2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dunden beri bende cikamadim tuvalete telaslandim insallah eve gidince duzelir.

Canim cok gecmis olsun doktorunu dinle ilaclarini al bol bol dinlen. Internettende hicbir sey arastirma Allaha emanetsiniz
içimi rahatlatmaya çalışıyorum çok kusuyorum ya belki ondandr diyorum insaAllah cuma gidince herşey yolunda olur

ismetbeyinbiricikhanimi canım çoo geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyiymiş kanama alanı yok olana kadar çok dikkat et canım yat dinlen bolca su tüket bişey olmaz Allah'ın izniyle
Kanama alanı yok olur değil mi insaAllah. Allah im korusun civcivim ı evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alalım insaAllah

Kanama alanı yok olur değil mi insaAllah. Allah im korusun civcivim ı evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alalım insaAllah
Evet canim yok olur merak etme ilk hamileligimde de yasadim 14. Haftaya kadar surmustu suan yine var kac haftadir ben de yatiyorum ama gittikce kuculuyor sakin korkma
Canim kahve rengi kanama ara ara olacak birkac kez de boyle pembemsi gelebilir panikleme sakin. Adet kani gibi kasik agrisiyla birlikte siddetli kanama olmadigi surece ins birsey olmaz. Ben ilkinde hastanede yatmistim birkac hafta sadece wc ye kalkiyordum bu sefer evde geciriyorum, pesinden kosturdugum bi kizim var ustelik Rabbime emanet yavrularimiz

InsaAllah ya insaAllah bizimde yok olur. Dr eğer kırmızı kan gelirse hemen gel dedi

Okudum canim ALLAH niyetini kabul etsin RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım.benim de bir au önce olmuştu çok şükür geçti,kese etrafında kanama alanı oluşmuş demisti dr.sirt üstü yat bol bol
Kızlar dünden beri sağ belim yada böbreğim ağrıyo geçmiyor ağrısı daha da artıyo.yaşadınızmı böyle bir şey bilginiz var mı??
Ben bugün öyleyim.Sol tarafım ağrıyor benim de.arada bıçak gibi batiyor.buyume ağrısı olabilir diye düşünüyorum.dun kendimi de yordum biraz.sen de yorulmamaya ve bol su içmeye çalış canim

Arkadaşlar sizde de kabızlık sorunu varmı ? hamile kaldığımdan beri geçmiyor artık ağlamak üzereyim kabusa döndü kabızlık sizce ne yapabilirim önlemek için ?
Bende de var cnm kabızlık kayısı kurusu ve armut bana iyi geliyor doktor bana şurup ta vermişti doktoruna danışabilirsin cnm

Kızlar dünden beri sağ belim yada böbreğim ağrıyo geçmiyor ağrısı daha da artıyo.yaşadınızmı böyle bir şey bilginiz var mı??
Benim de ağırmıştı doktor çok su iç dedi idrar tahlili yaptı temiz çıktı su içmeni tavsiye ederim cnm

InsaAllah canım bi yandan boyle içimde bir rahatlık var bi yandan da engel olamadığım korku cuma kendi Dr uma randevum var bakalım o ne diyecek
İçin rahat olsun canım ben dedim ya 2 Dr a gittim. Hatta 2. Dr senin hamileliğin bu şekilde geçecek demek ki dedi bu şekilde takipte kalarak işe de göndericem seni dedi bakalım hayırlısı artık

Progestan+istirahat ile bir şey olmaz yavruna Allahın izniyle canım

Çok sağolun kızlar valla kuru kayısıdan da gına geldi ama bebişlerin iyiliği için yiyeceğiz artık herşeyi...

Ben de senin gibiyim. Genelde 3 günü buluyor hatta. Artık bakıyorum üç gün geçmiş sabah hemen ılık suyun içine iki kayısı atıyorum, yanında da kuru incir. 1 saate kalmadan hepsini yiyip içince hemen etkisini gösteriyor. İnciri de dene bence.

bir garip oblomov ben 6.cüzu okudum bu gece icin ozel olarak hepimiz icin de dua ettim rabbim hepimizin evlatlarını saglıkla kucagimiza almayi nasip etsin hayirli etsin evlatlarimizi evlatlari olanlarinda evlatlarini bagislasin icimizden gecen bütün dualarimizi kabul etsin insallah tekrar hayirli kandiller. Siradaki cüzü alabilirim. Hepberaber ne guzel oldu böyle hatim indirmek dualarda bulusmak.

Günaydın kızlar. Benim lekelerim çok ama çok fazla idi. Crinone u öğrwndiğim andan beri kullandığım için istirahat demedi. Şu anda da leke felan yok sadece jel dışarı akıyor bazen . Allah hepimizin bebişlerini korusun. İçerde napıyorlar ne ediyorlar hiç bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…