2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
slm kızlar dis agrısına ne iyi gelir dişim cok kötü dr gittik kanal tedavisi dedi ama 16.haftadan sonra yapabilirlermiş ben agrıdan duramıyorum malesef

Benim bir arkadaşım diş ağrısına karşı 1 diş sarımsağı 1 çay bardağı üzüm sirkesi ile cezvede 3-4 dakika kaynatıyordu ardından soğumaya bırakıyordu. Bu karışım ılınınca ağzını bununla çalkalıyordu biraz uyuşuyormuş ama 10-15 dakika sonra ağrısı hafifliyormuş bir saat sonrada geçiyormuş...Birde farmasinin atkestanesi kremini dişine sürüyordu dişetine daha doğrusu...Umarım hemen ağrın geçer canım...

Geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle bir korku yasatmasin

Ben neler denemedimki,gece sabaha kadar kaşık kaşık bal,bal karabiber,limon,ballı süt.Ihlamuru sordum,asistan bitkisel şeyler önermiyoruz dedi,korkuttu beni.Kuşburnu,elma kabuğu kaynatıp içtim dün.Ne yapacağımı şaşırdım.Yüksekte yatıyorum.Ama dün farkettim,burnum tıkalı diye ağızdan nefes alınca çoğalıyor.Birde yan yatınca geçiyor sanki...
Dut pekmezinede bağışıklık kazandı sanki...
Hiç iyi hissetmiyorum kısaca.Banyo yapacağım,korkuyorum...

Saol canım aksam eve gidince deniyeyim sirke ve sarımsak inş faydası olur

Geçmiş olsun canım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Allaha emanetler hepsi. Dua et. içini ferah tut.

İnan seni çok iyi anlıyorum çok zor çünkü ... Peki sırtına sıcak havlu koymayı denedin mi ? Ben yapamıyordum da daha doğrusu eşim yapıyordu iyice ütüyle havluyu ısıtıyordu sonra bildiğin beyaz sabunu iyice havluyu sürtüyordu onu sıcak ıcak koyuyordum yatarken sırtıma çok iyi geliyordu bunu da bir dene istersen ...

çok geçmiş olsun canım.. bende tuvalet sonrası nokta kadar bi kan görmüştüm. druma sorduğumda önemli değil demişti.

Canım cok geçmiş olsun .Ama nette arastırma daha çok psikolojini bozar ben artık netten arastırma yapmıyorum daha kötü oluyorum çünkü bebişlerimiz Allaha emanet hayırlısıyla inş sagsalim kucagımıza alırız .

Çok geçmiş olsun. Tekrarlanmasın inşallah.

İlerleyen zamanlarda doktorlar ölçüyor söylüyor ama plesenta boyu aklımızda olsun, devlete gidip çok hızlı kontrol olanlar ya da özelde de bazen koş koş olabiliyor. Çok aşağıda olanlar için özel dikim işlemi yapılıyor, burada da açılmış epey konular var hakkında.

Selam herkese. Umarim herkes iyidir. Her gün girip takip edemiyorum kosturmacadan. Persembe gunu kahverengi akıntım oldu dr gittim. Bebegim iyi cok sukur. Progestan igne yaptilar dusuk ihtimalini onlesin diye. Bir de hapini verdiler. Simdi onu kullaniyorum. Progestan cok uyku yapiyor ve biraz olsun hafifleyen bulantilarimi tekrar costurdu insallah 3 ay bitince hayatimiz normale doner. Kizimda dogumdan bir gun once bile bulantidan lavabodaydim. Umarim bunda uzun surmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…