- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.901
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah herşey gönlünce olur. Bende kızımda pek çok sorun yaşadım, ama şükür ki geçti hepsi. İnşallah bu kez sorun olmaz hiç bişeyde diye dua ediyorum, duamda sana da yer açtım şimdi. Yarın haber ver mutlakaSelamlar kizlar yarin benimde kontrolum var ve sanirim biraz korkuyorum cozume ulastirmamiz gereken konular var ikinci cocugum olacak ins. Ilk hamileligim dusuk tehlikelerliyle 9 ay hergun igne kullanarak yatarak gecti yarin igneye tekrar baslicakmiyim ikili tarama testi bazi hormon tahlilleri belli olacak. Bunun yani sira oglum dogdugunda bagirsak problemli dogdu ve 2 senede 4 ameliyatla cok sukur duzeldi bunun korrkusuda var. Dua edin olurmu bana. Allah hepimize saglikli mutlu huzurlu hayirli evlatlar nasip etsin. Yarin guzel haberlerlw donerim ins.
Cok sagol canim Allah razi olsun ins. hepimiz sIkIntIsIz aliriz kucagimiza. Haber veririm oglen 2de randevumuzGüzel haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah herşey gönlünce olur. Bende kızımda pek çok sorun yaşadım, ama şükür ki geçti hepsi. İnşallah bu kez sorun olmaz hiç bişeyde diye dua ediyorum, duamda sana da yer açtım şimdi. Yarın haber ver mutlaka
Canım teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Ben de bunu düşünüyorum yani sonucu olumsuz çıkarsa aldırırmıyım. Bu gece düşünücem, yarın sabah kararımı vermiş olmalıyım.esperanzaa canım geçmiş konuda denk geldim neye karar verdin bilmiyorum ama. sormuşsun bu yüzden bende yazmak istedim. ben 39 yaşında olduğu için otomamik olarak daha gebeliğin başında nifty testini dr benden istedi. evet devlet karşılamıyor.Ama burada bedelinden çok bu testi yaptırıp yaptırmamayı öncelikle karar vermelisin bence. yani şöyle düşün zaten bu test ile 3 ayrı sendroma bakılıyor ilki down sendromu diğer ikiside edwards ve palau sendromu.down sendromu haricinde diğer ikisi zaten doğumdan ilk bir yıl içerisinde hayatını kaybediyor. geriye sadece down sendromu kalıyor risk içeren,onlarda zaten ikili üçlü ve doppler da detaylı bakıldığında zaten görülmekte. sakın çok biliyor da alatıyor gibi gelmesin sana sadece aynı sıkıntıyı bende çektiğim için biraz detaylı araştırdım, seninle paylaşmak istedim. yani önemli olan testi yaptırmaktan ziyade sonuçları karşısında neler yapabileceğine karar verebilmek. yani allah korusun olumsuz bir sonuçta aldırırım diyebileceksen testi yaptır yok eğer diyemiyorsan boşuna yaptırma bence...yani ben böyle düşündüm ve karar verdim. inş. yardımcı olabilmişimdir...
Maşallah minik kuzuyaEki Görüntüle 1987511 bi masallahinizi aliriz teyzeleri.Siz bakin bakalim gorunurde pipi ya da kuku var mi
bir garip oblomov canım bulantılarım hala çok sıkıntılı devam ediyor. çok sık giremiyorum. gün içerisinde kendimi nasıl oyalayacağımı bilemiyorum
Saolasin canim amin insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza miniklerimiziMaşallah minik kuzuyaNe kadar da net çıkmış.Allah in mucizesi onlar.İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız hepimiz
İçin nasıl rahat olacaksa canım ama haber ver bizede :) kolay gelsin bakalım :)
Merhaba benim 1 düşükten sonraki gebeliğim hiç kilo almamışım ama göbeğim var hamile olduğum belli oluyo galiba iç karnım darbu arada ikinci özellikle üçüncü bebişi bekleyen anneler göbüşler ne durumda.Benmi ya nlış hissediyorum bilmiyorum ama 1. ve 2. ye göre şu an benim göbeğim çok fazla çıktı gibi.size durumlar nasıl
Oh bee,doktor çok tatlıydı,ilk girdim,yandıkdedim,yaşlı bir adam.Konuşmaya başladı,yabancıda,ama çok tatlıydı :) Ben söylemeden söyledi herşeyi.Hamile olduğumu söyledim.Oo,o zaman şundan verirdim ama bebek zararlı diyo :)
Akut faranjit ve akut bişy daha yazıyo açıklamada.
Pen-os antibiyotik
Parol
Birde deniz suyu burun jeli verdi...
Kart verdi,cep numarası var,acil bişey olursa ara,çarşamba günüde bi kontrole gel dedi.
Ücretsiz olunca ilgilenilmez sanıyordum ama...
Ihlamur,kuşburnu,nane limon iç,ama ne soğuk ne sıcak olmasın içtiğin hiç bişey dedi...
Ama benim doktorum hala bitkisel önermiyor :)
bu arada ikinci özellikle üçüncü bebişi bekleyen anneler göbüşler ne durumda.Benmi ya nlış hissediyorum bilmiyorum ama 1. ve 2. ye göre şu an benim göbeğim çok fazla çıktı gibi.size durumlar nasıl
Oh bee,doktor çok tatlıydı,ilk girdim,yandıkdedim,yaşlı bir adam.Konuşmaya başladı,yabancıda,ama çok tatlıydı :) Ben söylemeden söyledi herşeyi.Hamile olduğumu söyledim.Oo,o zaman şundan verirdim ama bebek zararlı diyo :)
Akut faranjit ve akut bişy daha yazıyo açıklamada.
Pen-os antibiyotik
Parol
Birde deniz suyu burun jeli verdi...
Kart verdi,cep numarası var,acil bişey olursa ara,çarşamba günüde bi kontrole gel dedi.
Ücretsiz olunca ilgilenilmez sanıyordum ama...
Ihlamur,kuşburnu,nane limon iç,ama ne soğuk ne sıcak olmasın içtiğin hiç bişey dedi...
Ama benim doktorum hala bitkisel önermiyor :)
Benim ikinci hamileligim ve ilkine gore suan 5-6 aylik falan olmam lazim okadar cikti gobusumbu arada ikinci özellikle üçüncü bebişi bekleyen anneler göbüşler ne durumda.Benmi ya nlış hissediyorum bilmiyorum ama 1. ve 2. ye göre şu an benim göbeğim çok fazla çıktı gibi.size durumlar nasıl
Cok tesekkurler insallahezine
esperanzaa
Rabbim korktuklarınızdan emin kılsın inşallah, güzel haberlerle çıkarsınız doktordan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?