2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Ben gündüzleri kendi odasındaki büyüyen karyolayı, geceleri bizim odadaki park yatağı kullandım. Park yatağa bir uyku seti bir takım nevresim ve tekli çarşaf aldım iki tane. Odasındaki karyolada iki uyku seti bir nevresim kullandım

Ben tek bir tane yan korumalı set almıştım, 2 tane de nevresim takımı almıştım. Ama hediye de geldi nevresim takımı. Evde 5 takım nevresim oldu :işsiz: oğlumun sevdiği 3 takım var, gönlü olsun diye 3ünü dönüşümlü kullanıyorum ama 2 tane de yetermiş bence. Gerçi arkadaşım çok nevresim iyidir diyordu, bez sızdırmış birkaç kere gece gece elinin altında hazır yıkanmış ütülenmiş bir tane olması iyi oluyor falan demişti. Ama bezden mi bilmem biz hiç gece ya da gündüz sızdırma yaşamadık.

ben her ihtimale karşı 3 tane alayım o zaman:KK64:

bende geçen gün gördüm alacaktım ama yan koruyucuları yoktu çift taraflı kullanılır olması güzel ama koruyucularla takım olmadığı için almadım. bebişin güzel günlerde kullansın inşallah:KK200:
Sagol Cnm ben koruyucuları da aldım ayrı olarak satılıyordu ikisini takım yaptım begendiysen öyle yapabilirsin :KK37::KK68: bu arada 2 nevresim takımı yeterli oluyo sonuçta kirlendikce değiştirmek daha kolay olur:cool:

Mantıklı canım. Ya da ikisinden birini düz güzel bir renk aldığında herşeyle takım olur bence :KK53:

ben bebişin ilgisini çeksin diye korumalıkları renkli istiyorum canlı renkler ilk başlarda gri vs hoşuma gidiyordu ama benim zevkimden ziyade bebişin ilgisini çekmesi onu oyalaması sanki daha doğru olacak.

aa internette görememiştim olmadı mağazaya gidip bakarım:KK48: ama birde benim bambu beşiğe olur mu acaba?
Evet cnm var ayrı olarak bak sen değişik modellerde var.bambu beşiğin oval yada yuvarlak mi o tarz bisey se bunlar güzel durmaz koseli ya kivirmsk gerekir.onlar için ayrı korumalık li nevresim takımları oluyo bebek mağazalarında var bi de oraları gezersin fikir edinirsin:KK68:

Evet cnm var ayrı olarak bak sen değişik modellerde var.bambu beşiğin oval yada yuvarlak mi o tarz bisey se bunlar güzel durmaz koseli ya kivirmsk gerekir.onlar için ayrı korumalık li nevresim takımları oluyo bebek mağazalarında var bi de oraları gezersin fikir edinirsin:KK68:

evet canım oval:işsiz: bakalım bir kaç yerde gördüm bir tane süslü takım alıp diğerlerini onu ölçüsüne göre yapmayı düşünüyorum:KK48:

Mothercare in internet sitesinden alışveriş yapan oldu mu hiç? Uzun süredir kontrol ediyorum 3 lü tulumları. İndirime girdiği gibi bitiyor. Herkes başında mı bekliyor anlamadım ne zaman baksam hep tükendi :KK70:

Kilosuna göre cok değişirde , bunları aldım şimdilik bakalım:super:

Eklentiler

• IMG_4158.jpg
    IMG_4158.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_4159.jpg
    IMG_4159.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_4160.jpg
    IMG_4160.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_4161.jpg
    IMG_4161.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_4162.jpg
    IMG_4162.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_4163.jpg
    IMG_4163.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_4164.jpg
    IMG_4164.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_4165.jpg
    IMG_4165.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_4166.jpg
    IMG_4166.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_4167.jpg
    IMG_4167.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_4168.jpg
    IMG_4168.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 146
Bunlarda bizim cicilerimiZ..battaniyeyi ben yaptim dugme dikilecek sadece.. pike takıminida ananemiz yapti :)
Ayy ellerinize sağlık ne kadar güzel olmuşlar
:KK37:

@YaKaMoZz-z bayıldım oğluşunun cicilwrine bnde o tarz bi takım almayi düşünüyorum rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :nazar:
Ben beşiğe takmış durumdayım nedense önce beşiği tamamlama ihtiyacı hissediyorum küçük bi beşiğim olduğu için bu takımı aldım çok hoşuma gitti:KK200:Eki Görüntüle 2005301
Tatlım çok beğendim bunu ne kadar güzelmiş, hiç aklıma gelmemişti bakmak, benim kızım olucak ona da bulurum umarım:KK37:

Nevresimleri yan korumalarla nasıl takım hale getiricez acaba. Ya da onlar takım şeklinde satılıyor mu?

Ben funnababy markasının setini almıştım. Set uyku seti diye geçiyordu sanırım; içerisinde nevresim takımı, yorganı, yan korumaları ve bir de süs yastığı gelmişti. Bu yan korumaları olan takımı krem rengi almıştım. Her nevresimle uyuyor, sırıtmıyor.

bir garip oblomov bir garip oblomov
Canım 0-6 bebekler için odaları çok renkli olmasın deniyordu yanılmıyorsam. Hatta oğluma 0-6 ay için olan bebek kartlarından ve yatak yan koruma gibi iple yatağın yanına bağlanan bir oyuncak almıştım; hepsi siyah, beyaz, gri ve kırmızı renlerinden oluşuyordu. Kırmızı ilgilerini çekermiş yenidoğanların. Odalarının çok renkli olmasını tavsiye etmemelerinin sebebi de çocukta dikkat dağınıklığına sebep oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Çocuk odasında renk seçimi diye bir yazıda okumuştum. Yatak takımları için de soft renkler seçin ki uykuya geçişi kolay olsun deniyordu. İlgisini çekecek değil de sakinleştirecek renkler tavsiye ediliyordu. Tercih senin tabii ama bunlar da aklında olsun :) (ama bu konuda da diğer çocukları ilgilendiren konuşarda olduğu gibi farklı görüşler var :)) hangisi aklına yatarsa ona göre hareket et derim ben :)) ben oyuncaklarıyla renklendirmeyi tercih ettim. Duvar rengi, nevresim takımı gibi şeyleri soft renklerde seçip halı ve oyuncaklarıyla renklendirdim odasını :) )

Kızlar 10.lu set halinde hastane çıkışlarından alan var mı? Özellikle erkek bebek anneleri hangi modelleri tercih ettiniz ben çok kararsızım

tatlım bende daha almadım arayıştayım instagramda cicegimbebe diye bir sayfa var eşimin arkadaşının kemeraltında da dükkanları var ben oraya bakmak istiyorum sayfa çok güncel değil ama fena şeyler yok belki ürün çeşitliliği dükkanında daha fazladır. fiyatlarda güzel geldi bana

tatlım bende daha almadım arayıştayım instagramda cicegimbebe diye bir sayfa var eşimin arkadaşının kemeraltında da dükkanları var ben oraya bakmak istiyorum sayfa çok güncel değil ama fena şeyler yok belki ürün çeşitliliği dükkanında daha fazladır. fiyatlarda güzel geldi bana
İnstagram kullanmıyorum olsaydı bakardım cnm.

X