2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçti mi peki canım sonra kanama alanı

İçin rahat olsun canım ben dedim ya 2 Dr a gittim. Hatta 2. Dr senin hamileliğin bu şekilde geçecek demek ki dedi bu şekilde takipte kalarak işe de göndericem seni dedi bakalım hayırlısı artık
Ben cuma gittiğimde Dr derse kanama alanı var vs bırakırım okulu zaten ucretliyim bebeğim den önemli değil hiçbiriysey

Allah razı olsun canım duaların kabul olur inşallah 14. cüzü veriyorum canım

Günaydın kızlar...
Son günlerde halsizliğim iyice arttı. Resmen yattığım yerden kalkamaz oldum eşim de dalga geçiyor nazlanmaya mı başladın diyor. İnanmıyor nedense sinir oldum

bir garip oblomov canım sen hangi hastaneye devam ediyorsun? Ben çınarlıya geçmekten vazgeçtim şimdilik medikal parka devam
Karataşa gidiyorum canım ben. değiştirmeyi düşünmüyorum. yani hayati ya da ahlaki bir problem olmadığı müddetçe. inşallah hep böyle devam eder

Herkese merhaba burayi surekli okuyorum ama fazla yazamiyorum calisinca okadar zor oluyoki hersey surekli ayaktayim ne evde is bitiyo ne iste evde dinleniyorum diyenlere okadar ozeniyorumki bugun basiimin agrisindan gozlerimi acamiyorm yarin kontrolum var cok heyecanliyim bide ben hastanede calisiyorum kendimi zor tutuyorum doktora inmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…