- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Hemen bakiyorum canim.bir de aklima su takiliyor acaba anne yani besik mi daha avantajli olur ki.sen ne dusunuyorsun canim?evet canım ikea. hensvik bebek karyolası ve gardrobu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakiyorum canim.bir de aklima su takiliyor acaba anne yani besik mi daha avantajli olur ki.sen ne dusunuyorsun canim?evet canım ikea. hensvik bebek karyolası ve gardrobu
bende haftasonu baktım ve çok beğendim bu seriyi benim listeem eklendi bileevet canım ikea. hensvik bebek karyolası ve gardrobu
Hemen bakiyorum canim.bir de aklima su takiliyor acaba anne yani besik mi daha avantajli olur ki.sen ne dusunuyorsun canim?
Baktim canim gercekten her sey ates pahasi.iyi arastirip dogru karar vermek lazim :)hele bebek arabalari fena pahali:/canım yatağının yanında yer varsa süper olur benim malesef yok o nedenle ayak ucuma koyacağım beşiği. ama şu da var fiyatlarına baktın mı bilmem anne yanı beşikler paya pahalı. ikea tarzı beşiklerin yan yatarfı çıkıyorsa o şekilde değerlendirebilirsin
Aynen ne kadar yatacaklar ki.benimki ikeanın ürünlerini pek sevmiyor banada uygun geliyor zaten çok yatmıcaklar pek sağlam vs bişi almaya gerek yok piyasada ikea tarzı olupta 1000 liraya kadar varan ürünler var oda yapsam büyüyen yataklardan alırdım acımazdım paraya ama oda yapmadığım için çok geliyor o paralar bana. ben bir beşik bir 2 kapılı dolabını almak istiyorum 700 lira civarı bişi yapıyor
Iki fikir arasında kalmış durumdayım
1. Insanın şu hayatta kac kere çocuğu olur ki, her heveslendigimi almalıyım
2. Coook hızlı buyuyorlar ve büyüdükçe ihtiyaçları sürekli değişiyor. Bu yüzden ilk başta stok yapmaktansa, ihtiyac zamani ihtiyac kadar alıp ziyan etmemeliyim.
Alışveriş yapmaktan nefret ederim insallah kıymetli bi bebeğim olur :)
Ben 2 yaşına kadar yatagima bitişik beşikte yatirmayi düşünüyorum. Tek tarafindaki çıta çıkan besiklerden. Cocuk odasinda su an misafir mobilyalari var ama onları artik elden çıkaracağız. 2 kapakli minicik bebek dolaplari kesinlikle cok kullanissiz. Ben duvar yettigi kadar büyük bir dolap yaptıracağım. 4 yada 5 kapakli. Bir de tek kişilik bazali yatak alacağım. Lohusalik zamaninda annem kv orda yatarlar. Cocuk kendi odasina cektigi zaman da o yatağın önüne bariyer alırız düşündüm. Ayrıca cekmece, komodin vs düşünmüyorum. Dolap buyuk olduğunda hepsini alacaktir. Mobilya doldurup çocuğu oyun alani olmayan bir odaya hapsetmek istemiyorum.
Bebek arabası olarak araştırďıgım kadarıyla concord neo cok güzel. Maxi cosiler de güzel. Ama butceyi aşar mi bilmiyorum gercekten pahali arabalar. Yani aslında otomobil tekerleğine benzeyen yüksek ve havalı tekerlekli olanların sürüşü çok rahat. Tabii travel sistem şart.
6.ayda hemen oto koltuğu alacağım çünkü arakada oturmaktan nefret ederim. Insallah çocuğum sever :)
Dikiş biliyorum ama şu aralar cook üşeniyorum birseyler dikmeye. Hic olmazsa bi nevresim el emegi hatıra olsun diyorum ama henüz halim yok.
