2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim 2. Hamileliğim de aynı.
Sıfır belirti, açık iştah, yağlanma
2. Kızım geliyor sanırım

Allah gönlüne göre versin bi de paşan olsun inşallah
Benimde bunda gece bulantılarım çok bakalım cinsiyet farkı olacakmı

Aynen maşallah diyelim zaten 2.ye bu kadar çabuk hamile kalmama herkes şok oldu iyi cesaret diye

Halsizlik bende de çoook fazla emzirdiğim için de olabilir ayakta duramıyorum
Evet emzirmek etkiliyordur canım sonuçta vücudun ekstra efor sarfediyor süt üretirken emziren bi kadın 500 kalori fazla yakarmış
Birde buna karnındaki tatlışı eklersek oldukça yorucu oluyordur allah kolaylık versin

Senin şuan tiksindiğin herşeyden tiksiniyorum okurken bile tuhaf oldum adını duymaya dahi tahammülüm yok
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benim 3.hamileligim iki oğlum var.ikisinde de ilk 4 ay kustum mide bulantısı kusma hat safhadaydi.bunda sadece bu sabah kustum ama bulantı fena halde ,hiç geçmiyor sabah akşam gece.uykumdan uyanıyorum bazen gece bulantıdan.bir de ilkhamileligimde tatlı yerdim hep,ikinci de ekşi yedim hep kızın olur dediler.nar ekşisi içiyordum uykudan uyanıp o haldeydim.ama iki oğlum var.bu defa etten tiksindim etli birşey yiyemiyorum kokularina bile tahammulum yok.hakkimjzda hayırlısı olsun.Rabbim gönlumuzden geçeni verir inşallah

Kızlar bir şey soracağım kusura bakmayın böyle su gibi akintim var ve hafif bir kirmizilik gordum böyle olan var mi hic aranızda

Amin canım bende de iki hamilelik arasında bayağı farklar var cinsiyeti etkilicek mi bi kaç haftaya öğreniriz artık

Et yiyemiosan bu kız olur gibi

Canim içini ferah tut herkesin midesi bulanacak istahsilik olacak diye bir şey Yok kimi 3. Aydan sonra bulanıyormuş kiminin hep bulanıyormuş içini ferah tut ama ille gitmek istersen randevu al git icin rahat etsin

Amin canım bende de iki hamilelik arasında bayağı farklar var cinsiyeti etkilicek mi bi kaç haftaya öğreniriz artık
Sizi takipteyim. Benim icin de en önemli şey annenin içten içe ne hissettigi tabi ben bi de cin takvimi etkisinde kaliom galiba. .Oğlum da 12 de 16 da doktor kız derken ben israrla oğlan hissediom dedm 18 de gittik ki bizim kız aaaa erkek mis dedi doktor . Bunda da takvim erkek cikti ben de erkek hissediom bakalım ne olecek

Benim de Çin ve Rus takvimin de erkek farklı bi hesaplama da kız içimden geçen de kız bu arada öyle hissediyorum

Kızlar ellerim çok Üşüyor yaa isitamiyorummmmm bulantim da geçmemiş bu arada bugün hep bulandı
Ellerin usumesi kan degerlerinle falan alakali olabilr . Mide bulantsi icin bşi diyemem benim oğlumda hiç olmadı bunda 7 den sonra ol ur mu bilmem..kusuyorsan ilaç yazio galiba doktor. Bi de cubk kraker iyi gelioms die okumustum

İnsallah gonlumuze göre olur. Ben de isterim bu farklı olsa kızım olsa. Saglikla sıhhatli tabi
Öncelik tabiki de sağlıklı ve hayırlı olması
Kız erkek mevzusu hamileliğin tadı tuzu diyelim :)
Hem kız istiyorum bi taraftan ikinci bi erkek annesi olmakta ayrı mutlu eder beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…