestim fitil yerine igne vurunuyorum hergün
Dr gecmezse igne basliycaz dedi. Lekelenmen var mi?
Dün gece hepimiz büyük bir sinavdan gectik resmen..bir ara düşük yapiyorum sandim. Bi yanimizda mit bi diger yanimizda cumhurbaskanlik var.
Ne korkunc bir geceydi Allahm tekrarini yasatmasin
Aminn aminAynen oyle ben yere oturdum dedim kesin düşürüyorum oyle büyük sancim oldu. Rabbim bir daha boyle bir korku yaşatmasın
Off tedirginim ya ne bileyim lekeleri gordukce icim sikiliyor. Hayirlisi bakalimYok canm gelmiyor leke flan ama çok agrim oldu dun
Yok canım karında gördü geçen hamileligimde de 1500 iken görmüştü doktorAlttan mi bakti binlerde karindan girunmez genelde