2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın arkadaşlar 2 gündür siteye giremedim. Bu haftaya daha rahat başladım. Çünkü cumartesi günü bebeğimi gördüm :) her şey yolundaydı çok şükür. İkili test için kan verdim. Ense kalınlığına baktı doktor. Her şey normal şimdilik. Bebeklerimizin hep iyi haberlerini alırız inşallah...

Canim benim doktorda bahsetti ben diger doktorlarada sordum biraz pahalli ama yaptirabiliyosan yaptir dedi benim yasim 35 ondan onerdi bunu yaptirdgmizda ikili ve uclu teste gerek kalmiyo

BenİM YAŞ 32 ben yaptırmıcam 2 li için 3 hafta sonra gidicem baya pahalı bi test bana 2000 lira fiyat verdiler

maşallh canım bende bugün gördüm beebişimi çok hareketliydi maşallah doktor büyütmüşsün bebeği dedi pek bi sevindim

Merhaba canım, Hem iş, hem ev gerçekten çok yoğun geçiyor günler. Birde hamileliğin vermiş olduğu yorgunluk, halsizlik hissi eklenince daha zor oluyor. Ama yapacak bir şey yok :) Allah sağlık versin hepimize...

Sağol canım. Benim bebişte aynı. Ense kalınlığını zor ölçtü hareketliliğinden dolayı. Hatta ilk seferde ölçemedi. Biraz otur tekrar bakalım dedi . 2. seferde ancak ölçebildi :)

kızlar tabloya yeni bir sütun ekledim"1. trimesteri tamamladığım kilo" diye bir çoğumuzun 1. trimesterini bitirmesine çok az kaldı son kontrollerinizde tartılırsanız bana söyleyin yazayım oraya şimdiki kilolarınızı.2. ve 3. içinde aynı şeyi yazacağım ki gidişatı görelim.ben dün 55 kilo çıktım

Son düzenleme:
Arkadaşlar haftaya ikili teste gideceğim ve ilk hamileliğim olduğundan pek bilgim yok test nasıl oluyor ? Kan vermeye aç mı gidiyoruz nasıl oluyor giden anneler biraz bilgi verebilir mi ?

kızlar ben çok öğürmeye başladım ya. midem kasılıp kalıyor resmen dün gece hele mafoldum şimdide aynısı oldu. 15 20 dk sürüyormidemden su çıkıyor resmen kusmuyorum yani

CANIM BEN 800 GR KADAR VERMİŞİM 53.3 SABAH

kızlar ben çok öğürmeye başladım ya. midem kasılıp kalıyor resmen dün gece hele mafoldum şimdide aynısı oldu. 15 20 dk sürüyormidemden su çıkıyor resmen kusmuyorum yani

Canım bende sabahları oluyor o 10 dk kadar sürüyor bi süre kendime gelemiyorum afedersinz sarı su çıkıyor safra gibi acı

10. Haftada bulantilarin tavan yaptığı doğruymuştam bitti derken yeniden hem de aşırı bir şekilde geri döndü.Derslere sürünerek giriyorum resmen

Listede ben yokum canım

10. Haftada bulantilarin tavan yaptığı doğruymuştam bitti derken yeniden hem de aşırı bir şekilde geri döndü.Derslere sürünerek giriyorum resmen

valla öyle canım doğruymuş 2 gündür beni perişan etti zar zor hafta sonu evi temizledim ama nefes nefese kaldım doktora çok halsizim dedim vermedi bi şey 2 haftaya geçecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…