2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aman aman dilini isir. 8.haftamda bende boyle diyodum 2 3 gundur o mide bulantisini baya yasadim agzim aci gibiydi sukur bugun fazla olmadi. Dua et olmasn. Ben dr a hic bi belirtim yok dedigmde sanslisin demisti ama oyle olmuyomus :)
Senin baştan hiç olmayıp yeni mi başladı canım? Evet yaa inşallah da hiç olmaz..

arkadaslar bende yarın 7+3 olacagım sizce kalp atısını duyabilirmiyim yarına randevu aldım kızlar birde benim acayip vajinal kaşıntım var sizce bunu doktora söylemelimiyim

Senin baştan hiç olmayıp yeni mi başladı canım? Evet yaa inşallah da hiç olmaz..
Evt hic olmadi kalp atisini duydum hala tik yoktu bende korktm bende nrmalmi diye dr nrmal hatta sanslisin dedi ama bu son zmanlarda kotu oluyorm hersy rhatsz ediyo beni ette yiyemez oldum 9. Haftamdaym azck bsy koksa brnuma oguruyorm zormus yani. Ins bulantm olmaz yaa.

Kızlar takip ettiğim kadarıyla bu ağızdaki demir tadı midesi bulanan arkadaşlarda var galiba.. Çünkü bende ne mide bulantısı ne demir tadı ne tiksinme ne koku hassasiyeti.. Bazen kendimden şüpheleniyorum
byle devam eder insllah bende ayni sizin gibiyim hic bulanti koku hassasiyeti hic bisey yasamadm cok sükür. Herkeste farklı oluyor tabi

Benim mide bulantisinin yaninda bi de agzimda bi tat var boyle demir tadi mi desem yok yok baska birsey rahatsiz edici bi tat boyle olan var mi
Canim benim ilk hamileligimde de oyleydi. Kan dolasimi yogunlastigi icin oluyormus. Kan da demir tadi gibi oldugundan boyle metaimsi bir tad hissiyati veriyormus. Ama ilk aylar bi oluyor normal yani

arkadaslar bende yarın 7+3 olacagım sizce kalp atısını duyabilirmiyim yarına randevu aldım kızlar birde benim acayip vajinal kaşıntım var sizce bunu doktora söylemelimiyim
Ben 7+3 te duymuştum. Büyük ihtimal duyarsın sen de :) vajinal kaşıntı enfeksiyondan olabilir söyle mutlaka.

İnşallah canım benim, benim 3 ablam var ve hicbirinde ve annemde de bulantı olmamış, ben onlara güveniyorum, bakalım kısmet artık..

Kızlar karnınız kaçıncı haftada belirginleşti?
Tatlım benim ilk hafta bi şişti yani adet beklediğim hafta dilere destan.. Göğüs altından itibaren kocaman bi göbeğim vardı, şimdi ilk zamanlardaki şişkinliğim olmasa da dar bisey giydigimde baya belirgin.. Zaten simdiden 3 kilo almışım

Ya sorma benimde akşamları korkunç bir şişlik oluyor böyle dengesiz sabahları biraz daha normal ama bende şimdiden kilo aldım canım benim ve böyle gidersem sonum ne olur tahmin bile edemiyorum iştah had safhada nasıl durucam hiç bilmiyorum

Aslında yiyemeyen arkadaşları okudukça üzülüyorum ve bizim halimiz daha mı iyi diye düşünüyorum ama evet bu gidişle ben de hamilelik bitiminde kilo konusunda level atlamış olcam.. Bu şişlik bi de bağırsak hareketleri yavaşladığı için gazdan dolayı da oluyomuş, gerçi benim gaz problemim de pek kalmadi gibi, ilk zamanlar gazman gibi dolanıyodum ayıptır söylemesi

Evet bende 4-5. Haftalarda öyleydim yani bu hafta biraz daha iyiyim ama yine olmuyor değil. Şu sıralar kilo olayına çok takmış bulunmaktayım bir yerdende sus saçmalama onun sağlığı için değmez mi diyorum ama kafam bi milyon :'(

Ay ne güzel bir ikiz daha ben de ikizlerimi bekliyorum :) inşallah her şey yolundadır bebeklerimiz sıkıca tutunur bize.
Masallah canim sizin doğal yollarla mi oldu
Benim dogal yolla oldu
Nasil simdi her sey yolunda mi ben 10.haftaya kadar beklemedeyim bebislerim ins benimle kalirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…