- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
İkisi de kaliteli markalar. Memnun kalırsın diye tahmin ediyorum canım ama evin çok büyük değilse telsizi bir daha düşün bence. Küçük evlerde çok ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Alacaksan da doğumdan sonra ihtiyaç durumuna göre bakarsın.E bebekte beğendim sizce nasıllar ??
canım bu puset ayrı port bebe ayrı ikiside takılıyor bende şimdi almayı düşünmüyorum açıkçası fiyatlarına bi göz gezdirdim bugünCanim arabanin oturulacak kismi cikiyor mu? Ablamin kullandigina benzettim eger cikiyor ve sadece iskeleti kaliyorsa sakin alma. Oturma yerini takmak cikarmak tasimak cok zor. Ama yok sadece one arkaya yaslaniyor ve cikmiyorsa alabilirsin. Ama henuz erken bence parani ayarla daha sonra gorecegin baska bir model olabilir. Ben buyuk esyalarda o sekilde yapmayi dusunuyorum aklim kesin kalir benim baska bir seylerde
evim malesef büyük bebeğin odası en arka oda mutfakta mesela hayatta duymam sesini o yüzden baktım canım telsizeİkisi de kaliteli markalar. Memnun kalırsın diye tahmin ediyorum canım ama evin çok büyük değilse telsizi bir daha düşün bence. Küçük evlerde çok ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Alacaksan da doğumdan sonra ihtiyaç durumuna göre bakarsın.
canım bebek arabası fiyatı ne?E bebekte beğendim sizce nasıllar ??
ben oda yapamayacağım bebeğime yeterli odam yok. o nedenle bende yatak odama ikeanın beşiklerinden almak istiyorum idareten ama eşimi kandıramadım henüz pek pimpirikli beyfendi bakalım inşallah istediğim gibi olur her şeybir garip oblomov ben de bakıyorum yatak beşik kısmetse odasını tam takım alıp yatak odama ikea nın ahşap beşiklerinden düşünüyorum
canım ufaktan battaniye örmeye ya da bişiler dikmeye başlayanlar var ama çoğunluğumuz cinsiyet öğrenemediği için pek girişemedik bişiler almaya sizin cinsiyet belli oldu muBayanlar kimse henüz alisveris yapmadimi? Yaptiysada kacinci haftadan sonra yapti? Ben yarin 15. haftama girecegim insallah. Ve simdiden düsünüyorum biberon, Fircasi, Emzik vs. almaya Yada biberon isiticisi avent markasinin bir sürü secenegi var.
iki doktora gittim ikiside erkek gibi dedi ama 100% kesin demediler henüz erken diye. Almanyadaym ben bruda hemen cinsiyeti söylemiyorlar bilselerde. Aldirirlar falan diye. Yasak yani. Bende erkek hissediyorum ama bellide olmaz. Biberon biberon isiticisi bebek mamasi yapmasi icin makinalar vs. bunlari almak icin cinsiyete gerek yokki normalde. Ondan sordum Battaniye kiyafet vs. cinsiyeti ögrendikten sonraki iscanım ufaktan battaniye örmeye ya da bişiler dikmeye başlayanlar var ama çoğunluğumuz cinsiyet öğrenemediği için pek girişemedik bişiler almaya sizin cinsiyet belli oldu mu
tabi dediğin ürünleri alabilirsin ben ebebek sitesinden biberon emzik vs hepsini bir almayı düşünüyorum ısıtyıcı mama yapma makinesi almayacağım. biberon için cinsiyet gerekmiyor ama emziğini renkli almak istiyorum o nedenle bekleyeceğim 2 hafta dahaiki doktora gittim ikiside erkek gibi dedi ama 100% kesin demediler henüz erken diye. Almanyadaym ben bruda hemen cinsiyeti söylemiyorlar bilselerde. Aldirirlar falan diye. Yasak yani. Bende erkek hissediyorum ama bellide olmaz. Biberon biberon isiticisi bebek mamasi yapmasi icin makinalar vs. bunlari almak icin cinsiyete gerek yokki normalde. Ondan sordum Battaniye kiyafet vs. cinsiyeti ögrendikten sonraki is
haklisin emzik almam zaten daha onuda cinsiyet belli olunca alacagim. Daha emzik zinciri yaptirmak istiyorum isimiyletabi dediğin ürünleri alabilirsin ben ebebek sitesinden biberon emzik vs hepsini bir almayı düşünüyorum ısıtyıcı mama yapma makinesi almayacağım. biberon için cinsiyet gerekmiyor ama emziğini renkli almak istiyorum o nedenle bekleyeceğim 2 hafta daha
Günaydın canım evet daha önce söylemiştin oda yapamayacağını sağlık olsun. Sağolsun benim eşim çok karışmıyo sadece bakarken teknik kısımları konusunda uyarıyo sağlamlık bebek için uyumlu mu bu konularda uyarıyo ona göre ortak nokta buluyoruz :)ben oda yapamayacağım bebeğime yeterli odam yok. o nedenle bende yatak odama ikeanın beşiklerinden almak istiyorum idareten ama eşimi kandıramadım henüz pek pimpirikli beyfendi bakalım inşallah istediğim gibi olur her şey
benimki ikeanın ürünlerini pek sevmiyorGünaydın canım evet daha önce söylemiştin oda yapamayacağını sağlık olsun. Sağolsun benim eşim çok karışmıyo sadece bakarken teknik kısımları konusunda uyarıyo sağlamlık bebek için uyumlu mu bu konularda uyarıyo ona göre ortak nokta buluyoruz :)
Cok uygunmus canim hangi model bu bahsettigin ikeada mi :)benimki ikeanın ürünlerini pek sevmiyorbanada uygun geliyor zaten çok yatmıcaklar pek sağlam vs bişi almaya gerek yok piyasada ikea tarzı olupta 1000 liraya kadar varan ürünler var oda yapsam büyüyen yataklardan alırdım acımazdım paraya ama oda yapmadığım için çok geliyor o paralar bana. ben bir beşik bir 2 kapılı dolabını almak istiyorum 700 lira civarı bişi yapıyor
evet canım ikea. hensvik bebek karyolası ve gardrobuCok uygunmus canim hangi model bu bahsettigin ikeada mi :)
Çok şeker Fenerbahçeli :))) insallah sağlıklı hayırlı günlerde giyer resim de atmak nasip olurBen dün dayanadım bu takımı aldım bebişime