2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar mavitepe çok geçmiş oldun cnm allah enkısa zaman da sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş

Günaydın arkadaşlar gününüz güzel olsun :)
Ben yatıp kalkıp şükrediyim vallaha 2 haftadır hiçbir şey yok şükür sadece öksürüğüm fazla olunca balgamdan dolayı 2-3 kere çıkardım yoksa bitti kusma bulantı olaylarım şükür :)

Kızlar ya korkmaya başladım ben. Genelde geriden gelen bebeklerin kalbi durdu topigimizde dikkat ettiniz mı bilmem. Benim bebegim için de 5 gün geride demişti doktor. Allahım korktuklarimizi başımıza getirme yarabbim.

Kızlar ya korkmaya başladım ben. Genelde geriden gelen bebeklerin kalbi durdu topigimizde dikkat ettiniz mı bilmem. Benim bebegim için de 5 gün geride demişti doktor. Allahım korktuklarimizi başımıza getirme yarabbim.

İşte dediğim gibi yazılanlardan çizilenlerden bende de tedirginlik hali oluyor.
Senin yazdığın aklıma doktorumun söylediği birşeyi getirdi. Benim de sat'a göre gelişme ile ultrasonla görünen ölçüler arasında 2 gün fark var, görünen 2 gün geriden geliyor. Ama doktorum geç döllenmeden olabilir, 1 haftaya kadar olan farklar bizim için normal demişti. Bu durumun anormal birşey oluşturacağını sanmıyorum o nedenle.

Benimde bebegim 5 gün geriden geliyor bende korkmaya basladım .Üstelik ben ilk bebegimi de kalbi durdugu için kaybetmiştim.3 haftadır da gitmedim kontrole randevum haftaya acaba acile gitsem bakarlar mı ki

Canım inşallah dediğin gibidir. Bende önümüzdeki hafta ici muayeneye gideceğim bakalım inşallah aradaki fark açılmamıştır. Sözün özü işte hep bir korku endişe. İçimizden aliversin Allahım başka ne diyim.

Benimde bebegim 5 gün geriden geliyor bende korkmaya basladım .Üstelik ben ilk bebegimi de kalbi durdugu için kaybetmiştim.3 haftadır da gitmedim kontrole randevum haftaya acaba acile gitsem bakarlar mı ki
Canım benim bilmiyorum ki acil de bakarlar mı. Aslında benim normalde çok korkum yoktu ama geriden gelenler böyle olunca içime bir anlık bi korku geldi. Kimseyi de endiselendirmek asla istemem böyle bir duruma sebebiyet verdiysem şimdiden özür dilerim diğer arkadaşlarımdan.

Amin amin amin... Ben de haftaya Cuma gideceğim, günler geçmek bilmedi. Çok iyi anlayabiliyorum seni.

günaydın kızlar
mavitepe canım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur. en zor görevlerden biri benim sanırım bir umutla eklediğim kişileri çok çok üzülerek siliyorum listedenrabbim yanınızdaki yavrularınıza sağlık sıhhat versin inşallah

Oblomov canım nerelerdesin dün de pek yoktun sanırım

canım geldim sağlık ocağı randevum vardı. idrar tahlilim temiz çıktı hormon biyokimya ve bir tane daha kan tahlili yapıldı haftaya çıkacak sonuçlarım. d vitamini falanda bakılacakmış. bu arada doktora bazen şüpheye düşüyorum bebeğim acaba iyi mi diye 1 ay sonrası randevular fazla sanki dedim doktor dedi ki o zaman randevunu beklemeyeceksin en yakın doğum hastanesinin aciline gideceksin sizlerin içinin ferah olması çok önemli stres işleri daha zora sokar birde anne hisseder dedi

Canım acil bakmıyor ben geçen kanamam olduğu için gittim sadece kanama devam edior mu diye baktılar ultrasondan bakamayız yarın sabah gelin kadın doğum doktoru baksın yetkimiz yok diyorlar ama bulunduğun yerde anasağlığı varsa orada belki bakabilirler...

benim de SAT a göre 3 gün geriden geliyo ama doktor hiç bi sorun yok dedi dün ,onun sebebi regl döngüm 28 gün değildi benim 31 günde bir oluyordum , döllenme zamanıyla alakalı bi durum , 1 haftaya kadar normal karşılıyoruz dedi hem doktor hem de sağlık ocağı. Belirtisi olmayan arkadaşlarım bebişleri annelerini yormak istemiyor demek ki kötüye yormayın hemen iyi düşünün

Tatlım içini ferah tut.. Malesef duyduklarımız karşısında çok üzülüyoruz ama aynı şeyler bizim de başımıza gelecek değil.. Benim de ilk ölçüm 2 gün sonraki ölçüm 4 gün geri göstermişti, ama pazartesi usgde tam gününde çıktı.. Zaten okuduklarıma göre ilk zamanlarda bu tarz farklar olması normalmiş, bebek geliştikçe asıl yaşı ortaya çıkıyormuş..

Arkadaşlar genelleme yapmayalım lütfen. Geriden gelenlerinki durdu, 2., 3. Gebeliği olanlarınki durdu vs. Diye.
Benim hem önceden kayıplarım var hem bebeğim geriden geliyor hem de bu ilk gebeliğim değil. O zaman ben de mi kaybedeceğim?
Yiyecek ekmeği olan nasibi olan doğacak, olmayan doğmayacak.
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın, daha fazla genelleme yapıp kategori oluşturmayalım lütfen.

Oy canımm çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmaısn bir daha hayırlısıyla sağlıkla evlat sahibi ol en kısa zamanda inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…