- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.601
Nasıl öküz bir insanla evliyim Allahım. Sen benim annem misin çocukların kutlayacak senin anneler gününü dedi yaa. Çok kırıldım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan bi tane de benim evde var..geceden beri yatiyor..umrunda bile degil..sabahtan beri temizlik yapiyorum. Hic umrunda mi birseylerin ucundan tutmak...Nasıl öküz bir insanla evliyim Allahım. Sen benim annem misin çocukların kutlayacak senin anneler gününü dedi yaa. Çok kırıldım![]()
İnşallah bi daha hiç ağrım sızın olmaz canım
Yok canım salı yada Çarşamba günü bekliyorum sonucu bi aksilik olmazsa
Nasıl öküz bir insanla evliyim Allahım. Sen benim annem misin çocukların kutlayacak senin anneler gününü dedi yaa. Çok kırıldım![]()
Nasıl öküz bir insanla evliyim Allahım. Sen benim annem misin çocukların kutlayacak senin anneler gününü dedi yaa. Çok kırıldım![]()
Ah kızlar çok beklentiye girmemek en güzeli amanda bişey yapmasınlar boşverin allah en güzel hediyeyi evlatlarımızla vermiş bize çok şükürOndan bi tane de benim evde var..geceden beri yatiyor..umrunda bile degil..sabahtan beri temizlik yapiyorum. Hic umrunda mi birseylerin ucundan tutmak...
Aynı benimki :dd ben de sabah bugün anneler günümü kutlamicak mısın kahvaltıyı bari sen hazırla dedim anneler gününü çocuklar kutlar ben senin çocuğun muyum dedi :dd aman hiç umrumda değil açıkçası zaten benim için de pek anlamı yok böyle günlerin o bana hergün her konuda yardım etsin karnımda bir can taşıdığımın bilincinde olsun her zaman beni önemsesin sevsin yetiyor bana özel günleri çok önemsemiyorum ama babalar gününde sürpriz hazırlicam ona utansın :ddNasıl öküz bir insanla evliyim Allahım. Sen benim annem misin çocukların kutlayacak senin anneler gününü dedi yaa. Çok kırıldım![]()
Canım benim hiç üzülme eşine de o kadar kırılma bana göre yetişme tarzıyla alakalı. Belki babasından hiç hediye aldığını görmedi annesine. Öyle büyüdü yetişti ve kabul etse de benimseyemiyor bu durumu belli bir yaştan sonra. Ben kendi eşim için böyle düşünüyorum özellikle :)Nasıl öküz bir insanla evliyim Allahım. Sen benim annem misin çocukların kutlayacak senin anneler gününü dedi yaa. Çok kırıldım![]()
Canim gece yine agrim oldu zonklama tarzindaydi parol ictim sonra uyumusum. Sabah kalktogimdan beri sukur iyiyim agrim sizim yok. Sagol canim dusundugun icin. Bu arada senin sonuc ne oldu var mi bi haber
Tüm anneler ve anne adayları hepimizin bu güzel günü kutlu olsun. Uzun zamandır yazamıyorum gelişmeleri takip ediyorum ama. Bulantılarım neredeyse bitmek üzere bin şükürler olsun. Bugün 12+6 yim. Yarın doktor randevum var acaba ucundan bir seyler söyler mı merak ediyorum. İkili testi yaptırmayan gruptanim bende. Kızımda da yaptırmamıştım. Bu arada iki haftadır ramazan temizliği ile meşgulum yavaş yavaş da olsa bütün evi temizledim cam perde dip doruk. Bulantılarım azalınca kendime geldim ne güzel bir şeymiş bulantisiz yaşamayı unutmusum sanki.
Kızlar bu arada int den bebek şekerleri araştırıyorum kendim yapmak istiyorum örme veya keçeden. Cinsiyeti öğreneyim hemen başlıycam benim için çok ama çok eğlenceli oluyor bu tur işleri yapmak. Benim gibi düşünen var mı el emeği göz nuru mevlid şekerleri yapmak isteyen. Fikir alışverişi yapabiliriz bu konuda.
Ondan bi tane de benim evde var..geceden beri yatiyor..umrunda bile degil..sabahtan beri temizlik yapiyorum. Hic umrunda mi birseylerin ucundan tutmak...
Insallah canim. Hadi insallah guzel haberler bekliyoruz.
Canim erkekler bizim kadar duyarli degil bunu kotu yoldan anlamissin malesef ama alis boyle yapacak bisey yok. Bazi erkekler simartmayi seviyor bazilari ise ciddi takiliyor. Benim esimde ciddi kesimden ama kalbimi kiracak sekilde bunu izah etmez . Hani bir laf vardir kadinlar ne soyler erkekler ne anlar. Biz ne kadar soyle yap biyle yap desekte islemez bazisina.
