• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim geçmiş olsun.önceden var mıydı. .kabiz olmamaya dikkat etmen gerekiyor.ki bu dönemler zaten kabizligjn beklendigi d.onemler. ben de çok çektim malesef önceden. Ara ara da hala olur
Hayır canım hemoroid ilk defa oldum vajinal mantar daha önce olmuştum off çok kötüyüm ya acile gitsem ilgilenirler mi

Hayır canım hemoroid ilk defa oldum vajinal mantar daha önce olmuştum off çok kötüyüm ya acile gitsem ilgilenirler mi

Sakin ol gebelikte vajinal mantar için kullanılabilen kremler var doktoruna sorarsan verir.Bende de başlangıçta olmuştu ama çok turşu yediğim için geçti kendi kendine ilaçsız.

Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin hemoroid zaten tek başına ağrı sizi yapar bilirim hamilelikte de tekrarlanabiliyo doktoruna söylersen bi krem filan verir rahatlarsın bn öyle kurtulmuştum
Bu haftaya hiç randevu yok anca işte ayın 20 sinde İzmire gidince orda randevu almıştım. Ama burda acile mi gitsem ki anlarlar mi yanlış bir ilaç vs vermezler herhalde değil mi :(

Selam kızlar dün benden su geldi baya endişelenmiştim bebeğin suyu zannedip doktorum bugün muayeneye çağırdı sabah gittim hiçbir şey yok dedi çok şükür bebeğin suyu iyiymiş bi de serviks uzunluğunu ölçtü rahimağzı yoluymuş bebeğin çıktığı yer o da iyi dedi. Kısa olursa düşük ya da erken doğum olabiliyormuş Allah korusun suyun nerden geldiği belli değil herhangi bir mantar enfeksiyon vs de yok en son doktor idrarını kaçırmış olabilirsin dedi : ) bu dönemlerde mesaneye baskı olduğundan farkında olmadan kaçabiliyormuş.

Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin hemoroid zaten tek başına ağrı sizi yapar bilirim hamilelikte de tekrarlanabiliyo doktoruna söylersen bi krem filan verir rahatlarsın bn öyle kurtulmuştum
Bu haftaya hiç randevu yok anca işte ayın 20 sinde İzmire gidince orda randevu almıştım. Ama burda acile mi gitsem ki anlarlar mi yanlış bir ilaç vs vermezler herhalde değil mi :(

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi canım geçmiş olsun. Vajinanı sirkeyle mi yıkasam mantara iyi geliyo diye biliyorum ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. Hemoroid için bi fikrim yok maalesef :KK43:
Dün akşam sirkeli suyla yıkadım mantar çok değil canım akıntı yok zaten sadece kasinma var. Mantar a aliskinimda bu hemoroid ilk defa başıma geldi çok kötü birseymis :(

günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah geçmişi çok okuyamadım biz hala bulanmaya devam ediyoruz biz gibi olanlar var mı ki :bicak::bicak::bicak::bicak:

Günaydın hanımlar..ben de dün ikili test yaptırdım. Fonu haftaya tabiki..ölçümler çok sukur normal görünüyor. Doktor kanaman mi oldu diye sordu.evet dedim.bi alan oluşmuş. Hematom saptandı falan diye yazdı. Çok sıkıntı olacağını düşünmuyum dedi radyolog. İnşallah olmaz.. cinsiyeti de soylemedi..bekleyeceğim artık. .ben 1 aydır görmemiştim. Mucizeden başka bişey degi

Kanaman ne kadar oldu canim bende 3 gun evvel ufak bi kanamayla acile gittimde. Saliya randevu bulabildim. Bilgi verir misin ayni miyiz seninle

Kanaman ne kadar oldu canim bende 3 gun evvel ufak bi kanamayla acile gittimde. Saliya randevu bulabildim. Bilgi verir misin ayni miyiz seninle
Canim ilk bir ay önce olmuştu çok yorulduğun bi gün pembe kahve şeklindedir. Ertesi gün doktora gittiğimde kanama alanı yok demişti
Ve durmustu zaten. Sonra ara ara tekrar etti çok yorulduğum da. . Doktorum izindeydi gidemedim de. Ikili teste gidecegim icin de cok ystune dusmedim.kendilinden geçiyordu. Demek ki bi alan oluşmuş. Senin nasıl oldu canim doktorun ilaç vs.vermismiydi

Hangi arabayı düşünüyorsun? Mesela hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanılabilen ana kucakları iyi oluyor düşünürsen be safe bu bazı marka bebek arabalarına da uyumlu oluyor bizim öyleydi işte 9-10 ay kullandık sonra Yen'i bir oto koltuğu aldık
Dün uyuyup kalmışım kusura bakma şimdi yazıyorum.. Aslında henüz bi markaya karar vermedim ama firsat buldukça inceliyorum.. Dün kraft switch ve kraft fit travel sistem arabalara denk geldim çok güzellerdi, tabi fiyatlari 1800 civarı, o kadar para verilmeli mi ona karar vermeliyim aslında, benim kafa yapım ihtiyaç varsa ne kadarsa verilmeli ama boşa para harcamayi da sevmem.. Diğer taraftan 3 ablam var ve 3ü de chicco lite way baston la büyüttüler çocuklarını, kullanımı çok rahattı ama işte ana kucağı ve cift yönlü kullanım olmuyo onda da, fiyatı da travellarla karşılaştırılamaz bile yani.. Ayy ne çok düşündüm bu araba konusunu yaa..

günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah geçmişi çok okuyamadım biz hala bulanmaya devam ediyoruz biz gibi olanlar var mı ki :bicak::bicak::bicak::bicak:
Günaydın Canm ben de aynıyım hala bir gün iyiyim 2 gün kötüyüm hatta gün içinde anlık bile değişiyor mide bulantısı geçse böyle bir iç ezikliği başlıyor hep bir şeyler atıştırıyorum artık ne yiyeceğimi de şaşırdım :kk77::KK12:

Bebek arabasında bence travel sistem olmazsa olmaz. Kış bebekleri olacaklar. Bebek arabasına konup cadde pazar gezilmez. Ama belki kapali çarşılar ve avmlere gidilir. Gidilecek yere illa ki kışın otomobille gidilir. Travel sistemin puseti ayni zamanda oto koltuğu. Ev gezmelerinde ve kendi evimizde de, bebek devamlı kucakta durmaz ki, pusete koyup mutfaga yanimiza getiririz, oturur bizi izler :)
8 9 ay kullanılıyor. Bu sene martta bile cok guzeldi havalar,nisanda da güzel gunler oldu. Seneye martta nisanda insallah 4 5 aylık olurlar. Her gördüğüm güneşte dışarı çıkarmak istiyorum. Ben kesinlikle travel sistem düşünüyorum. Concord hoşuma gitti, araştırıyorum
Şu misafirlik ve mutfağa götürme fikri beni cezbetti tatlım, fikrin için sağol, benim kraft, chicco ve casual dikkatimi çekti ama daha çok araştırıcam sanırım..

Kızlar günaydın :KK200: ne güzel konular konuluşmuş ben daha araba işlerinden falan anlamıyorum tabi daha hiçbir şey almadım vakit var ve cinsiyet kesin değil diye neyse bi sorum var şu bel Ağrısına ne yapayım yatıp dinlenmek dışında daha sabah hiç yorulmadan başlıyor benimki :bicak:

Travel sistem arabalar kesinlikle cok kullanisli oluyor bebek kücükken alıp direk arabaya koyuyorsun veya eve cıkartıyorsun pusetle ben uzun süre kullanmıstım oglumda ki yaz bebegi olmasina ragmen kasımda daha soguk olucagi icin sicagini hic bozmamak en iyisi. Ben baston travel almistim canım bagajda yer kaplamaması açısından gercekten faydasini gördüm arkadaslarin koca arabalarini bagaja yerlestirme çilesini görünce iyiki baston almısım dedim
Aa hem baston hem travel olan var mı ona daha dikkat etmemişim, evet beni bir düşündüren de hantal olmalarıydı.. Senin hangi marka modeldi?

Canim ilk bir ay önce olmuştu çok yorulduğun bi gün pembe kahve şeklindedir. Ertesi gün doktora gittiğimde kanama alanı yok demişti
Ve durmustu zaten. Sonra ara ara tekrar etti çok yorulduğum da. . Doktorum izindeydi gidemedim de. Ikili teste gidecegim icin de cok ystune dusmedim.kendilinden geçiyordu. Demek ki bi alan oluşmuş. Senin nasıl oldu canim doktorun ilaç vs.vermismiydi

Cevap verdigin icin tsk ederim.benim carsamba aksami cok cok az kirmizi bi kan geldi hemen acile gittik. Dusuk ignesi vurdular 5 saat musade altinda yattim. Zaten hastanedede damla damla kahverengi olarak geldi. Doktor geldi ultrasonda bebegimizi gorduk kalbi gayet iyiydi. Dusuk tehlikesi kanama alani vs hic bisey demedi progestan verdi. Zaten 2 gundur allaha binlerce sukur leke falan gelmiyor. Sali kendi doktoruma gidicem. Korkulacak bisey yoktur umarim. ♡♡ o gun asiri yorulmustum sadece

Dün akşam sirkeli suyla yıkadım mantar çok değil canım akıntı yok zaten sadece kasinma var. Mantar a aliskinimda bu hemoroid ilk defa başıma geldi çok kötü birseymis :KK43:
Hemoroid için sıcak suyla dolu bir leğene otur. Yada bulabilirsen sıcak bir tuğla. Popo aranı sürekli kuru tut. Ne ishal ol ne kabız. İshal de hemoroidi tetikliyr

Cevap verdigin icin tsk ederim.benim carsamba aksami cok cok az kirmizi bi kan geldi hemen acile gittik. Dusuk ignesi vurdular 5 saat musade altinda yattim. Zaten hastanedede damla damla kahverengi olarak geldi. Doktor geldi ultrasonda bebegimizi gorduk kalbi gayet iyiydi. Dusuk tehlikesi kanama alani vs hic bisey demedi progestan verdi. Zaten 2 gundur allaha binlerce sukur leke falan gelmiyor. Sali kendi doktoruma gidicem. Korkulacak bisey yoktur
Canim içini ferah tut. Ins.bisey yoktur. Tedavini de olmuşsun. Ben de Allah a emanet diye düşündüm.

Back
X