2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
visnelikurabiye
Geçniş olsun canım. Bakma internetten araştırma.
Bir arkadaş demiş ya dikiş yani serklaj falan da uygulanıyor diye, evet bu gibi tedbirler alınabiliyor ama senin durumunda gerek görülmüyor. Plasenta previa dedikleri bir durum var, yanlış hatırlamıyorsam 20 ya da 16.hafta civarı plasenta yukarı çıkmamış olursa bu teşhiş konuyor. Yani senin şu an sadece plansentan aşağıda, bu teşhisi kesin olarak koyamıyorlar bu haftalarda. Ve senin kısmi plasenta previa riskin var. Bu da sadece kanama riskini getiriyor. Sıkıntı olan rahim ağzının plasenta ile kapanması durumu. Serklaj yapıyorlar o zaman da ki doğum ansızın başlayıp plasenta bebekten önce çıkmasın diye. Ama sende öyle bir durum yok, doğumda da duruma bakılıyor kısmi previada. Sen progestanını kullan ve dinlenmeye bak. Benim ilk hamileliğimde 2 hafta içerisinde yukarı çıkmıştı, senin gibi rahim ağzından bir kısmı sarkıyordu. Ama bak dediğim gibi çok detaylı bir olay bu plasenta previa olayı. Kesinleşmeden bu teşhiş konmuyor, belli bir süre sonunda halen devam ederse teşhiş konuyor ayrıca tipleri var vs vs. Yarım yamalak bakıp kafanı bulandırma. Doktorun durumu görmüşse ne güzel. Dua et, dinlen, ilaçlarına dikkat et. Tuvalette uzun süre oturma, kabız olmamaya çalış kanama riskini artırır demişlerdi bana. İlişki zaten yasak oluyor bu durumda. İnşallah toparlanır yukarı yerleşir plansetan ilerleyen haftalarda.

Arkadaşlar kusura bakmayın nereye yazacağımı bilemedim ama kürtaj sonrası iki gün kanamam arada siradada lekelenmem oldu .tam bitti derken aradan 7 gün gecmesine ragmen birden adet görmüşcesine kanamam oldu.Aranızda kürtajdan bir hafta sonrası böyle bişey yaşayan varmı ?

Allah im korusun insaAllah canım hayırlısıyla atlatalım insaAllah şu günleri benim gribim çok arttı onunda çok etkisi var çok fenayım

Kızlar benim de nereşeyse 1 haftadır baş ağrım var ve geçmiyor hergün hergele ağrıyor tabi mecburen dayanıyorum yatın doktora gidiyorum ikili test için inş iyi haberlerle dönerim içim içime sigmiyor

Geçmiş olsun canım haftasonu benin için de korkulu geçti ben de usg de civcivimi hareketleri görene kadar korkudan öldüm. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Bizim de kese dışında kanamamiz var. İnternete bakma canım herşey Rabbim in elinde Rabbim e emanet kuzularımiz stres yok bol bol dua var iyi olacak herşey insaAllah

Çok tatlı Allah hayırlısı ile kucağına almaya nasip etsin :) darısı bizimde başımıza...

Beyaz sabun ne için acabaa? Sıcak su torbasıda iş görür o zaman.Hala ısınmayan ayaklarım için kullanıyorum...

Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Doktor benim için de erkek diyebilirim dedi ama daha çok erken olduğu için kesin birşey yok..

Iyi akşamlar. 2-3 gundur hic dinlenemiyorum. Ve kasıklarıma agrı girip duruyor. Ayaktayken hic bir sey yok ama oturunca basliyor. Bugunde biraz sıklaştı gibi. Birde sağ bacagm durduk yere şişti ve morardı yürüyemiyorum bile . Hayrlar olsun

ismetbeyinbiricikhanimi canım grip için ne yapıyorsun ben de çok fena haldeyim.
Bu arada bugün doktora gittim içim rahat etmedi kasıklarim ağrıyor diyordum ya.herhangi bir sorun yok dedi doktor çok şükür.seyehat yasak değil gittiğin yerde ayakta gezmedigin sürece dedi.cumartesi pikniğe gittiğimi söyledim.gidebilirsin ayakta kalma yeter dedi

Hayırlı günler kasım anneleri ben Allah izin verirse aralık annesi olacağım ve bizden bir ay daha tecrübeli olduğunuz icin size birşey sormak istiyorum benim kasik ağrım daha doğrusu kasiklarimin ici acıyor bu beni cok korkutuyor birde koyu sarı akıntım var dr aradım normal dedi ama elimde olmadan korkuyorum sizde de bu durumlar oldumu?

Kızlar benim de nereşeyse 1 haftadır baş ağrım var ve geçmiyor hergün hergele ağrıyor tabi mecburen dayanıyorum yatın doktora gidiyorum ikili test için inş iyi haberlerle dönerim içim içime sigmiyor
Benim de başım ağrıyor geçmiyor doktoruna sorarsan beni etiketlermisin cnm ilaç filan içebilirmiyiz acaba
.inşaallah bebeğinin iyi haberleriyle gelirsin cnm

Kuzum hiç birşey yapamıyorum bol bol dinleniyorum ve c vitamini içeren meyveler tüketmeye çalışıyorum kendimi zorlamadan çok yiyip içemiyorum zaten progestronda bol bol uyutuyor ki zaten ilacı içtikten sonra şiddetli baş dönmem oluyor lavaboya bile yalnız gidemiyorum he bide şu içme oranımi arttırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…