2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Neden kimse park yatağı dusunmuyor merak ettim. Seyahatte falan da yanında tasiyabiliyorsun

bana aşırı büyük geliyor park yatak nedense aslında normal beşik ölçülerinde dimi? 60*120 olması lazım.birde çok caf caflı renkli falan ben pek sevmiyorum o nedenle. ama belli de olmaz bir bakmışsın park yatak almışım

Neden kimse park yatağı dusunmuyor merak ettim. Seyahatte falan da yanında tasiyabiliyorsun
Kızım bebekken odasında yatmıyordu, bizim odaya park yatak almıştık. İlk başta kullanışlıydı. Özellikle Gracoyu tavsiye ederim. Ama o hışır hışır sesten rahatsız oldu yatmamaya başladı bi süre sonra. Şimdi mobilya beşik düşünmemin nedeni bu. Belki bu bebişim de ablası gibi huysuz olur

Bu arada eltim yanına bam bam beşik denen o sallanan beşiklerden almıştı. 7 ay filan kullandı, acayip memnundu. Görüntüsü çok şık değil ama kullanışlı. Ben de keşke yanıma park yatak alacağıma öyle bir beşik alsaydım dedim

Kızımdan kalan iki battaniye kızlar... Örgü olanın kurdelalarını değiştirtirim cinsiyetin erkek olduğu netleşirse. Yine kullanmak istiyorum bunları

Eklentiler

• image.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 116
  • image.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 114
  • image.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 107
  • image.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 107
G GUL_84 canım sen Gaziosmanpaşa daydın dimi? Hastaneden meydana çıkarken miniço diye bir mağaza var. Biliyor musun orayı giyim ürünleri kaliteli mi acaba?

Kizlar sut sagma makinesinde aventle lansinoh arasinda fiyat farki iki kati simdi baktim neden acaba.hangisini almak mantikli sizce :)

Kizlar sut sagma makinesinde aventle lansinoh arasinda fiyat farki iki kati simdi baktim neden acaba.hangisini almak mantikli sizce :)

Ben avent kullandım. Çok memnundum. Lansinoh olanı bilmiyorum. Çekiş hızını ayarlıyabiliyordum. 3 derece çekiş hızı ayarı var. Bazıları sesli demişti kullanıcı yorumlarında ama rahatsız edici bir sesi yoktu bence. Fiyat farkına gelince bakmadım açıkcası şu an ne kadar diye. Ben 2015teki (2016 başı da olabilir) zamdan önce almıştım tabii şurda saydığım herşeyi. Aldığım pompa, biberon, araba vs bakım ürün gereçlerini geçtim kimi fisher price oyuncak bile 1,5 2 katına çıkmıştı zamdan sonra.. Bu avent natural elektronik göğüs pompasını da önceden bahsettiğim jokerden alışverişten kazandığım şu hediye çekleriyle zamdan önce almıştım.
Bir de şöyle birşey var; satın almayıp medikallerden kiralayabilirsiniz. Kuzenim öyle yapmıştı. Hem de hastane tipi pompalardan kiralamıştı. Daha fazla miktarı sağıyormuş hastane tipi diye söylemişti. İstersen onu da araştır bir.

O da olabilir tabi ama ne kadar hijyenik olursa olsun kiralamaya sicak bakmiyorum:/ en iyisi iyice arastirip birini alayim ben hem ilk cocugum olucak sonrasinda da ihtiyac olur belki bulunsun:)

G GUL_84 canım sen Gaziosmanpaşa daydın dimi? Hastaneden meydana çıkarken miniço diye bir mağaza var. Biliyor musun orayı giyim ürünleri kaliteli mi acaba?
Merhaba canım. Bu konuya yeni bakıyorum. Hayırlı olsun hepimize. Evet miniço yu biliyorum fakat hiç bakmadım ürünlere. Cinsiyet belli olunca alışveriş düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…