- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.641
Merhaba canım yeni gördüm mesajını kusura bakmaben iyiyim sadece cuma gecesi leke şeklinde kan geldi çok korktum acile gittik Allah'a şükür bebişim iyiydi kanama devam etmedi ama doktor progestan verdi onu kullanıyorum bugün kan tahlili yaptırdım b12 eksikliği çıktı cuma günü ikili test için gideceğim muayeneye sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bir de acile gittiğimde 10+2ydim ultrasonda 11+3 çıktı yanılma payı var değil mi ultrasonda?? Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Tamam canım çok teşekkür ederim son tarih var mı? ?tabi canım 30. cüzü de sana veriyorum
Canım güzel haberlerle gel inşallah. Benimde 11 de randevum inşallah bende hayırlısıyla dönerim.Günaydın kızlarNasılsınız? Bugün sonunda Dr kontrolüm var ve çok korkuyorum inşallah her şey yolundadır, birbirimize dua edelim arkadaşlar
Günaydın kızlarNasılsınız? Bugün sonunda Dr kontrolüm var ve çok korkuyorum inşallah her şey yolundadır, birbirimize dua edelim arkadaşlar
çok geçmiş olsun canım.. bende tuvalet sonrası nokta kadar bi kan görmüştüm. druma sorduğumda önemli değil demişti.
Canım cok geçmiş olsun .Ama nette arastırma daha çok psikolojini bozar ben artık netten arastırma yapmıyorum daha kötü oluyorum çünkü bebişlerimiz Allaha emanet hayırlısıyla inş sagsalim kucagımıza alırız .
Çok geçmiş olsun. Tekrarlanmasın inşallah.
İlerleyen zamanlarda doktorlar ölçüyor söylüyor ama plesenta boyu aklımızda olsun, devlete gidip çok hızlı kontrol olanlar ya da özelde de bazen koş koş olabiliyor. Çok aşağıda olanlar için özel dikim işlemi yapılıyor, burada da açılmış epey konular var hakkında.
visnelikurabiye canım çok geçmiş olsun dinlen canım bol bol ve internetten hiçbir şeye bakma. ben rüya tabirlerine bile bakmıyorum o kadar karışık rüya görüyorum ki merak ediyorum ama moralimi bozacak bir şey çıkar kafaya takarım diye tutuyorum kendimi.
visnelikurabiye
Geçniş olsun canım. Bakma internetten araştırma.
Bir arkadaş demiş ya dikiş yani serklaj falan da uygulanıyor diye, evet bu gibi tedbirler alınabiliyor ama senin durumunda gerek görülmüyor. Plasenta previa dedikleri bir durum var, yanlış hatırlamıyorsam 20 ya da 16.hafta civarı plasenta yukarı çıkmamış olursa bu teşhiş konuyor. Yani senin şu an sadece plansentan aşağıda, bu teşhisi kesin olarak koyamıyorlar bu haftalarda. Ve senin kısmi plasenta previa riskin var. Bu da sadece kanama riskini getiriyor. Sıkıntı olan rahim ağzının plasenta ile kapanması durumu. Serklaj yapıyorlar o zaman da ki doğum ansızın başlayıp plasenta bebekten önce çıkmasın diye. Ama sende öyle bir durum yok, doğumda da duruma bakılıyor kısmi previada. Sen progestanını kullan ve dinlenmeye bak. Benim ilk hamileliğimde 2 hafta içerisinde yukarı çıkmıştı, senin gibi rahim ağzından bir kısmı sarkıyordu. Ama bak dediğim gibi çok detaylı bir olay bu plasenta previa olayı. Kesinleşmeden bu teşhiş konmuyor, belli bir süre sonunda halen devam ederse teşhiş konuyor ayrıca tipleri var vs vs. Yarım yamalak bakıp kafanı bulandırma. Doktorun durumu görmüşse ne güzel. Dua et, dinlen, ilaçlarına dikkat et. Tuvalette uzun süre oturma, kabız olmamaya çalış kanama riskini artırır demişlerdi bana. İlişki zaten yasak oluyor bu durumda. İnşallah toparlanır yukarı yerleşir plansetan ilerleyen haftalarda.
