- 4 Nisan 2016
- 335
- 298
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.481
Kızlar avakadoyu nasıl veriyorsunuz bebeklerinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doktor duphalac kullan dedi fakat yan etkisi gaz oluşumu, karın ağrısı yazıyor. Korkuyorum kullanmaya... gün boyu az az yapıyor kakasını fakat katı kıvamı..Malesef gene kabız ben8m kızım da . Basa döndük dün sadece karpuz ytattirdim. Ben yogurttan supheleniyorum. O kabız yapıyor. Sebze olarak sadece kabak veriyorum çünkü. Dün çıktı o yapayım dedim. Fitile hafif kan bulaştı. Fitili ittirmem8stim bile. Koymadim haliyle. Tahriş oldu demekki zorlamaktan kaka yaparken. Brugün doktora bi soracağım. Siz sürüp ne kullanıyorsunuz. Duphalac mi
Doktor ve eczaci da israrla yogurdun kabizlik yapmayacagini soylediler. Ama yogurdun sutun ayranin bazk kisilerde kabizlik yapabilecegini okumustum. Deneyerek göreceğim.Kabızlık için zeytinyağıyla incir de verebilirsiniz, şurup yerine... yoğurdun kabızlık yapacağını sanmıyorum en iyi bağırsak duzenliyecilerden biridir bol probiyotik içerir...
Semizotu benim kızımı çok zorladı, neden bilmiyorum ama zor çıkarttı, iki gündür yumurta veriyorum kaka sayısı azaldı..
Bir de bebeklere SUYU fincanda vermeyi deneyin tevafuk kızım çok sevdi :) belki szide de işe yarar
Doktor bize de duphalac verdi ondan önce biogaia 1 ay kullanın demişti bir doktor o da iyiymiş. Bu doktor da söyledi. Ilave artık şurubu verdi. Çok şükür çatlak yokmuş tahris olmuş kanama ondanmış. Bezini açtığımızda da minik bir kaka vardı. Tırnak kadar kaka yapıyor hep. Doktor karnına parmakla vurarak gazına da baktı çok gazi var dedi. Sürekli gaz çıkarıyor zaten. O yüzden doktor yazınca ben direk başladım kullanmaya..ins. ise yarar.Evet doktor duphalac kullan dedi fakat yan etkisi gaz oluşumu, karın ağrısı yazıyor. Korkuyorum kullanmaya... gün boyu az az yapıyor kakasını fakat katı kıvamı..
Ben sebamed aldım. 50 faktör.Kızlar merhaba. Bebeğiniz için güneş kremi aldınız mı? Hangi markayı önerirsiniz
yer yatagi icin daha cok erken bence kalkar saga sola doner gider odasini ayir ama bebek besikte yatmasi gerekiyor daha guvenliKızlar bebeğime oda yapmayı planlıyorum şuan bizimle park yatakta yatıyor odası için yer yatağı düşünüyorum kullanan var mı yürümeye başlayınca biz uyurken uyanıp evi gezmeye çalışır mı
Bence trukidKızlar merhaba. Bebeğiniz için güneş kremi aldınız mı? Hangi markayı önerirsiniz
Ben sebamed aldım. 50 faktör.
Tşk ederim tavsiyeler için doktorumuzla konuştuk bioderma önerdi onu aldım bende.Bence trukid
Alerjik olabilir ek gıdaya başladıktan sonra başladıysa aklıma ilk bu geldiARKADASlar bebegi pisk olan varmi. Ekgidaya basladk baslayali gecmiyor sanki hep kızarık. Bezden mi acaba bilemiyorm slpyy kullanyrm