- Emoji Skoru
- 324
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.921
Günaydın canim :))Günaydın kızlar
Kızlar ya korkmaya başladım ben. Genelde geriden gelen bebeklerin kalbi durdu topigimizde dikkat ettiniz mı bilmem. Benim bebegim için de 5 gün geride demişti doktor. Allahım korktuklarimizi başımıza getirme yarabbim.
Benimde bebegim 5 gün geriden geliyor bende korkmaya basladım .Üstelik ben ilk bebegimi de kalbi durdugu için kaybetmiştim.3 haftadır da gitmedim kontrole randevum haftaya acaba acile gitsem bakarlar mı kiKızlar ya korkmaya başladım ben. Genelde geriden gelen bebeklerin kalbi durdu topigimizde dikkat ettiniz mı bilmem. Benim bebegim için de 5 gün geride demişti doktor. Allahım korktuklarimizi başımıza getirme yarabbim.
Canım inşallah dediğin gibidir. Bende önümüzdeki hafta ici muayeneye gideceğim bakalım inşallah aradaki fark açılmamıştır. Sözün özü işte hep bir korku endişe. İçimizden aliversin Allahım başka ne diyim.İşte dediğim gibi yazılanlardan çizilenlerden bende de tedirginlik hali oluyor.
Senin yazdığın aklıma doktorumun söylediği birşeyi getirdi. Benim de sat'a göre gelişme ile ultrasonla görünen ölçüler arasında 2 gün fark var, görünen 2 gün geriden geliyor. Ama doktorum geç döllenmeden olabilir, 1 haftaya kadar olan farklar bizim için normal demişti. Bu durumun anormal birşey oluşturacağını sanmıyorum o nedenle.
Canım benim bilmiyorum ki acil de bakarlar mı. Aslında benim normalde çok korkum yoktu ama geriden gelenler böyle olunca içime bir anlık bi korku geldi. Kimseyi de endiselendirmek asla istemem böyle bir duruma sebebiyet verdiysem şimdiden özür dilerim diğer arkadaşlarımdan.Benimde bebegim 5 gün geriden geliyor bende korkmaya basladım .Üstelik ben ilk bebegimi de kalbi durdugu için kaybetmiştim.3 haftadır da gitmedim kontrole randevum haftaya acaba acile gitsem bakarlar mı ki
Canım inşallah dediğin gibidir. Bende önümüzdeki hafta ici muayeneye gideceğim bakalım inşallah aradaki fark açılmamıştır. Sözün özü işte hep bir korku endişe. İçimizden aliversin Allahım başka ne diyim.
Oblomov canım nerelerdesin dün de pek yoktun sanırım
Benimde bebegim 5 gün geriden geliyor bende korkmaya basladım .Üstelik ben ilk bebegimi de kalbi durdugu için kaybetmiştim.3 haftadır da gitmedim kontrole randevum haftaya acaba acile gitsem bakarlar mı ki
Tatlım içini ferah tut.. Malesef duyduklarımız karşısında çok üzülüyoruz ama aynı şeyler bizim de başımıza gelecek değil.. Benim de ilk ölçüm 2 gün sonraki ölçüm 4 gün geri göstermişti, ama pazartesi usgde tam gününde çıktı.. Zaten okuduklarıma göre ilk zamanlarda bu tarz farklar olması normalmiş, bebek geliştikçe asıl yaşı ortaya çıkıyormuş..Kızlar ya korkmaya başladım ben. Genelde geriden gelen bebeklerin kalbi durdu topigimizde dikkat ettiniz mı bilmem. Benim bebegim için de 5 gün geride demişti doktor. Allahım korktuklarimizi başımıza getirme yarabbim.
günaydın kızlar!
Cumartesi günü kalp atışlarını duyduğumuz ufaklık bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole gittiğimizde de kalbinin durduğunu öğrendik, haliyle kürtaj oldum apar topar. Kısmet değilmiş bu sefer. Umarım gruptan ayrılan son kişi olurum, hepinizin sağlıklı hamileliği güzel tatlı yumurcakları olsun inşallah
bir garip oblomov canım listeden çıkarabilirsin beni. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?