2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba kızlar bişey danışacağım sizlere ilk adım ayakkabısı aldınız mı? Şimdiye kadar hiç ayakkabı giymedi oğlum şuan 1 yaşında daha yürümeye başlamadı ama kış geldi artık dışarı ayakkabısız çıkarmak istemiyorum. Beğendiniz yada önereceğiniz bi ayakkabı var mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?

oglum da henuz yurumuyor disari cikarken battaniye ortuyorum ayak ve bacak kismina mothercareden begendigimiz bir bot alacagiz kislik.ortapedik olmasina dikkat etmek gerekir.

bebislerinize su olarak kaynatilip beklemis su mu yoksa bebekler icin olan hazir su mu veriyorsunuz ayrica ben hala alistirma bardagindan veriyorum suluk ya da bardak mi kullanmaliyim?

bebislerinize su olarak kaynatilip beklemis su mu yoksa bebekler icin olan hazir su mu veriyorsunuz ayrica ben hala alistirma bardagindan veriyorum suluk ya da bardak mi kullanmaliyim?
Ben normal damacana su veriyorum. Alistirma bardagi kullaniyorum ama pipetli suluk arastirmaya basladim. Ne zaman ogrenir bilemiyorum ama deneyeceğim. Bardaktan icmeyi de biliyor

Biz hala su içmiyoruz ne su ne meyve suyu ne de ıhlamur falan hiç birini içmiyoruz arada kaşıkla veriyorum ilk kaşığı içiyor ikincide püskürüyor.

oglum da henuz yurumuyor disari cikarken battaniye ortuyorum ayak ve bacak kismina mothercareden begendigimiz bir bot alacagiz kislik.ortapedik olmasina dikkat etmek gerekir.
Benim doktorum bebegimizin yürümeye başlayan kadar ayakkabisinin olmasinin şart olmadığını, yürümeye başlayınca ortopedik olmayan tabanı düz ve tabanı kalın olmayan bir ayakkabı seçilmesi gerektiğini söyledi. Bebeğin yürümesi pekistikten sonra ortopedik ayakkabı alınabileceğini, özellikle ayakkabının deri ve pamuk iç astara sahip olması gerektiğini söyledi. Umarım size de yardımcı olur.

Ben bir markanın cam şişe suyunu veriyorum şu için de aventin alıştırma bardağını kullanıyorum. Gun icinde sık sık hatırlatmaya çalışıyorum bebegime emdiği için çok su tuketmiyor benimki

Ben hiç kaynamış su vermedim desem yeridir.Damacanadan da veriyorum,bebek sularından da.O bebekler için olan suların içinde başlıklar var,onunla içiyor.Bardaklada veriyorum.Pipetli olandan da aldık,taa 7 aylıkken içebiliyordu pipetli bardakla.Ama çok kötü kokuyor diye bıraktım bi köşede duruyor...
Çok su içtiği söylenemez,isterse kafayı uzatıp gösteriyor buu diye :)

Ayakkabı meseleside kafa karıştırıcı Çabuk büyüyorlar,22 numara oluyor ayağına ama ne malum 1 ay geçmeden küçük.gelmeyeceği? Güvenemiyorum bir türlü.Büyük.alsan bi dert,tam alsan bi dert :)

İlk kızım için araştırdığımda (2.5 yıl önce) dr.lar,ortipedik değil ayağının iç kısmının hafif yükseltili olması gerektiğini söylemişlerdi, anatomik diye geçiyor, ebebek, vicco ya da bebekler için ayakkabı satan yerler biliyor ve soyluyor zaten...

küçük hanım yürümeye başladı, ablasının ilk adım ayakkabısı olmuyor malesef, dışarıda yürümeyecegi için simdilik patik vs giydiriyorum, yaza doğru ayakkabı alabilirim diye düşünüyorum

Ek gıdayı fazla aldığı günler su içiyor, hatta annemin elinde görüp suuu diye koşmuş bile ama süt ağırlıklı beslendiği günler çok çok az su içiyor...

Bebegin ilk adimlarini ciplak ayakla atmasini oneriyor doktorlar kesinlikle ortopedik olmamali %100 deri makosenler var ince varla yok arasi onlar en iyileri ama ben almadim hala adam akilli ayakkabi giydirmiyorum disarda yurumedigi icin ihtiyaci yok zaten. Ama babasi marka bir ayakkabi almis ozenip arada gonlu olsun diye giydiriyorum.

6 aylikken kaynatip sogutup veriyordum ama sonra damacana suya gectim. Kendi bardaktan iciyor 8 aylikken alistirmisti. Ben de su icmeyi cok unuturum hatirladikca ogluma da su veririm cok duzenli emiyor su yerine gecer mi bilmem

Kızlar oğlum haftaya bir yaşına girecek ve bu bir aydır aşırı iştahsız ağzına ne versek geri çıkarıyor eliyle.hiçbişe yemek istemiyor .gece yatınca 3-4 saat kesintisiz uyuyor sonra sabaha kadar çok uyanıyor..sürekli memede kalmak istiyor özellikle gece..gündüz de öğleden sonra 14:00 a kadar falan uyumadan bekliyor ..çok ağlıyor huysuzluk var bu aralar iki günden beri de başı çok sıcak vücudunda ateş yok ama..moralim bozuk neden böyle ki sizce..

dis cikaracak olabilir oglumda bu aralar istahsiz artik oyunla yediriyorum tabii zorlamiyorum ama dikkatini dagitmak icin mandal biber yumurta kutulari kavanoz kapaklari artik aklima ne gelirse mama sandalyesine koyuyorum.bazen koltukta yediriyorum farkli mekan olsun diye daha once uslu uslu yerdi.

tesekkurler ben ortopedik olmali diye biliyordum yanilmisim o zaman farkli bir ayakkabi almak gerek.

1 yas atagi bizde ayniyiz gecici diyorlar insallah gecicidir.

Bebişlerinizin gelişimi nasıl gidiyor biz bu aralar cam, ayna ,kalorifer peteği gibi yerleri yalamaya başladı ayağa kalkmaya başladı ve tutunup yan yan bir kaç adım atıyor eee artık karıştırmadığı çekmece dolap kalmadı .Çekmece dolap kullarını bugün çıkardık. Bir de çok aşırı sinirli ya bu normalmi bilemedim ama resmen kendini sıkıp sıkıp bırakıyor. Benim saçlarımı resmen yoluyor arada emerken meme ucunu tutup çekiyor .sizde durumlar nasıl

Kızlar günaydın bi şey danışacağım benim oğlumun kafası özellikle emerken be uyuyacağı zaman aşırı ısınıyor geceleri yatakta kafasını nereye koyarsa orası su gibi ıslanıyor var mı aynı durumu yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…