2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım iyi olmanıza çok sevindim bende iyiyim inşallah bebişim de iyidir yarın nasipse görmeye gideceğiz

Günaydın kızlar Nasılsınız? Bugün sonunda Dr kontrolüm var ve çok korkuyorum inşallah her şey yolundadır, birbirimize dua edelim arkadaşlar
Canım güzel haberlerle gel inşallah. Benimde 11 de randevum inşallah bende hayırlısıyla dönerim.

çok geçmiş olsun canım.. bende tuvalet sonrası nokta kadar bi kan görmüştüm. druma sorduğumda önemli değil demişti.

çok teşekkürler canım, sana da geçmiş olsun, inşallah tekrarlamazlar.

çok sağol canım. yok baktım çok dallı budaklı konulara girmiş, o kadarına şu an kafam da ermez. doktoruma bıraktım kendimi, bu konuda araştırma yapmicam daha.

çok teşekkürler canım, takipte olucam ben de doktor not almıştır durumumu.

canım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)

her zamanki gibi çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederim canım. evet şu an takipte olacağım, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, senin böyle böyle bir teşhisin var demedi. doktor çok dobra bir tip olsaydı kesin söylerdi. zamanı geldiğinde hala düzelmemişse artık çaresine o zaman bakılır. ben o zamana kadar birşey araştırmamaya karar verdim çünkü maşallah her yazı felaket senaryosu, şu an ihtiyacım olan en son şey yani. bugün tuvalette yine öyle mi olacak hissine kapıldım sadece, ama ilacımı kullanmaya başladım şu an elimden gelen de sadece bu...

çok teşekkürler canım. sana da çok geçmiş olsun. kısa zamanda bu dönemi sağlıkla atlatalım inşallah.

Tamam canım çok teşekkür ederim son tarih var mı? ?
ramazana hatmetmiş olmak niyetimiz ama olmazsa da sıkıntı değil az kişiyiz çünkü şu an kişi başı 2şer adet olacak gibi ama okuyamayan olursa elbirliğiyle takviye yaparızönemli olan bebişlerimizin sağlığı sağ salim kavuşmamız ve güzel hamilelik geçirmemiz için dualarda buluşmamız inşallah Rabbim kabul eder dualarımızı

canım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)
yok canım şükür kötü değil ama çeşit çeşit karışık karışık hamilelik kaynaklı olduğu için anlamını merak etsem de bakmıyorum keşke 1 hafta falan rapor alıp dinlenseydin ağır çalışıyorum dedin mi verirlerdi.

yavv o an sormak aklıma gelmedi bile biliyo musun. öyle gidikti yani. bi de ben doktora bilgilerimi verirken masa başı çalışıyorum filan demiştim, ağır çalışıyorum dersem o kadın hayatta yemez biliyorum :)
hayır olsun, karışık şeylerse bakma zaten. benim gibi yiyecek gördü mü de hemen git ye :)

Günaydın aynı şeyi yaşıyorum hatta adet dönemindeki gibi ince ince kasıklarım sızlayıp duruyor

Günaydın aynı şeyi yaşıyorum hatta adet dönemindeki gibi ince ince kasıklarım sızlayıp duruyor
demek normal sanırım bebiş büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor galibakorkuyorum enfeksiyondan ama şükür idrarım tertemiz çıktı tahlilde hatta doktor şaşırdı çok su içiyorsun galiba dedi bende heee yaptım halbuki zehir içiyor gibi içiyorum suyu

Bu dönemde bebiş artık yukarı çıkmaya başladı sanırım ondan sızlıyor
Kanama vs olmadıkça bu ağrıların bi önemi yok
Allah korusun rabbim bebeklerimizi korusun inşallah

PembeLokum canım sen bilgilerini vermemişsin galiba listede yoksun

Cnm o kasık ağrısı normal daha neler neler olacak ne ağrılar :)

Yaş 24 şehiri yazmasak olur mu burda tanıdıklar var da :) sat 31.01.2017 tahmini doğum tarihi 07.11.2017 bir düşük yaptım bir kızım var 3. Hamileliğim hamile kaldığım kilo 52 ilk trimester bitti 53üm bebek ismine şimdilik Ali Kemal yazabikirsim eşim öyle istiyor kızın ismini ben koydum erkeği eşime bıraktım :)

canım ya sağlıkla büyüsünler inşallah bizde de erkek olursa eşim kız olursa ben koyacağım ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…