Ah kızlar çok beklentiye girmemek en güzeli amanda bişey yapmasınlar boşverin allah en güzel hediyeyi evlatlarımızla vermiş bize çok şükür
Benimki de sabah aramadığı kalmadı herkesin anneler gününü kutladı ben hariç
Oğlum olmasa Ne yapardım allah razı olsun ondan
Aynı benimki :dd ben de sabah bugün anneler günümü kutlamicak mısın kahvaltıyı bari sen hazırla dedim anneler gününü çocuklar kutlar ben senin çocuğun muyum dedi :dd aman hiç umrumda değil açıkçası zaten benim için de pek anlamı yok böyle günlerin o bana hergün her konuda yardım etsin karnımda bir can taşıdığımın bilincinde olsun her zaman beni önemsesin sevsin yetiyor bana özel günleri çok önemsemiyorum ama babalar gününde sürpriz hazırlicam ona utansın :dd
Teşekkür ederim kızlar haklısınız. Konu erkekler olunca beklentiyi sıfırda tutmak lazım. Gerçi 11 senede bunu öğretti bana ama ilk gebeliğim olunca bunu bari atlamaz diye düşünmüştüm.Canım benim hiç üzülme eşine de o kadar kırılma bana göre yetişme tarzıyla alakalı. Belki babasından hiç hediye aldığını görmedi annesine. Öyle büyüdü yetişti ve kabul etse de benimseyemiyor bu durumu belli bir yaştan sonra. Ben kendi eşim için böyle düşünüyorum özellikle :)
Oğlum olursa ona ilk önce sanırım ablasına annesine hediye almasını ogretirdim sanırım ileride eşine de alsın yapsın umursasin diye.
Şanslı azınlıktasın canım kıymetini bil o da bir şeyBenimki yine sağolsun gel sana hediye bakalım ne istersen alalım dedi. Bi gül olsun kendi alıp gelse daha mutlu olurdum ama aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz :) düşünmüş anneler günü olduğunu idrak etmiş. 1 ay sonra da babalar günü, artık ne yaparlarsa onun karşılığını alırlar :)
Allah evlatlarimiza sağlık versin en güzel hediye karnımızda.
Ne kadar sevimliler bayıldımCanım iyi olmana çok sevindim, dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti doktorum, bir de sorunlu ağrı böyle sancı şeklinde gelirmis, böyle seni ikiye katlicak şekilde gelir gidermiş sık sık..
Tatlım ben hamile olmadan önce bile hep araştırırdım, çok hevesliyim ve ben de uğraşmayı ince işçiliği severim.. Ben bu resimdeki keçeyi çok beğendim, kız bebek için de kurdele yerine kafasına küçük güller takmışlardi, onlar da çok sevimliydi, ben büyük ihtimalle bunlardan yapabilirim..
Çok güzeller canım. valla hamileliğin en rahat dönemine girdik inşallah şimdiden sonra gelsin elisleri, gelsin alisverisler. Tabi ki ilk duamız bebislerle anneleri sağlıklı olsunlar geri kalan işler vız gelir..Canım iyi olmana çok sevindim, dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti doktorum, bir de sorunlu ağrı böyle sancı şeklinde gelirmis, böyle seni ikiye katlicak şekilde gelir gidermiş sık sık..
Tatlım ben hamile olmadan önce bile hep araştırırdım, çok hevesliyim ve ben de uğraşmayı ince işçiliği severim.. Ben bu resimdeki keçeyi çok beğendim, kız bebek için de kurdele yerine kafasına küçük güller takmışlardi, onlar da çok sevimliydi, ben büyük ihtimalle bunlardan yapabilirim..
Uçakla ya da arabayla kısa mesafe bir yere giderseniz olmaz bence canım. Denize girersen çok dikkat et. Denizden çıktığın gibi üstünü değiştirirsin mutlaka ıslak durma. Güneş kremi de sürersin bolca.Anneler gunumuz kutlu olsun bebislerimizle saglikla huzurla yasayalim insallah
Benim esim de bana hamile yastigi almis sabah da biraz gezdirdi bizi arabayla
Biz evlendigimizde ikimizin de sinavi vardi balayina bile gitmedik gelecek ay yakin bir yere tatile gidelim diyoruz sizce zor olur mu kizlar?
Hanımlar birey soracağım. Normalde benim adete göre 22 kasımda doğum yapmam lazım idi ancak ultrasonda 4 gün öndeyim. Ben hamilelik takvimini ona göre düzenledim sizce doğru mu yanlış mı anlayamadm ben
Ayyy bayıldım bunlara bende kendim yapcamCanım iyi olmana çok sevindim, dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti doktorum, bir de sorunlu ağrı böyle sancı şeklinde gelirmis, böyle seni ikiye katlicak şekilde gelir gidermiş sık sık..
Selam kızlar dün benden su geldi baya endişelenmiştim bebeğin suyu zannedip doktorum bugün muayeneye çağırdı sabah gittim hiçbir şey yok dedi çok şükür bebeğin suyu iyiymiş bi de serviks uzunluğunu ölçtü rahimağzı yoluymuş bebeğin çıktığı yer o da iyi dedi. Kısa olursa düşük ya da erken doğum olabiliyormuş Allah korusun suyun nerden geldiği belli değil herhangi bir mantar enfeksiyon vs de yok en son doktor idrarını kaçırmış olabilirsin dedi : ) bu dönemlerde mesaneye baskı olduğundan farkında olmadan kaçabiliyormuş.
Kizlar ben geldim. Sabahin 7sinden beri sokaklardayim mafoldum. Hem teori hem uygulama sinavina girdim sukur ikisindende gectimustumden kocaman bir yuk kalkti
cinsiyet ogrenenler olmus kizlar gecmisi okuyamadim tabloya eklemek icin beni etiketleyip yazarsaniz cok sevinirim
![]()