- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #29.441
Dogum yapan kizlar hayirlisi olsun tek tek okuyorum ama alinti yapamiyorum malesef ilk sayfaya eklemedigim olursa beni etiketleyin gozden kacirmis olabilirim.
Benim bugun muayenem vardi su gecirmez pansumanim cikinca rahat ettim 3 gun baticonla kendim pansuman yapicam sonra yikanabilirsin dedi. Ardindanda iz giderici krem kullanicam.
Dependi soranlar olmus mutlaka alin sezeryanda kilot rahatsiz eder ama depend cok rahat ben hala ic camasiri giymedim. Sezeryandan sonra kanamami karnima bastirark takip ettiler azar azae sizma seklinde geldigini gorunce cok guzel dediler zaten karina masaj yaparak rahmi asagiya indirmek lazimmis. Benim arada halanyukari cikiyor bebisimi emzirmedigim icin oldugunu dusunuyorum. Pijama konusunda ben gecelikle durdum hep cok rahat ettim muayenede falanda acayip rahatti pijamanin altini indir giy sikinti resmen. Evde bile gecelikle dolastim hep. Ustumu degistirirken egil kalk olmuyor sadece ogluma sut gotururken pantalon giyerken zorlaniyorum.tecrubesizler iyi okusun yazdiklarimizi her birimiz birer tecrubeyiz size. Ayrica emzirme atleti emzirme sutyenini buyuk alin benim normalde 75i bile doldurmazdi goguslerim ama sutyenlerimi 85 aldigim halde arkasindan ekstra buyutucu kopca kullaniyorum.
Oglum iyi 37. Haftasini bitirtecekler bir iki gunede ben emzirecegim bakacaklar yorulma olmuyorsa cikaracaklar kuvezden. Harika bir hastane ve cocuk doktorumuz var cok ilgili. Hastane olarak zaten erken doguma karsi olan bir hastaneydi bebisim donmedigi icin planli sezeryanda bile 39u bekleyecekyi doktorum ama 36da gelince isler degisti. Su an hicbir cihaza bagli degil sadece goturdugum sutlerle agizdan besleniyormus yavrum. Bizler iyiyiz darisi bebisinden iyi haber bekleyen diger annelerin basina insallah.
Çok yararlı bilgi olmuş,teşekkürler...
Arkadaşım hasta bezi getirmişti bana ama yuhh dedim,bununla nasıl.durulur.Depend mi alsam diyordum bende,iyi oldu söylediğin...
Bugün eşim son kalan bazı şyler için alışverişe gidelim dedi ama hala karar veremediğim şyler var...
Gögüs kremi? Hala kullanmadım ama acıyorlar artık.Bella b diye bir krem var,ondan mı alsam lansinoh mu karar veremedim ona...
Göğüs kalkanı alan,kullanan var mı?
Göğüs koruyucu?
Göğüs pedi hangisinden?
Emzirme sütyeni almıştım ama şimdiden çok rahatsız ediyor beni,atlet daha mı iyidir? Göğüslerim normaldede büyüktü...
Bir gecelik bir pijama takımım var,bir tane daha gecelik mi pijama mı?
Terlik ve taç aldınız mı?
Veee,biberon ve emzik hangisinden aldınız? Bebek kullanacak mı kullanmayacak mı belli de değil...
Çok soru sordum ama merak ediyorum kim ne kullanıyor,neyden memnun...