- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.581
slm kızlar dis agrısına ne iyi gelir dişim cok kötü dr gittik kanal tedavisi dedi ama 16.haftadan sonra yapabilirlermiş ben agrıdan duramıyorum malesef
Geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle bir korku yasatmasinMerhaba herkese.. oncelikle gecmis kandiliniz mubarek olsun. Hafta sonum biras karisik gectigi icin takip edip yazamadim. Bugun de beklenmedik birsey oldu. Buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra temizlenirken pecetede hafif kanli akinti gordum. Rengi bariz kirmizi olunca sok oldum cok korktum. Hemen doktorumu aradim. Iliskiye en son ne zaman girdin dedi, girmedim dedim. Bakmak icin cagirdi. O muayene masasina yatip bebegimi ekranda gorup kalbini duyana kadar bir omur gecti diyebilirim. Hayatimda hic bu kadar farkli bir korku hissetmemistim. Bebegin iyi oldugunu soyledi cok sukur. Plesentanin bir ucu su an rahim agzina yakinmis ve hamileligin bu donemlerde tuvalet sonrasi gibi zamanlarda hafif kanama yapabilirmis bu nedenle. Endisenelenecek birsey yok dedi. Zamanla buyuyup kendini yukari cekince duzelir dedi. Progestan verdi 7 gun icmem lazimmis. Internette baktim da yeni birsey ogrendim plesentanin asagida olmasi diye. Kendi kendine duzelmezse olumsuz etkilerini okudum filan.. aklimdan kovmaya calisiyorum simdi onlari. Bebegimin elleri ayaklari cikmis bas asagi duruyordu. Pazar gunu 11 haftamiz bitti.
Allahim kotu biseyle karsilastirmasin, bir daha ayni korkuyi yasatmasin.
Ayy uyumuşum anca okuyabildim mesajları uyuya uyuya şiştim valla...
Bana bal limon çok iyi geldi iki kaşık balın içine sık azıcık limon hemen ağzına at bir de hemen su tüketme biraz bekle ben böyle atlattım birde bol limonlu ıhlamur...İnşallah hemencik geçer seninde benim artık karnım ağrıyordu öksürmekten...birde geceleri 2-3 yastıkla yüksek yat canım...
Saol canım aksam eve gidince deniyeyim sirke ve sarımsak inş faydası olurBenim bir arkadaşım diş ağrısına karşı 1 diş sarımsağı 1 çay bardağı üzüm sirkesi ile cezvede 3-4 dakika kaynatıyordu ardından soğumaya bırakıyordu. Bu karışım ılınınca ağzını bununla çalkalıyordu biraz uyuşuyormuş ama 10-15 dakika sonra ağrısı hafifliyormuş bir saat sonrada geçiyormuş...Birde farmasinin atkestanesi kremini dişine sürüyordu dişetine daha doğrusu...Umarım hemen ağrın geçer canım...
Geçmiş olsun canım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Allaha emanetler hepsi. Dua et. içini ferah tut.Merhaba herkese.. oncelikle gecmis kandiliniz mubarek olsun. Hafta sonum biras karisik gectigi icin takip edip yazamadim. Bugun de beklenmedik birsey oldu. Buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra temizlenirken pecetede hafif kanli akinti gordum. Rengi bariz kirmizi olunca sok oldum cok korktum. Hemen doktorumu aradim. Iliskiye en son ne zaman girdin dedi, girmedim dedim. Bakmak icin cagirdi. O muayene masasina yatip bebegimi ekranda gorup kalbini duyana kadar bir omur gecti diyebilirim. Hayatimda hic bu kadar farkli bir korku hissetmemistim. Bebegin iyi oldugunu soyledi cok sukur. Plesentanin bir ucu su an rahim agzina yakinmis ve hamileligin bu donemlerde tuvalet sonrasi gibi zamanlarda hafif kanama yapabilirmis bu nedenle. Endisenelenecek birsey yok dedi. Zamanla buyuyup kendini yukari cekince duzelir dedi. Progestan verdi 7 gun icmem lazimmis. Internette baktim da yeni birsey ogrendim plesentanin asagida olmasi diye. Kendi kendine duzelmezse olumsuz etkilerini okudum filan.. aklimdan kovmaya calisiyorum simdi onlari. Bebegimin elleri ayaklari cikmis bas asagi duruyordu. Pazar gunu 11 haftamiz bitti.
Ben neler denemedimki,gece sabaha kadar kaşık kaşık bal,bal karabiber,limon,ballı süt.Ihlamuru sordum,asistan bitkisel şeyler önermiyoruz dedi,korkuttu beni.Kuşburnu,elma kabuğu kaynatıp içtim dün.Ne yapacağımı şaşırdım.Yüksekte yatıyorum.Ama dün farkettim,burnum tıkalı diye ağızdan nefes alınca çoğalıyor.Birde yan yatınca geçiyor sanki...
Dut pekmezinede bağışıklık kazandı sanki...
Hiç iyi hissetmiyorum kısaca.Banyo yapacağım,korkuyorum...
Geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle bir korku yasatmasin
Geçmiş olsun canım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Allaha emanetler hepsi. Dua et. içini ferah tut.
visnelikurabiye canım geçmiş olsun internetten araştırıp strese sokma boşyere kendini
çok geçmiş olsun canım.. bende tuvalet sonrası nokta kadar bi kan görmüştüm. druma sorduğumda önemli değil demişti.Merhaba herkese.. oncelikle gecmis kandiliniz mubarek olsun. Hafta sonum biras karisik gectigi icin takip edip yazamadim. Bugun de beklenmedik birsey oldu. Buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra temizlenirken pecetede hafif kanli akinti gordum. Rengi bariz kirmizi olunca sok oldum cok korktum. Hemen doktorumu aradim. Iliskiye en son ne zaman girdin dedi, girmedim dedim. Bakmak icin cagirdi. O muayene masasina yatip bebegimi ekranda gorup kalbini duyana kadar bir omur gecti diyebilirim. Hayatimda hic bu kadar farkli bir korku hissetmemistim. Bebegin iyi oldugunu soyledi cok sukur. Plesentanin bir ucu su an rahim agzina yakinmis ve hamileligin bu donemlerde tuvalet sonrasi gibi zamanlarda hafif kanama yapabilirmis bu nedenle. Endisenelenecek birsey yok dedi. Zamanla buyuyup kendini yukari cekince duzelir dedi. Progestan verdi 7 gun icmem lazimmis. Internette baktim da yeni birsey ogrendim plesentanin asagida olmasi diye. Kendi kendine duzelmezse olumsuz etkilerini okudum filan.. aklimdan kovmaya calisiyorum simdi onlari. Bebegimin elleri ayaklari cikmis bas asagi duruyordu. Pazar gunu 11 haftamiz bitti.
Geçen hafta görmüştüm bi sıkıntı yoktu şükür haftaya ikili tarama için gideceğiz inş bir sıkıntıda olmazMrb kızlar bebişler nasıllar umarım kimsede bi sıkıntı yoktur inşl
Canım cok geçmiş olsun .Ama nette arastırma daha çok psikolojini bozar ben artık netten arastırma yapmıyorum daha kötü oluyorum çünkü bebişlerimiz Allaha emanet hayırlısıyla inş sagsalim kucagımıza alırız .Merhaba herkese.. oncelikle gecmis kandiliniz mubarek olsun. Hafta sonum biras karisik gectigi icin takip edip yazamadim. Bugun de beklenmedik birsey oldu. Buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra temizlenirken pecetede hafif kanli akinti gordum. Rengi bariz kirmizi olunca sok oldum cok korktum. Hemen doktorumu aradim. Iliskiye en son ne zaman girdin dedi, girmedim dedim. Bakmak icin cagirdi. O muayene masasina yatip bebegimi ekranda gorup kalbini duyana kadar bir omur gecti diyebilirim. Hayatimda hic bu kadar farkli bir korku hissetmemistim. Bebegin iyi oldugunu soyledi cok sukur. Plesentanin bir ucu su an rahim agzina yakinmis ve hamileligin bu donemlerde tuvalet sonrasi gibi zamanlarda hafif kanama yapabilirmis bu nedenle. Endisenelenecek birsey yok dedi. Zamanla buyuyup kendini yukari cekince duzelir dedi. Progestan verdi 7 gun icmem lazimmis. Internette baktim da yeni birsey ogrendim plesentanin asagida olmasi diye. Kendi kendine duzelmezse olumsuz etkilerini okudum filan.. aklimdan kovmaya calisiyorum simdi onlari. Bebegimin elleri ayaklari cikmis bas asagi duruyordu. Pazar gunu 11 haftamiz bitti.
Çok geçmiş olsun. Tekrarlanmasın inşallah.Merhaba herkese.. oncelikle gecmis kandiliniz mubarek olsun. Hafta sonum biras karisik gectigi icin takip edip yazamadim. Bugun de beklenmedik birsey oldu. Buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra temizlenirken pecetede hafif kanli akinti gordum. Rengi bariz kirmizi olunca sok oldum cok korktum. Hemen doktorumu aradim. Iliskiye en son ne zaman girdin dedi, girmedim dedim. Bakmak icin cagirdi. O muayene masasina yatip bebegimi ekranda gorup kalbini duyana kadar bir omur gecti diyebilirim. Hayatimda hic bu kadar farkli bir korku hissetmemistim. Bebegin iyi oldugunu soyledi cok sukur. Plesentanin bir ucu su an rahim agzina yakinmis ve hamileligin bu donemlerde tuvalet sonrasi gibi zamanlarda hafif kanama yapabilirmis bu nedenle. Endisenelenecek birsey yok dedi. Zamanla buyuyup kendini yukari cekince duzelir dedi. Progestan verdi 7 gun icmem lazimmis. Internette baktim da yeni birsey ogrendim plesentanin asagida olmasi diye. Kendi kendine duzelmezse olumsuz etkilerini okudum filan.. aklimdan kovmaya calisiyorum simdi onlari. Bebegimin elleri ayaklari cikmis bas asagi duruyordu. Pazar gunu 11 haftamiz bitti.
Ben yaptırdım cnm hemde ikinci oluyo bu bi sorun yaşamadım ama sormadım da dr aKızlar agda yaptırmak bebege bı sıkıntı verirmi biliyomusunuz.
Ben yaptırdım cnm hemde ikinci oluyo bu bi sorun yaşamadım ama sormadım da dr a
Unutmuşum ben burayı yaaaa harbiden de uzun zamandır girmiyorum.teşekkürler bu arada hatırlanmak güzel
bir garip oblomov ben takıp edıyorm sızı canm ama yazmıyorm.ıyıym cok sukur bebıs nasıl bılmıyorm cunku 3 haftayı gectı kontrol olalı bu hafta ıcı ıkılı test ıcın gıdıcem o zaman gorurum ıns bebısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?