Geçmiş olsun canım haftasonu benin için de korkulu geçti ben de usg de civcivimi hareketleri görene kadar korkudan öldüm. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Bizim de kese dışında kanamamiz var. İnternete bakma canım herşey Rabbim in elinde Rabbim e emanet kuzularımiz stres yok bol bol dua var iyi olacak herşey insaAllah
ramazana hatmetmiş olmak niyetimiz ama olmazsa da sıkıntı değil az kişiyiz çünkü şu an kişi başı 2şer adet olacak gibi ama okuyamayan olursa elbirliğiyle takviye yaparızTamam canım çok teşekkür ederim son tarih var mı? ?
yok canım şükür kötü değil ama çeşit çeşit karışık karışık hamilelik kaynaklı olduğu için anlamını merak etsem de bakmıyorumcanım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)
yok canım şükür kötü değil ama çeşit çeşit karışık karışık hamilelik kaynaklı olduğu için anlamını merak etsem de bakmıyorumkeşke 1 hafta falan rapor alıp dinlenseydin ağır çalışıyorum dedin mi verirlerdi.
Günaydın aynı şeyi yaşıyorum hatta adet dönemindeki gibi ince ince kasıklarım sızlayıp duruyorGunaydin kizlar. ben sabahlari uyaninca 2 gundur kasiklarimda agri oluyor sizde de oluyor mu sanki butun gece tuvaletimi tutmusumda kasiklarim agrimis gibi. Tabi kalkinca tuvaletimi yapiyorum ama oyle aman aman degil cok gelmiyor yani.idrar torbam az dolu olsa da bu kadar agri olur mu ya yoksa bebisin buyumesiyle baski artiyor diyorlar ya onu mu yasiyorum anlamadim.PembeLokum canim cok sevindim hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah oglusunu burda bir kac kisinin doktoru daha erkek demisti yanilmiyorsam ama kesinlik var mi bilmiyorum senin kesinse is yerine gidince tabloda ilk senin cinsiyet alanini dolduracagim
İnşallah Canm sende hayırlı haberler ile gel burda haberleşelimCanım güzel haberlerle gel inşallah. Benimde 11 de randevum inşallah bende hayırlısıyla dönerim.
demek normal sanırım bebiş büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor galibaGünaydın aynı şeyi yaşıyorum hatta adet dönemindeki gibi ince ince kasıklarım sızlayıp duruyor
Sağol Canm inşallah sağlıklı olduğunu görürüm de içim rahatlar biraz :)GÜNAYDIN CANIM İYİDİR BEBİŞİN MERAK ETME GÖNLÜNÜ ferah tut sen
Bu dönemde bebiş artık yukarı çıkmaya başladı sanırım ondan sızlıyordemek normal sanırım bebiş büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor galibakorkuyorum enfeksiyondan ama şükür idrarım tertemiz çıktı tahlilde hatta doktor şaşırdı çok su içiyorsun galiba dedi bende heee yaptım halbuki zehir içiyor gibi içiyorum suyu
amin canım inşallah onlar iyi olsunlar da biz bir iki evham yapıp yine katlanırız ağrıya acıyaBu dönemde bebiş artık yukarı çıkmaya başladı sanırım ondan sızlıyor
Kanama vs olmadıkça bu ağrıların bi önemi yok
Allah korusun rabbim bebeklerimizi korusun inşallah
canım ya sağlıkla büyüsünler inşallahCnm o kasık ağrısı normal daha neler neler olacak ne ağrılar :)
Yaş 24 şehiri yazmasak olur mu burda tanıdıklar var da :) sat 31.01.2017 tahmini doğum tarihi 07.11.2017 bir düşük yaptım bir kızım var 3. Hamileliğim hamile kaldığım kilo 52 ilk trimester bitti 53üm bebek ismine şimdilik Ali Kemal yazabikirsim eşim öyle istiyor kızın ismini ben koydum erkeği eşime bıraktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?