• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gunaydın kızlar benım gün içinde az da olsa tek bacagımda kramp oluyo magnezyum surekli kullanıyorum acaba kalsıyum eksıklıgımı var gunde bi tabak yogurt zorla yıyorum sut hıc ıcemıyorum ama hergun peynırde yıyorum yetersızmı acaba
Ay ben sabahları yataktan fırlıyorum resmen napcamı şaşırıyorum :( p.be kontrolüm var sorcam Dr a bende magnezyum mu artık be eksikse.. bn muz yiyorum iyi gelir diyorlar.. yoğurt da dediğin gibi unutmazsam günde bir kase şanslıysam iki kase :( of dikkat etmem lazım ama çok saldım bu ara bi de kilo aldım 1 hafta da 1 kilo :(

Kizlar hazir bebek kundaklari var ya ondan almak istiyorum kalin battaniye yerine. Citcitli fln oluyor onlar acilmiyor da bi yerden. Cok guzel modelleri var.

Artik yukaridalar:)
Ilk gobek ustu tekmeyi yedigimde sok olmustum hep asagilarda takiliyordu. Bide huylandim gibi bisi olmustu sonra gulmustum kendi kendime:) simdi sabah uyandigimda midemin hemen altinda oynuyo. Gece uyandim baktim icerde takiliyo:KK76:
bendede var yukarda tekme atiyor geriliyorum valla sıkışıyor orda..
Dün doktora gittim bebegim 2 hafta geride olduğu beslenme düzeni zayif olduğu söledi morelim çok bozuktu kaç günden beri. düşündüm kaybedicem diye korktum.
igne dozu attirdi sadece. olmazsa hastaneye yatiracagi söledi şimdilik çok şükür herşey normal gidiyor da benim korkularim var:KK43: pırtılaşma değerlerim yüksek çikti kan değerim tam sinirda bi sayı düşük.
iyiki önlem aldim. allahin iziniyle inşallah bebegimi sağ salim kucagimiza alicaz dua edin lütfen:KK43:

ruzigarr ruzigarr canım ben english homedan böyle bi kundak aldım, bilmiyorum ne derece kullanırım ama heves işte
25 tlydi indirimle 20 ye aldım.
IMG_8950.webp IMG_8951.webp IMG_8952.webp
Dün doktora gittim bebegim 2 hafta geride olduğu beslenme düzeni zayif olduğu söledi morelim çok bozuktu kaç günden beri. düşündüm kaybedicem diye korktum.
igne dozu attirdi sadece. olmazsa hastaneye yatiracagi söledi şimdilik çok şükür herşey normal gidiyor da benim korkularim var:KK43: pırtılaşma değerlerim yüksek çikti kan değerim tam sinirda bi sayı düşük.
iyiki önlem aldim. allahin iziniyle inşallah bebegimi sağ salim kucagimiza alicaz dua edin lütfen:KK43:
Dualarım seninle canım, hiç merak etme hiç birşey olmayacak, kucaklayacaksın miniğini:anne: pıhtılaşma bebek küçükken çok daha önemli, artık büyüdü maşallah, korkma sen:KK19:

Her günümüz korkuyla ve her animiz duayla geçiyor. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.saglicakla kucağımiza almayı nasip etsin.

Canım inşallah tedbirler yeterli gelecektir, allah sağ salim kavuştursun sizi :dua:
Kalsıyumuma bakılmadı daha bıkac gundur var
Aylık olarak sen sağlık ocağında baktırırsan bunlara, doktoruna da yollarsan o yönlendirir zaten şu eksik bu eksik diye. Mesela benim normal değerler arasında gördüğüm magnezyum doktora düşük geldi, eski değerime göre azalmış magnezyuma başlattı.
ruzigarr ruzigarr canım ben english homedan böyle bi kundak aldım, bilmiyorum ne derece kullanırım ama heves işte
25 tlydi indirimle 20 ye aldım.
Eki Görüntüle 1918551 Eki Görüntüle 1918552 Eki Görüntüle 1918553
Dualarım seninle canım, hiç merak etme hiç birşey olmayacak, kucaklayacaksın miniğini:anne: pıhtılaşma bebek küçükken çok daha önemli, artık büyüdü maşallah, korkma sen:KK19:
Ay çok güzelmişş güle güle kullansın :KK200:

Gecmıs olsun canım demek pıhtılasmadan kan akısımı olmamıs plasentadan anladıgım kadarıyla iğnelerini kullan ve ayaga kalkma hep soluna yatarak dınlen yemegınede dıkkat et balık tuket mutlaka uzme kendını önlemini aldın allahın ıznıyle bısey olmaz yavruna

