- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.861
Selam kızlar :)
Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeden kız mı erkek mı ne hissediyorsunuz acaba
Canım çok sevindim bebişin iyi olmasına ve kanama alanının durumuna, inşallah o da tamamen geçicek..Hayirli gunler arkadaslar
Biraz önce bebisimizi gordük hamdolsun hersey yolunda dedi, kanamaalani iyice kuculmus❤Haftaya belki cinsiyetini görebiliriz dedi bakalim hayirlisi.
Bulantilarim da hayirla bi geceydi
valla bu ikinci ama nedense bunda daha bir telaş yaptım cinsiyet için saçma sapan her türlü teste açık hissediyorum kendimi:)) önce sağlık tabi ama insan acaba demeden edemiyor.
Ins canimCanım çok sevindim bebişin iyi olmasına ve kanama alanının durumuna, inşallah o da tamamen geçicek..
İyi etmişin canım, tebrik ederim, aramıza hoşgeldin..Merhaba hanımlar,
daha öncede kulube kayıtlıydım ilk gebelikte tabi çoluk çocuk giremez olduk;
şimdi ikinci gebeliğimde yine dedim bakayım ne var ne yok :)
inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişleri daha çok başlardayız
Ben önce kız hissediyordum bu ara erkek gibi geliyor ama nub teorisine göre de kız Çin takviminde erkek valla ne olduğu belli değilSelam kızlar :)
Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeden kız mı erkek mı ne hissediyorsunuz acaba
aynen tatlım önce sağlıkla kucağımıza alalım nasipse kız erkek farketmez...
ben tam bir kız çocuğu hastasıyım ... ama bebeğimi erkek hissediyorum
Hoşgeldin canım hangi gruba kayitliydin daha önce ismin tanıdık geldi :)Merhaba hanımlar,
daha öncede kulube kayıtlıydım ilk gebelikte tabi çoluk çocuk giremez olduk;
şimdi ikinci gebeliğimde yine dedim bakayım ne var ne yok :)
inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişleri daha çok başlardayız
Ayyy çok tatlı ya
Bu kadar yeter anne
Kızını öp benim için
Canım takip ederken sende içinden okuyup hocayla birebir gidebiliyorsan olur. Yoksa mukabele oluyor sen okumuş olmuyorsun.Kızlar cüz okuyorsunuz ya bunu mesela Internetten hoca okusa biz kurandan takip etsek olurmu oyle
Canım takip ederken sende içinden okuyup hocayla birebir gidebiliyorsan olur. Yoksa mukabele oluyor sen okumuş olmuyorsun.Kızlar cüz okuyorsunuz ya bunu mesela Internetten hoca okusa biz kurandan takip etsek olurmu oyle
Bunları ben de merak ediyorum bilenler bize yardımcı olsunlar :)Arkadaşlar bişi sorucam ikili teste girenlere. Şimdi hem kan sonuçlarına hem ultrason görüntülemesine bakıyorlar ve ona göre yorum yapıyorlar ya, bu vereceğimiz kan tahlili çok mu detaylı birşey? Sonuçlanması uzun sürüyor mu? Şimdi gittiğimde nasıl olacak, o gün ultrason sonuçlarını söyleyecek, sonra kan sonucu çıkınca bir daha mı gideceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?