- 4 Nisan 2016
- 335
- 298
- 35
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.341
oglum da henuz yurumuyor disari cikarken battaniye ortuyorum ayak ve bacak kismina mothercareden begendigimiz bir bot alacagiz kislik.ortapedik olmasina dikkat etmek gerekir.Merhaba kızlar bişey danışacağım sizlere ilk adım ayakkabısı aldınız mı? Şimdiye kadar hiç ayakkabı giymedi oğlum şuan 1 yaşında daha yürümeye başlamadı ama kış geldi artık dışarı ayakkabısız çıkarmak istemiyorum. Beğendiniz yada önereceğiniz bi ayakkabı var mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Ben normal damacana su veriyorum. Alistirma bardagi kullaniyorum ama pipetli suluk arastirmaya basladim. Ne zaman ogrenir bilemiyorum ama deneyeceğim. Bardaktan icmeyi de biliyorbebislerinize su olarak kaynatilip beklemis su mu yoksa bebekler icin olan hazir su mu veriyorsunuz ayrica ben hala alistirma bardagindan veriyorum suluk ya da bardak mi kullanmaliyim?
Biz hala su içmiyoruz ne su ne meyve suyu ne de ıhlamur falan hiç birini içmiyoruz arada kaşıkla veriyorum ilk kaşığı içiyor ikincide püskürüyor.bebislerinize su olarak kaynatilip beklemis su mu yoksa bebekler icin olan hazir su mu veriyorsunuz ayrica ben hala alistirma bardagindan veriyorum suluk ya da bardak mi kullanmaliyim?
Benim doktorum bebegimizin yürümeye başlayan kadar ayakkabisinin olmasinin şart olmadığını, yürümeye başlayınca ortopedik olmayan tabanı düz ve tabanı kalın olmayan bir ayakkabı seçilmesi gerektiğini söyledi. Bebeğin yürümesi pekistikten sonra ortopedik ayakkabı alınabileceğini, özellikle ayakkabının deri ve pamuk iç astara sahip olması gerektiğini söyledi. Umarım size de yardımcı olur.oglum da henuz yurumuyor disari cikarken battaniye ortuyorum ayak ve bacak kismina mothercareden begendigimiz bir bot alacagiz kislik.ortapedik olmasina dikkat etmek gerekir.
Ben bir markanın cam şişe suyunu veriyorum şu için de aventin alıştırma bardağını kullanıyorum. Gun icinde sık sık hatırlatmaya çalışıyorum bebegime emdiği için çok su tuketmiyor benimkibebislerinize su olarak kaynatilip beklemis su mu yoksa bebekler icin olan hazir su mu veriyorsunuz ayrica ben hala alistirma bardagindan veriyorum suluk ya da bardak mi kullanmaliyim?
Bebegin ilk adimlarini ciplak ayakla atmasini oneriyor doktorlar kesinlikle ortopedik olmamali %100 deri makosenler var ince varla yok arasi onlar en iyileri ama ben almadim hala adam akilli ayakkabi giydirmiyorum disarda yurumedigi icin ihtiyaci yok zaten. Ama babasi marka bir ayakkabi almis ozenip arada gonlu olsun diye giydiriyorum.Merhaba kızlar bişey danışacağım sizlere ilk adım ayakkabısı aldınız mı? Şimdiye kadar hiç ayakkabı giymedi oğlum şuan 1 yaşında daha yürümeye başlamadı ama kış geldi artık dışarı ayakkabısız çıkarmak istemiyorum. Beğendiniz yada önereceğiniz bi ayakkabı var mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
6 aylikken kaynatip sogutup veriyordum ama sonra damacana suya gectim. Kendi bardaktan iciyor 8 aylikken alistirmisti. Ben de su icmeyi cok unuturum hatirladikca ogluma da su veririm cok duzenli emiyor su yerine gecer mi bilmembebislerinize su olarak kaynatilip beklemis su mu yoksa bebekler icin olan hazir su mu veriyorsunuz ayrica ben hala alistirma bardagindan veriyorum suluk ya da bardak mi kullanmaliyim?
oglum da o sekilde puskurtuyordu kahve fincaniyla verince icmeye basladi zaten yarisi oyunla dokuluyor.Biz hala su içmiyoruz ne su ne meyve suyu ne de ıhlamur falan hiç birini içmiyoruz arada kaşıkla veriyorum ilk kaşığı içiyor ikincide püskürüyor.
sutunuzden gecer tabii ki bebeginiz sansli anne sutu aldigi icin.6 aylikken kaynatip sogutup veriyordum ama sonra damacana suya gectim. Kendi bardaktan iciyor 8 aylikken alistirmisti. Ben de su icmeyi cok unuturum hatirladikca ogluma da su veririm cok duzenli emiyor su yerine gecer mi bilmem
dis cikaracak olabilir oglumda bu aralar istahsiz artik oyunla yediriyorum tabii zorlamiyorum ama dikkatini dagitmak icin mandal biber yumurta kutulari kavanoz kapaklari artik aklima ne gelirse mama sandalyesine koyuyorum.bazen koltukta yediriyorum farkli mekan olsun diye daha once uslu uslu yerdi.Kızlar oğlum haftaya bir yaşına girecek ve bu bir aydır aşırı iştahsız ağzına ne versek geri çıkarıyor eliyle.hiçbişe yemek istemiyor .gece yatınca 3-4 saat kesintisiz uyuyor sonra sabaha kadar çok uyanıyor..sürekli memede kalmak istiyor özellikle gece..gündüz de öğleden sonra 14:00 a kadar falan uyumadan bekliyor ..çok ağlıyor huysuzluk var bu aralariki günden beri de başı çok sıcak vücudunda ateş yok ama..moralim bozuk neden böyle ki sizce..
tesekkurler ben ortopedik olmali diye biliyordum yanilmisim o zaman farkli bir ayakkabi almak gerek.Benim doktorum bebegimizin yürümeye başlayan kadar ayakkabisinin olmasinin şart olmadığını, yürümeye başlayınca ortopedik olmayan tabanı düz ve tabanı kalın olmayan bir ayakkabı seçilmesi gerektiğini söyledi. Bebeğin yürümesi pekistikten sonra ortopedik ayakkabı alınabileceğini, özellikle ayakkabının deri ve pamuk iç astara sahip olması gerektiğini söyledi. Umarım size de yardımcı olur.
1 yas atagi bizde ayniyiz gecici diyorlar insallah gecicidir.Kızlar oğlum haftaya bir yaşına girecek ve bu bir aydır aşırı iştahsız ağzına ne versek geri çıkarıyor eliyle.hiçbişe yemek istemiyor .gece yatınca 3-4 saat kesintisiz uyuyor sonra sabaha kadar çok uyanıyor..sürekli memede kalmak istiyor özellikle gece..gündüz de öğleden sonra 14:00 a kadar falan uyumadan bekliyor ..çok ağlıyor huysuzluk var bu aralariki günden beri de başı çok sıcak vücudunda ateş yok ama..moralim bozuk neden böyle ki sizce..
Anne sutu alsin diye her yolu denedim kuvezde kaldigi icin memeyi zor kabul ettirdim sukur cabalarim sonuc verdi. Ama olmasaydida mamalar var yapacak bir sey yok eger bebegin mamayla buyuyorsa hic uzulmesutunuzden gecer tabii ki bebeginiz sansli anne sutu aldigi icin.