2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçmiş olsun :) inşallah ilaçlar işe yarar da geçer sıkıntın :)

İnşallah kuzucuk.Sağolasın...

Dahiliye de bana asist ve öksürük şurubu vermişti,doktorum şurubu önermemişti.Bol bol ıhlamur iç dedi dahiliye.Benim doktor bitkisel önermiyoruz dedi...

Şimdide bu aylarda tehlikeye atmak istemediğini anladım.Tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorlar sanırım...
Ama kbb doktoru çok tatlıydı yaa,bebek zarar bebek zarar deyip durdu :) Verdiğim ilaçlar zararsız dedi.Kendi doktorumun yine kabul etmeyeceğini sanıyordum ama kullanabilirsin dedi allahtan.
Bakalım iyi gelecek mi...
Deniz suyu iyi gelecek,hem burnunu hem boğazı temizleyecek dedi...

Merhaba acaba gecen yil ne yasiyordum diye girdim mesajinizi gordum. ben 2016 kasim annesiyim.
Elbette ki doktorunuz bilir ancak gebelikte kusburnu rahim kasilmasini arttırıyor ve bebegin doğum kanalina girmesine sebep olabiliyor. Yanılmıyorsam gebelik boyunca yasak. Ihlamur da tansiyon yükseltir. Gebe olmayan birey dahi gunde iki fincandan fazla icmemelidir. Ben gecen yil bu zamanlar bronsit oldum limon ihlamur bal yapip termosa koyarak gun boyu toplam bir-birbuçuk bardagi yudum yudum iciyordum yalniz dedigim gibi miktara dikkat. Geçmiş olsun Allah yavrularınzi da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Kızımda 6 ay bitene kadar göbeğim belli olmadı bu sefer sanki 6 aylık hamile gibiyim şimdiden

Günaydın herkese wc konusu bende de aynı çok sık çıkıyorum artı hergece mutlaka uyandırıyor

Off şu wc meselesi benim de belam wc ye gidiyorum dönüyorum oturma odasına koltuğa oturduğun gibi tekrar gitme gereği hissediyorum geceleri 20 kere uyanıyorum 10un da kızım uyanıyor 10 unda kızım uyanmasa da wc ye gitme gereği uyandırıyor kızıma hamileyken de böyleydi

Canım, 1.60 mm. ense kalınlığıdır. Ultrason kağıdında da yazması gerekiyor. Benim de 1.70 mm. çıktı. Boyuda 6,5 cm. dedi.
Çok teşekkürler canım bı yerlerde eksiklik mı var acaba diye korktum ilk hamileligimde özelde yaptirmistim farklı bir doktor yaptı ölçümleri bunda kadın doğum doktoru yaptı direk ondan merak ettim başka bir bolume gitmem gerekiyormuydu diye.. tekrardan sağolasın cevabin icin:)

Kan sulandırıcı iğne kullananlar kimler? Ben hibor 5000 kullanıyorum çok yakıyor ya kızımda hele öyle istifralı hamilelikti ki iğnelerde her gün ağlıyordum çok ağır geliyordu bu sefer öyle ağlamıyorum ama gene de dayanamıyorum ya

Valla kuşburnuyu elma kabuğuyla kaynatıp bir fincan içmiştim.İki kere yapmıştım hatta...

Neyse sonunda ilaca başladım,zaten doktorumda önermiyor,ıhlamur diyorum,bol su diyo,ıhlamur diyorum,bu dönemde bol su öneriyoruz diyor :)

İnşallah geçer yaa...

Ayrıca allah bağışlasın bebişinizi

Kızımda 6 ay bitene kadar göbeğim belli olmadı bu sefer sanki 6 aylık hamile gibiyim şimdiden
Ayy iyi yaaa ben dé bi tek beni miyim böyle hisseden dedim.gecenkinde 16 haftada bile böyle değilmis foto lar var. Şimdi ki daha 7 bitti . Gobuslu bişi oldum gittim hele yemek su çaydan sonraa

Cok tesekkur ederim Allah cümlemizin evladına hayirli saglikli uzun omur nasip etsin. Tekrar geçmiş olsun.

Allah'ım kolaylık versin bnde clexan 0.6 kullanıyorum günde birtane ama isde yapıyorum yavrum iyi olsun diye ilk başlarda zor yaptım ama alıştı bunyem çok şükür

Allah'ım kolaylık versin bnde clexan 0.6 kullanıyorum günde birtane ama isde yapıyorum yavrum iyi olsun diye ilk başlarda zor yaptım ama alıştı bunyem çok şükür

Benim ikinci hamileligim ve ilkine gore suan 5-6 aylik falan olmam lazim okadar cikti gobusum

Benimde kızımda neredeyse 4. ayda göbeğim çıkmaya başlamıştı ama bunda daha şimdiden 5 aylık gibiyim. Herkesin de o kadar çok dikkatini çekiyor ki, gelen giden niye bu kadar büyük diyor Hatta geçenlerde biri çok aşağıda duruyor düşük mü yapacaksın yoksa bile dedi yaaaa. Hamile kadına böyle şeyler denir mi bu kadar densiz insanlar var işte. Sonrada niye sinirlisin, niye hep kavga etmeye yer arıyon diyorlar

Bende ilk hamileligimde clexan kullandim yarin tekrar baslayip baslamiyacagim belli olcak bakalim basa gelen cekilio yapcak bise yok hem bebislerimiz icin hemde kendimiz icin

Geçmiş olsun canım.bende de faranjit alerji tavan yaptı,öksürük hiç geçmiyor.doktorum kesinlikle ilaç kullanma bebeğin organ gelişiminde kritik dönem dedi.ama zor dayanıyorum inan.2 gündür burnum kanıyor hatta zorlanmajtan.geceleri burun tıkanıklığından yatamıyorum.ne yapacam bilmiyorum ballı limon içiyorum ama fayda etmiyor.

Benim de aşırı aşırı istifralarim var. 2 kilo verdim yediğim her şeyi çıkarıyorum. Taze zencefili suda kaynatip suyunu yudum yudum içiyorum, kime tavsiye ettiysem faydasını gördü, ben hariç!
2 gündür grip vurdu yatağa zencefil bal limon karışımı boğazıma cok cok iyi geldi tavsiye ederim. Ama burun komple tikali, zaten alerjim feci boyutta, günde 50 kere falan hapsuruyorum, yavrum içerde kasilip durmuyordur inşallah.
Burun tıkanıklığına yok mu bir care

Cnm bende clexan kullanıyorum artı coraspirin daha önce hibor kullandım yakıyo gerçekten clexan daha ii geldi bana dr danış ona geç istersen

Burun tıkanıklığı için papatya buharını önerebilirim. Bir kaba kaynar su koyuyorum. Bir tutam papatya atıyorum suya. Havluyla kafamı kapatıp buharı çekiyorum. Yaptığımda beni rahatlatıyor. Belki sizde de işe yarar.

Çok geçmiş olsun sizede.Valla benim doktorumunda izin vermeyeceğini düşündüm ama 1 ay olacak nerdeyse,oda bıktı sürekli yazmamdan.Hatta şaşırdım bitkileri önermeyip ilaca nasıl izin verdi diye...

Burun spreyi çok iyi geliyo sanırım...

dimi yaramaz rahatsız oldu

aynen bende valla ağlıyor olmasaydım söyle diye tuttururdum ama daha başta koydu tavrını hanımefendi

Evet ya kimisi o kadar ketum ve sert oluyor ki yaşadığın heyecan bile o anlık kursağına oturuyor. Yani çoğu zaman kadın doktorlar yapıyor birde bunu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…