- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Guzelmis canim bu cok sirinmis hem de :)domestic canım resimdeki gibi düşünüyorum şimdilik ama bakıcam biraz daha
Neden kimse park yatağı dusunmuyor merak ettim. Seyahatte falan da yanında tasiyabiliyorsunben oda yapamayacağım bebeğime yeterli odam yok. o nedenle bende yatak odama ikeanın beşiklerinden almak istiyorum idareten ama eşimi kandıramadım henüz pek pimpirikli beyfendi bakalım inşallah istediğim gibi olur her şey
Neden kimse park yatağı dusunmuyor merak ettim. Seyahatte falan da yanında tasiyabiliyorsun
anne ihtiyaç listesine yazmışım canımKızlar eltim yeni doğum yaptı aventin göğüs ucu kalkanını şiddetle tavsiye ediyo biz de listelerimize ekleyelim :)
saolasın canım benimMerhaba hanımlar konunuz hayırlı olsun inşallah aldıklarınızı gulerek kullanmayı nasıp etsin Rabbim hepinize sevgiler
Kızım bebekken odasında yatmıyordu, bizim odaya park yatak almıştık. İlk başta kullanışlıydı. Özellikle Gracoyu tavsiye ederim. Ama o hışır hışır sesten rahatsız oldu yatmamaya başladı bi süre sonra. Şimdi mobilya beşik düşünmemin nedeni bu. Belki bu bebişim de ablası gibi huysuz olurNeden kimse park yatağı dusunmuyor merak ettim. Seyahatte falan da yanında tasiyabiliyorsun
Evet canım yazmışsın ozaman marka olarak avent güzelmiş diyeyim ben deanne ihtiyaç listesine yazmışım canım
Gayet güzeller canım. Yeni gibi duruyorlar kullan tabi. Kurdeleleri çıkarmana bile gerek o haliyle de güzel :)Kızımdan kalan iki battaniye kızlar... Örgü olanın kurdelalarını değiştirtirim cinsiyetin erkek olduğu netleşirse. Yine kullanmak istiyorum bunları
Ben goruntusunu begenmiyorum acikcasi yataktan ziyade oyun cadiri gibi geliyor bana ama belki de cok kullanislidir canim bilemiyorum gene de :)Neden kimse park yatağı dusunmuyor merak ettim. Seyahatte falan da yanında tasiyabiliyorsun
Kizlar sut sagma makinesinde aventle lansinoh arasinda fiyat farki iki kati simdi baktim neden acaba.hangisini almak mantikli sizce :)
O da olabilir tabi ama ne kadar hijyenik olursa olsun kiralamaya sicak bakmiyorum:/ en iyisi iyice arastirip birini alayim ben hem ilk cocugum olucak sonrasinda da ihtiyac olur belki bulunsun:)Ben avent kullandım. Çok memnundum. Lansinoh olanı bilmiyorum. Çekiş hızını ayarlıyabiliyordum. 3 derece çekiş hızı ayarı var. Bazıları sesli demişti kullanıcı yorumlarında ama rahatsız edici bir sesi yoktu bence. Fiyat farkına gelince bakmadım açıkcası şu an ne kadar diye. Ben 2015teki (2016 başı da olabilir) zamdan önce almıştım tabii şurda saydığım herşeyi. Aldığım pompa, biberon, araba vs bakım ürün gereçlerini geçtim kimi fisher price oyuncak bile 1,5 2 katına çıkmıştı zamdan sonra.. Bu avent natural elektronik göğüs pompasını da önceden bahsettiğim jokerden alışverişten kazandığım şu hediye çekleriyle zamdan önce almıştım.
Bir de şöyle birşey var; satın almayıp medikallerden kiralayabilirsiniz. Kuzenim öyle yapmıştı. Hem de hastane tipi pompalardan kiralamıştı. Daha fazla miktarı sağıyormuş hastane tipi diye söylemişti. İstersen onu da araştır bir.
Avent de iyi ama ben lansinoh alacağım. İkili olanından. Bütçene göre seç birini ikisi de kaliteli :)Kizlar sut sagma makinesinde aventle lansinoh arasinda fiyat farki iki kati simdi baktim neden acaba.hangisini almak mantikli sizce :)
Merhaba canım. Bu konuya yeni bakıyorum. Hayırlı olsun hepimize. Evet miniço yu biliyorum fakat hiç bakmadım ürünlere. Cinsiyet belli olunca alışveriş düşünüyorum.