2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Hemen bakiyorum canim.bir de aklima su takiliyor acaba anne yani besik mi daha avantajli olur ki.sen ne dusunuyorsun canim?

canım yatağının yanında yer varsa süper olur benim malesef yok o nedenle ayak ucuma koyacağım beşiği. ama şu da var fiyatlarına baktın mı bilmem anne yanı beşikler paya pahalı. ikea tarzı beşiklerin yan yatarfı çıkıyorsa o şekilde değerlendirebilirsin

canım yatağının yanında yer varsa süper olur benim malesef yok o nedenle ayak ucuma koyacağım beşiği. ama şu da var fiyatlarına baktın mı bilmem anne yanı beşikler paya pahalı. ikea tarzı beşiklerin yan yatarfı çıkıyorsa o şekilde değerlendirebilirsin
Baktim canim gercekten her sey ates pahasi.iyi arastirip dogru karar vermek lazim :)hele bebek arabalari fena pahali:/

benimki ikeanın ürünlerini pek sevmiyor :KK45: banada uygun geliyor zaten çok yatmıcaklar pek sağlam vs bişi almaya gerek yok piyasada ikea tarzı olupta 1000 liraya kadar varan ürünler var oda yapsam büyüyen yataklardan alırdım acımazdım paraya ama oda yapmadığım için çok geliyor o paralar bana. ben bir beşik bir 2 kapılı dolabını almak istiyorum 700 lira civarı bişi yapıyor
Aynen ne kadar yatacaklar ki.
Sen baya uyguna bulmuşsun

Iki fikir arasında kalmış durumdayım
1. Insanın şu hayatta kac kere çocuğu olur ki, her heveslendigimi almalıyım
2. Coook hızlı buyuyorlar ve büyüdükçe ihtiyaçları sürekli değişiyor. Bu yüzden ilk başta stok yapmaktansa, ihtiyac zamani ihtiyac kadar alıp ziyan etmemeliyim.

Alışveriş yapmaktan nefret ederim :KK43: insallah kıymetli bi bebeğim olur :)

Ben 2 yaşına kadar yatagima bitişik beşikte yatirmayi düşünüyorum. Tek tarafindaki çıta çıkan besiklerden. Cocuk odasinda su an misafir mobilyalari var ama onları artik elden çıkaracağız. 2 kapakli minicik bebek dolaplari kesinlikle cok kullanissiz. Ben duvar yettigi kadar büyük bir dolap yaptıracağım. 4 yada 5 kapakli. Bir de tek kişilik bazali yatak alacağım. Lohusalik zamaninda annem kv orda yatarlar. Cocuk kendi odasina cektigi zaman da o yatağın önüne bariyer alırız düşündüm. Ayrıca cekmece, komodin vs düşünmüyorum. Dolap buyuk olduğunda hepsini alacaktir. Mobilya doldurup çocuğu oyun alani olmayan bir odaya hapsetmek istemiyorum.
Bebek arabası olarak araştırďıgım kadarıyla concord neo cok güzel. Maxi cosiler de güzel. Ama butceyi aşar mi bilmiyorum gercekten pahali arabalar. Yani aslında otomobil tekerleğine benzeyen yüksek ve havalı tekerlekli olanların sürüşü çok rahat. Tabii travel sistem şart.
6.ayda hemen oto koltuğu alacağım çünkü arakada oturmaktan nefret ederim. Insallah çocuğum sever :)
Dikiş biliyorum ama şu aralar cook üşeniyorum birseyler dikmeye. Hic olmazsa bi nevresim el emegi hatıra olsun diyorum ama henüz halim yok.
Oo çok uzun yazdım ama durumlar böyle:)
Erkek olursa az kullanılmış çok esya gelir. Ama kız olursa yakinimda pek yeni dogmus kız yok. Bakalım kismette ne var :)