Oo çok uzun yazdım ama durumlar böyle:)
Erkek olursa az kullanılmış çok esya gelir. Ama kız olursa yakinimda pek yeni dogmus kız yok. Bakalım kismette ne var :)
Baktim canim gercekten her sey ates pahasi.iyi arastirip dogru karar vermek lazim :)hele bebek arabalari fena pahali:/
ben bebek arabasına çok para vereceğimi sanmıyorum. pusetli olanlardan alacağım ama alırsam orası kesin çünkü puset bir süre hem araba koltuğu hemde evde de çok rahat kullanılıyor.gittiğim yere onun içinde taşırım diyorum odadan odaya
Eki Görüntüle 1992817
bu tarz bişiler bakacağım tabi arabanın tek elle açılır kapanır olması ağır olmaması falan önemli deneyeyip alacağım inşallah
işte bakıp alacağım ama kesin pusetli alacağım bu foto temsiliydi dediğim gibi kullanım kolaylığı çok önemli benim için. dediklerine de bakarım inşallahCanım böyle arabalarda hani oturduğu bölüm var ya, o sabit olduğundan boşuna yük olmaz mı? Travel sistemler olanlarda ana kucağını takarken oturma ünitesini evde bırakabiliyorsun ya, daha rahat olmaz mı acaba? Bir de böyle birşey alacaksan anakucağı takılabilen bastonlara da baksan mı? Onların da oturma ünitesi ayrılmıyor ama daha hafif olur hem, hem de daha uzun kullanırsın.
arabaların çok yıpranmamışsa satabilirsin canım tutumluanne diye bir site var koy oraya fotoğrafını belki satılır.Kızlar ben kızıma bebe confort loola modeli bebek arabası ve puset almıştım. O kadar sağlamki vermeye kıyamadım kimseye. Ama biraz ağır olduğu için ikincide kullanmasammı diyorum. Bi de baston almıştım kızım biraz büyüyünce. İki araba varken yenisini almasammı ne yapsam bilmiyorum. Hafif bir model istiyordum aslında ama karar veremiyorum
Haklısın cnm satabilirim belki. Hiç yıpranmadı çok az kullanıldı zatenarabaların çok yıpranmamışsa satabilirsin canım tutumluanne diye bir site var koy oraya fotoğrafını belki satılır.
Ben de yatağımın yanına beşik düşünüyorum. Kızıma oda yaptık, bebek mecburen yanımızda kalıcak bir süre. Ama ben sallanabilen türden istiyorum çok işe yarıyor sallanmasıHemen bakiyorum canim.bir de aklima su takiliyor acaba anne yani besik mi daha avantajli olur ki.sen ne dusunuyorsun canim?
Ben de pusetli dusunuyorum canim travel sistemler hosuma gidiyor ama kullanisi nasil bilmiyrm denemek lazimben bebek arabasına çok para vereceğimi sanmıyorum. pusetli olanlardan alacağım ama alırsam orası kesin çünkü puset bir süre hem araba koltuğu hemde evde de çok rahat kullanılıyor.gittiğim yere onun içinde taşırım diyorum odadan odaya
Eki Görüntüle 1992817
bu tarz bişiler bakacağım tabi arabanın tek elle açılır kapanır olması ağır olmaması falan önemli deneyeyip alacağım inşallah
Modellere baktin mi canim chicconunkini gordum ven cok guzeldi ama kullanisli mi acaba bilemedimBen
Ben de yatağımın yanına beşik düşünüyorum. Kızıma oda yaptık, bebek mecburen yanımızda kalıcak bir süre. Ama ben sallanabilen türden istiyorum çok işe yarıyor sallanması
Ben de pusetli dusunuyorum canim travel sistemler hosuma gidiyor ama kullanisi nasil bilmiyrm denemek lazim
Henüz bakmadım cnm ama ahşap olsun istiyorum. Park yatak veya sepet tarzı düşünmüyorumModellere baktin mi canim chicconunkini gordum ven cok guzeldi ama kullanisli mi acaba bilemedim