Auralee Auralee canım saglık ocagında kalsıyuma bakıyolar mı ? Ben basından beri tum vıtamınleri kullanıyorum zaten .. Bı ıkı ay once kalsıyumu doktora sordugumda kalsıyumu gebelıkte onermıyoruz demıstı konu kapanmıstı sımdi bacagıma kramp gırınce zaten magnezyum hep ıcıyorum bende anlamadım valla cumartesi doktoruma danısıcam

Canım inşallah tedbirler yeterli gelecektir, allah sağ salim kavuştursun sizi

Ay çok güzelmişş güle güle kullansın :KK200:

Çok sağol canım, benim kız 40 derece sıcakta doğdu o yüzden değil kundak altına don bile giydirmiyordum, battaniye yerine miniş yastık kılıflarını kullanıyordum gece :dondurma:
İçimde kaldı minik bebişi şöyle bir sarıp sarmalamak :KK48: heves işte

Auralee Auralee canım saglık ocagında kalsıyuma bakıyolar mı ? Ben basından beri tum vıtamınleri kullanıyorum zaten .. Bı ıkı ay once kalsıyumu doktora sordugumda kalsıyumu gebelıkte onermıyoruz demıstı konu kapanmıstı sımdi bacagıma kramp gırınce zaten magnezyum hep ıcıyorum bende anlamadım valla cumartesi doktoruma danısıcam
Evet bütün vitamin değerlerine vs bakıyorlar. Ben başlarda kalsiyum kullanıyordum, doktor değiştirdim değere bakmadan verilmemeli fazla kalsiyum taş yapıyormuş çünkü. Zaten sağlık ocağı da rutin kontrol istiyor kan değerleri için, yani bana öyle bi liste çıkarmıştı hemşire, aydan aya bakacak gibi.
Çok sağol canım, benim kız 40 derece sıcakta doğdu o yüzden değil kundak altına don bile giydirmiyordum, battaniye yerine miniş yastık kılıflarını kullanıyordum gece :dondurma:
İçimde kaldı minik bebişi şöyle bir sarıp sarmalamak :KK48: heves işte
Oyy kıyamam :)) minik yastık kılıfı mıı :) Allahım küçücük olacaklar :)

Evet bütün vitamin değerlerine vs bakıyorlar. Ben başlarda kalsiyum kullanıyordum, doktor değiştirdim değere bakmadan verilmemeli fazla kalsiyum taş yapıyormuş çünkü. Zaten sağlık ocağı da rutin kontrol istiyor kan değerleri için, yani bana öyle bi liste çıkarmıştı hemşire, aydan aya bakacak gibi.

Oyy kıyamam :)) minik yastık kılıfı mıı :) Allahım küçücük olacaklar :)
Supermıs bende bı yarın ugrayayım canım

Aynı evet sol baldırda oluyo canım bi sorcam belkide normaldir dediğin gıbı
Canım aynen özellikle solda oluyor, bazen ayak parmaklarıma bile vuruyor, ama baldır bölgesi taş gibi oluyor. Magnezyum, kalsiyum içmek, maden suyu ve muz tüketmek lazım. Şimdi havalarda yağmurlu ya daha çok hissediliyor kas ağrıları, normal yani hamilelikte oluyor bunlar. Ben geçenkinde bacak aramdaki kramptan üç gün yürüyemedim. Hani ata binmiş ya da ham vücuda squat yapmış gibi bir ağrı olmuştu ayağa kalkamıyordum, geçecek inşallah hepsi. Sabredicez melekler için.

Auralee Auralee canım hem de öyle miniş olacaklar ki:anne: oh mis gibi ya düşündükçe içim gidiyor. İlk 2 sene yastık kullanılmıyor zaten o yüzden o miniş yastık kılıfları benim için battaniyeydi, bir de koluma seriyordum emzirirken kafası terlemesin diye:KK37:

Auralee Auralee canım hem de öyle miniş olacaklar ki:anne: oh mis gibi ya düşündükçe içim gidiyor. İlk 2 sene yastık kullanılmıyor zaten o yüzden o miniş yastık kılıfları benim için battaniyeydi, bir de koluma seriyordum emzirirken kafası terlemesin diye:KK37:
Yaa içim eriyor düşününce işte :)) Ve bakınca aslında çok az kaldı. Bir de ilk kez yaşayacağım bu duyguyu, bi bilinmezlik var o kadar heyecanlanıyorum ki. Bizim planlı bi hamilelik değildi, o yüzden bu kadar uzakken bu konuya ilk öğrendiğimde bir çocuğum olacak fikri nasıl şaşırtmıştı beni, şimdi o bebek bariz bir şekilde karnımda, varlığını hissediyorum, ama kucağıma almak nasıl olacak, yüzyüze iletişim kurmak nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum :anne:

Back
X