Bence bütçenin elverdiği kadar gönlüne göre yap :) kıyafet için evet ne kadar giyiyorlar ki oluyor. Ben çok abartmadım ama açıkcası çok da sayıyla almamıştım oğlumda. Çok sık üstünü değiştirdim, her aldığımı defalarca giydi. Büyüdükçe de küçülenleri eledim, saklayacaklarımı kaldırdım vereceklerimi verdim. Anneler çok eleştirmişti ay çok kıyafeti oldu diye. Pişmanmıyım dersen hayır :) zaten büyüdüklerinde o hevesin geçiyor, daha az daha uzun kullanışlı şeyler almaya başlıyorsun. Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap bence.
Bu arada araba koltuğu için 6.aydan itibaren kullanılanlarda çok çeşit yok. Ben maxi cosi axissfix almıştım. 4 aydan 4 yaşa kadar kullanabiliyorsun. Geriye dönük kullandım bir müddet. 3 kademeli, tam yatmasa da uyuduğunda başı düşmüyor en yatıkta. Dik pozisyonda da baya oturuyor. Koltuk içerisine küçültücü bir minderi daha var, 4.aydan itibaren bebeği içerisine koyabiliyorsun onunla. İsofixli. Ayrıca yan da dönebiliyor, mamasını yedirebiliyorum arabada kendime çevirip. Ben memnunum, tavsiye edebilirim :)
Bebek arabası concord neo kullanıyorum, önceden de söylemiştim çok memnunum ama baston pusete de ihtiyacım oldu. Uçak yolculuğunda hem zor geliyor taşımak hem de açıkcası güvenemiyoruz özenli davranılmadığından ötürü. Bu yüzden baston puset de aldım. Ama oğlum concordda daha rahat. İçerisinde çok rahat uyuyor ve dışarıdayken mama sandalyesi bulamazsam masaya yaklaştırıyorum arabasındayken masaya yetişebiliyor. Teknik servisi çok hızlı. Jokerden almıştım, joker de ilgileniyor ama hızlı olsun diyince servise biz götürmüştük. Bir kere hemen halledip gönderdiler, bir kere de akşam bıraktık sabah aldık. Benimki 2015 model, tentesinden çok memnun kalmadım ama yeni modellerde yenilenmiş. Şimdi yeni bebek için allah nasip ederse sadece yeni bir kumaş seti alacağım içerisine zira yıkaya yıkaya biraz eskittim kumaşını :)

Son düzenleme:
Baktim canim gercekten her sey ates pahasi.iyi arastirip dogru karar vermek lazim :)hele bebek arabalari fena pahali:/

ben bebek arabasına çok para vereceğimi sanmıyorum. pusetli olanlardan alacağım ama alırsam orası kesin çünkü puset bir süre hem araba koltuğu hemde evde de çok rahat kullanılıyor.gittiğim yere onun içinde taşırım diyorum odadan odaya:KK48:
Baby-2-Go-Marvel-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-4257.jpg
bu tarz bişiler bakacağım tabi arabanın tek elle açılır kapanır olması ağır olmaması falan önemli deneyeyip alacağım inşallah

Özellikle bebek arabası, oto koltuğu gibi büyük bütçeli alışverişlerinizde ebebek ve jokeri takip etmenizi öneririm. Arada işte şu kadar alışverişe şu kadar hediye çeki kampanyaları oluyor. Ki yıl sonuna yakın doğacak bebeklerimiz, en geç yazın sonuna doğru 2017 modellerin stoklarını eritmek için olan kampanyalara denk gelirsiniz illa. O tarz kampanyalar karlı oluyor, aklınızda olsun.

ben bebek arabasına çok para vereceğimi sanmıyorum. pusetli olanlardan alacağım ama alırsam orası kesin çünkü puset bir süre hem araba koltuğu hemde evde de çok rahat kullanılıyor.gittiğim yere onun içinde taşırım diyorum odadan odaya:KK48:
Eki Görüntüle 1992817
bu tarz bişiler bakacağım tabi arabanın tek elle açılır kapanır olması ağır olmaması falan önemli deneyeyip alacağım inşallah

Canım böyle arabalarda hani oturduğu bölüm var ya, o sabit olduğundan boşuna yük olmaz mı? Travel sistem olanlarda ana kucağını takarken oturma ünitesini evde bırakabiliyorsun ya, daha rahat olmaz mı acaba? Bir de böyle birşey alacaksan anakucağı takılabilen bastonlara da baksan mı? Onların da oturma ünitesi ayrılmıyor ama daha hafif olur hem, hem de daha uzun kullanırsın.

