- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.921
Geçmiş olsun :) inşallah ilaçlar işe yarar da geçer sıkıntın :)
Oyyyy çok sevindim senin adına bende de var kronik faranjit hatta eşimde de var öğretmen hastalığıdır kendisi, ama ıhlamur iç sıkıntı yapma ben ıhlamur ile atlattım neredeyse bol limonlu ve içine elma attım azıcık neredeyse 3 günde 3 demlik içtim ve doktorunun bu kadar ilgilenmesine çok sevindim ben ne zaman gitsem hamilesin ıhlamur iç deyip gönderdilerçok sevindim canım gerçekten çok geçmiş olsun... :)
Merhaba acaba gecen yil ne yasiyordum diye girdim mesajinizi gordum. ben 2016 kasim annesiyim.Oh bee,doktor çok tatlıydı,ilk girdim,yandıkdedim,yaşlı bir adam.Konuşmaya başladı,yabancıda,ama çok tatlıydı :) Ben söylemeden söyledi herşeyi.Hamile olduğumu söyledim.Oo,o zaman şundan verirdim ama bebek zararlı diyo :)
Akut faranjit ve akut bişy daha yazıyo açıklamada.
Pen-os antibiyotik
Parol
Birde deniz suyu burun jeli verdi...
Kart verdi,cep numarası var,acil bişey olursa ara,çarşamba günüde bi kontrole gel dedi.
Ücretsiz olunca ilgilenilmez sanıyordum ama...
Ihlamur,kuşburnu,nane limon iç,ama ne soğuk ne sıcak olmasın içtiğin hiç bişey dedi...
Ama benim doktorum hala bitkisel önermiyor :)
bu arada ikinci özellikle üçüncü bebişi bekleyen anneler göbüşler ne durumda.Benmi ya nlış hissediyorum bilmiyorum ama 1. ve 2. ye göre şu an benim göbeğim çok fazla çıktı gibi.size durumlar nasıl
Günaydın herkese wc konusu bende de aynı çok sık çıkıyorum artı hergece mutlaka uyandırıyor
Çok teşekkürler canım bı yerlerde eksiklik mı var acaba diye korktum ilk hamileligimde özelde yaptirmistim farklı bir doktor yaptı ölçümleri bunda kadın doğum doktoru yaptı direk ondan merak ettim başka bir bolume gitmem gerekiyormuydu diye.. tekrardan sağolasın cevabin icin:)Canım, 1.60 mm. ense kalınlığıdır. Ultrason kağıdında da yazması gerekiyor. Benim de 1.70 mm. çıktı. Boyuda 6,5 cm. dedi.
Merhaba acaba gecen yil ne yasiyordum diye girdim mesajinizi gordum. ben 2016 kasim annesiyim.
Elbette ki doktorunuz bilir ancak gebelikte kusburnu rahim kasilmasini arttırıyor ve bebegin doğum kanalina girmesine sebep olabiliyor. Yanılmıyorsam gebelik boyunca yasak. Ihlamur da tansiyon yükseltir. Gebe olmayan birey dahi gunde iki fincandan fazla icmemelidir. Ben gecen yil bu zamanlar bronsit oldum limon ihlamur bal yapip termosa koyarak gun boyu toplam bir-birbuçuk bardagi yudum yudum iciyordum yalniz dedigim gibi miktara dikkat. Geçmiş olsun Allah yavrularınzi da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ayy iyi yaaa ben dé bi tek beni miyim böyle hisseden dedim.gecenkinde 16 haftada bile böyle değilmis foto lar var. Şimdi ki daha 7 bitti . Gobuslu bişi oldum gittim hele yemek su çaydan sonraaKızımda 6 ay bitene kadar göbeğim belli olmadı bu sefer sanki 6 aylık hamile gibiyim şimdiden
Cok tesekkur ederim Allah cümlemizin evladına hayirli saglikli uzun omur nasip etsin. Tekrar geçmiş olsun.Valla kuşburnuyu elma kabuğuyla kaynatıp bir fincan içmiştim.İki kere yapmıştım hatta...
