Kizlar nasılsınız?
Hic kimsenin sesi cikmiyor. Oglumun dogum gunune 2 hafta kaldı.
Tuvaletin kapısında sinir krizi gecirerek aglayan oglum gitti, anne sen git ben seni burda beklerim diyen anlayışlı bir oglancik geldi.
Yanimdan bir cm ayrılıp oyun oynayamazdi, simdi birseye dalıp kendini oylayabiliyor.
3 aydir anneligimin en guzel dönemini yaşadığımı düşünüyorum. Umarim oğlum da benimle ayni fikirdedir
2 yaş inatlasmalari var ama simdilik kontrolumde. Ileride ne olur bilemiyorum.
Gece uyanmasi devam ediyor malesef. Yanimuza alıyorum aramizda devam ediyor uykuya. Eskiden hosuma gitmiyordu beraber yatmak, uyuyamiyordum ama artik alıştım
Ekran konusunu yavas yavas esnetiyorum. Cok guzel konusan bir çocuk. O yüzden ihtiyac olunca 15 dk kadar egitici ogretici seyler acıyorum. Hic acmasam daha iyi tabii ki.
Boyu kilosu da iyi ama malesef bas cevresi hala 1 yaş ortalamasında. 2 yasini doldurunca yine cocuk nörolojiye götüreceğim
Kardeş çok istiyorum ama en azından 3 yasini gördükten sonra.. Dogana kadar 4 olursa benim icin ideal olacak inşallah.
Yemeklerini hala ayrı yapıyorum diyebilirim
malesef eşimin yemedigi sebzeler var, onlari ogluma yapiyorum. Brokoli karnabahar balkabağı vs buharda haslayinca severek yiyor.
Sabah ilk açlığında kaşar veriyorum biraz. Peynire mesafeli malesef ama cok aç oldugu icin yiyor. Domates, salatalik, zeytin cok seviyor. 2 karper peynirle yumurtayı çırparak omlet yapiyorum. Hurma, incir gibi kuru meyveleri cok seviyor. Kuruyemise bayılıyor. Gunde bir kucuk muz, bir kucuk elma mutlaka yiyor. Hala çikolatanın şekerin tadını bilmiyor
ekmek vermiyorum. Alabalik veya cupra gibi iri bir baliği tek basina bitirebiliyor. Tavuk seviyor ama guvenilir bulamadigim icin hic vermiyorum malesef. Bence cok guzel yiyor ama o kadar aşırı hareketli ki, hala 12 kilo. Yani kilosundan şikayetçi değilim tabii ama o kadar cok yiyor ki, şaşırıyorum zayif olmasina. Onemli olan sağlık tabii.
Yagmur tulumu ve yagmur botu aldim. Sanirim simdiye kadar aldığım en kullanışlı şeylerdi. Havalar serin degil ama yagmurlu oluyor bazen, veya gunes olmadigi icin otomatik sulamanın suyunu cekmiyor toprak. Yine de her gun parka çıkıp gonlunce oynuyor, islandi usudu derdim cok. Herkese tavsiye ederim
Uzun uzun yazdim, grubu biraz hareketlendirirsek cok mutlu olacağım. Yavrucuklarinizi merak ediyorum