- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.501
Canim benim doktorda bahsetti ben diger doktorlarada sordum biraz pahalli ama yaptirabiliyosan yaptir dedi benim yasim 35 ondan onerdi bunu yaptirdgmizda ikili ve uclu teste gerek kalmiyo
Günaydın arkadaşlar 2 gündür siteye giremedim. Bu haftaya daha rahat başladım. Çünkü cumartesi günü bebeğimi gördüm :) her şey yolundaydı çok şükür. İkili test için kan verdim. Ense kalınlığına baktı doktor. Her şey normal şimdilik. Bebeklerimizin hep iyi haberlerini alırız inşallah...
Merhaba canım, Hem iş, hem ev gerçekten çok yoğun geçiyor günler. Birde hamileliğin vermiş olduğu yorgunluk, halsizlik hissi eklenince daha zor oluyor. Ama yapacak bir şey yok :) Allah sağlık versin hepimize...Herkese merhaba burayi surekli okuyorum ama fazla yazamiyorum calisinca okadar zor oluyoki hersey surekli ayaktayim ne evde is bitiyo ne iste evde dinleniyorum diyenlere okadar ozeniyorumki bugun basiimin agrisindan gozlerimi acamiyorm yarin kontrolum var cok heyecanliyim bide ben hastanede calisiyorum kendimi zor tutuyorum doktora inmemek için.
Sağol canım. Benim bebişte aynı. Ense kalınlığını zor ölçtü hareketliliğinden dolayı. Hatta ilk seferde ölçemedi. Biraz otur tekrar bakalım dedi . 2. seferde ancak ölçebildi :)BenİM YAŞ 32 ben yaptırmıcam 2 li için 3 hafta sonra gidicem baya pahalı bi test bana 2000 lira fiyat verdiler
maşallh canım bende bugün gördüm beebişimi çok hareketliydi maşallah doktor büyütmüşsün bebeği dedi pek bi sevindim
bendede oluyr dunden berikızlar ben çok öğürmeye başladım ya. midem kasılıp kalıyor resmen dün gece hele mafoldum şimdide aynısı oldu. 15 20 dk sürüyormidemden su çıkıyor resmen kusmuyorum yani
kızlar tabloya yeni bir sütun ekledim"1. trimesteri tamamladığım kilo" diye bir çoğumuzun 1. trimesterini bitirmesine çok az kaldı son kontrollerinizde tartılırsanız bana söyleyin yazayım oraya şimdiki kilolarınızı.2. ve 3. içinde aynı şeyi yazacağım ki gidişatı görelim. ben dün 55 kilo çıktım
kızlar ben çok öğürmeye başladım ya. midem kasılıp kalıyor resmen dün gece hele mafoldum şimdide aynısı oldu. 15 20 dk sürüyormidemden su çıkıyor resmen kusmuyorum yani
Listede ben yokum canımkızlar tabloya yeni bir sütun ekledim"1. trimesteri tamamladığım kilo" diye bir çoğumuzun 1. trimesterini bitirmesine çok az kaldı son kontrollerinizde tartılırsanız bana söyleyin yazayım oraya şimdiki kilolarınızı.2. ve 3. içinde aynı şeyi yazacağım ki gidişatı görelim. ben dün 55 kilo çıktım
Öyle oluyor bende de ne kadar midem bulansa da kusmuyorum. su geliyor sadece...kızlar ben çok öğürmeye başladım ya. midem kasılıp kalıyor resmen dün gece hele mafoldum şimdide aynısı oldu. 15 20 dk sürüyormidemden su çıkıyor resmen kusmuyorum yani
Açlık, tokluk fark etmiyor canım. Bende cumartesi günü kan verdim.Arkadaşlar haftaya ikili teste gideceğim ve ilk hamileliğim olduğundan pek bilgim yok test nasıl oluyor ? Kan vermeye aç mı gidiyoruz nasıl oluyor giden anneler biraz bilgi verebilir mi ?
biz bugün bebişimle tam 11 haftalık oldukinşallah iyidirde çarşamba günü sağlsalim görürüm
Çok sağol canım yaa bende ona göre randevu alacaktım çünkü aç kaldığım an mide bulantısından ölüyorum ve hastane ve evim arasında 1 saat mesafe varAçlık, tokluk fark etmiyor canım. Bende cumartesi günü kan verdim.
10. Haftada bulantilarin tavan yaptığı doğruymuştam bitti derken yeniden hem de aşırı bir şekilde geri döndü.Derslere sürünerek giriyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?