Neyse sonunda ilaca başladım,zaten doktorumda önermiyor,ıhlamur diyorum,bol su diyo,ıhlamur diyorum,bu dönemde bol su öneriyoruz diyor :)
İnşallah geçer yaa...
Ayrıca allah bağışlasın bebişinizi
Allah'ım kolaylık versin bnde clexan 0.6 kullanıyorum günde birtane ama isde yapıyorum yavrum iyi olsun diye ilk başlarda zor yaptım ama alıştı bunyem çok şükürKan sulandırıcı iğne kullananlar kimler? Ben hibor 5000 kullanıyorum çok yakıyor ya kızımda hele öyle istifralı hamilelikti ki iğnelerde her gün ağlıyordum çok ağır geliyordu bu sefer öyle ağlamıyorum ama gene de dayanamıyorum ya
Allah'ım kolaylık versin bnde clexan 0.6 kullanıyorum günde birtane ama isde yapıyorum yavrum iyi olsun diye ilk başlarda zor yaptım ama alıştı bunyem çok şükürKan sulandırıcı iğne kullananlar kimler? Ben hibor 5000 kullanıyorum çok yakıyor ya kızımda hele öyle istifralı hamilelikti ki iğnelerde her gün ağlıyordum çok ağır geliyordu bu sefer öyle ağlamıyorum ama gene de dayanamıyorum ya
bu arada ikinci özellikle üçüncü bebişi bekleyen anneler göbüşler ne durumda.Benmi ya nlış hissediyorum bilmiyorum ama 1. ve 2. ye göre şu an benim göbeğim çok fazla çıktı gibi.size durumlar nasıl
Benim ikinci hamileligim ve ilkine gore suan 5-6 aylik falan olmam lazim okadar cikti gobusum
Bende ilk hamileligimde clexan kullandim yarin tekrar baslayip baslamiyacagim belli olcak bakalim basa gelen cekilio yapcak bise yok hem bebislerimiz icin hemde kendimiz icinAllah'ım kolaylık versin bnde clexan 0.6 kullanıyorum günde birtane ama isde yapıyorum yavrum iyi olsun diye ilk başlarda zor yaptım ama alıştı bunyem çok şükür
Geçmiş olsun canım.bende de faranjit alerji tavan yaptı,öksürük hiç geçmiyor.doktorum kesinlikle ilaç kullanma bebeğin organ gelişiminde kritik dönem dedi.ama zor dayanıyorum inan.2 gündür burnum kanıyor hatta zorlanmajtan.geceleri burun tıkanıklığından yatamıyorum.ne yapacam bilmiyorum ballı limon içiyorum ama fayda etmiyor.Valla kuşburnuyu elma kabuğuyla kaynatıp bir fincan içmiştim.İki kere yapmıştım hatta...
Neyse sonunda ilaca başladım,zaten doktorumda önermiyor,ıhlamur diyorum,bol su diyo,ıhlamur diyorum,bu dönemde bol su öneriyoruz diyor :)
İnşallah geçer yaa...
Ayrıca allah bağışlasın bebişinizi
Cnm bende clexan kullanıyorum artı coraspirin daha önce hibor kullandım yakıyo gerçekten clexan daha ii geldi bana dr danış ona geç istersenKan sulandırıcı iğne kullananlar kimler? Ben hibor 5000 kullanıyorum çok yakıyor ya kızımda hele öyle istifralı hamilelikti ki iğnelerde her gün ağlıyordum çok ağır geliyordu bu sefer öyle ağlamıyorum ama gene de dayanamıyorum ya
Geçmiş olsun canım.bende de faranjit alerji tavan yaptı,öksürük hiç geçmiyor.doktorum kesinlikle ilaç kullanma bebeğin organ gelişiminde kritik dönem dedi.ama zor dayanıyorum inan.2 gündür burnum kanıyor hatta zorlanmajtan.geceleri burun tıkanıklığından yatamıyorum.ne yapacam bilmiyorum ballı limon içiyorum ama fayda etmiyor.
dimi yaramaz rahatsız oldu
aynen bende valla ağlıyor olmasaydım söyle diye tuttururdum ama daha başta koydu tavrını hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?