Son düzenleme:
Canım böyle arabalarda hani oturduğu bölüm var ya, o sabit olduğundan boşuna yük olmaz mı? Travel sistemler olanlarda ana kucağını takarken oturma ünitesini evde bırakabiliyorsun ya, daha rahat olmaz mı acaba? Bir de böyle birşey alacaksan anakucağı takılabilen bastonlara da baksan mı? Onların da oturma ünitesi ayrılmıyor ama daha hafif olur hem, hem de daha uzun kullanırsın.
işte bakıp alacağım ama kesin pusetli alacağım bu foto temsiliydi dediğim gibi kullanım kolaylığı çok önemli benim için. dediklerine de bakarım inşallah:KK36:

Kızlar ben kızıma bebe confort loola modeli bebek arabası ve puset almıştım. O kadar sağlamki vermeye kıyamadım kimseye. Ama biraz ağır olduğu için ikincide kullanmasammı diyorum. Bi de baston almıştım kızım biraz büyüyünce. İki araba varken yenisini almasammı ne yapsam bilmiyorum. Hafif bir model istiyordum aslında ama karar veremiyorum

Kızlar ben kızıma bebe confort loola modeli bebek arabası ve puset almıştım. O kadar sağlamki vermeye kıyamadım kimseye. Ama biraz ağır olduğu için ikincide kullanmasammı diyorum. Bi de baston almıştım kızım biraz büyüyünce. İki araba varken yenisini almasammı ne yapsam bilmiyorum. Hafif bir model istiyordum aslında ama karar veremiyorum
arabaların çok yıpranmamışsa satabilirsin canım tutumluanne diye bir site var koy oraya fotoğrafını belki satılır.

Ben
Hemen bakiyorum canim.bir de aklima su takiliyor acaba anne yani besik mi daha avantajli olur ki.sen ne dusunuyorsun canim?
Ben de yatağımın yanına beşik düşünüyorum. Kızıma oda yaptık, bebek mecburen yanımızda kalıcak bir süre. Ama ben sallanabilen türden istiyorum çok işe yarıyor sallanması

Kizlar size.kucuk ama onemli bi ayrnti. Mobilya besik veya yatak alacaklar lutfen kademeli olmasina dikkat edin.ilk baslarda zaten ust kademede yatiriyoruz a kuzucuklar ayaklandikca muhakkak alt kademeye gecirmek gerekiyor. Mobilya yatak alip sonradan pisman olan arkadasim cok oldu
Bu ozelligi goz ardi etmisler .daha estetik oluyor mobilyalar diye.aklinizda bulunsun
Ben kraft park yatak kullaniyorum ikizlerime memnunum

Eki Görüntüle 1992817
Ben de pusetli dusunuyorum canim travel sistemler hosuma gidiyor ama kullanisi nasil bilmiyrm denemek lazim

Ben

Ben de yatağımın yanına beşik düşünüyorum. Kızıma oda yaptık, bebek mecburen yanımızda kalıcak bir süre. Ama ben sallanabilen türden istiyorum çok işe yarıyor sallanması
Modellere baktin mi canim chicconunkini gordum ven cok guzeldi ama kullanisli mi acaba bilemedim

Ben de pusetli dusunuyorum canim travel sistemler hosuma gidiyor ama kullanisi nasil bilmiyrm denemek lazim

aynen denemeden almamak lazım ablamın eşi gitti kafasına göre aldı afedersin eşek ölüsü gibi birde 4. katta oturuyorlar asansör de yok indir çıkar ilk zamanlar mafoldu çok değişik birde puseti kocaman oturulcak yerde ayrıca o çıkıyor çıkmadan kapanmıyor kapanması için sırf iskelet kalması gerekiyor.dünya para vermiş en iyisi buydu sağlam falan diyor birde:KK70: dedim aşağıya bağlayın merdiven boşluğunda duruyor şimdi:KK70:

X