2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben zeytinyağıyla açıyorum canım yoksa benim kızım da yemiyo ben kahvaltıda püre yapma tarftarı değilim sebzeleri püre yapıyorum ama kahvaltıda ayrı ayrı vermeyi tercih ediyorum tabağın bir kısmına yumurtayı koyuyorum üzerine zeytinyağı döküp açıyorum bi tarafına ekmek üzerine ister anne sütü istersen ıhlamur istersen formül mama ile yumuşatıyorum ekmeği yunuşattıktan sonra üzerine pekmez döküyorum bir ondan bir ondan veriyorum sonra da su alerjisi var kızımın olmasaydı yanına labne koyardım biraz daha büyüsün zeytin içini ezip vericem daha erken 7ayı geçsin diye düşünüyorum zeyinle beraber ceviz rendeleyebiliriz eğer mama kıvamında vereyim dersen içine muz koyup hepsini karıştır al sana besleyici kahvaltı

merhaba kızlar size bisey sormam lazim icime kurt dustu

iki gündür oglumun kakasi kina kina yesili hibi cok koyu bi renk
her gün kuzu eti veriyorum, banyo yaptiriyorum, dışarı cikariyorum bide iki gecedir pencere acik uyumusuz tabi belli bi saatten sonra oglumu yataga alıyorum besiginde uyumuyo tum gece

normalde disari çıkardığımda yesil olurdu kakasi daha oncede alerji diyetine girince çıkmamıştik pek disari
eskiden hergun de yikamazdim bu ek gida ve tadimlara gectigimizden beri hergun yıkıyorum
ve emerken ya da uyurken asiri terliyo kafasi sırılsıklam oluyo
kakasinda eskiden yedigi şeyler dururdu hep artık sindirmeye baslamis sanirim icinde cok az parcalar oluyo ve kuzu eti parcasi olmuyo

simdi butun bunlara bakinca üşüyo mu yediğini sindirdigi için mi ya da kuzu etindeki demirden mi yeşil oluyo anlamadim, tabi bambaska bisey de olabilir oglumda proktokolit vardi simdi actik diyeti cok sukur, iki gündür enginar veriyodum o da suphelendirdi

son olarak oglumun bi sikintisi sikayeti yok mutlu huzurlu kendi halinde takiliyo kafam karman corman oldu

sizce bunlar sebep olmus olabilir mi ya da baska ne sebep olabilir fikirlerinize cok ihtiyacim var

Kizlr ya ben bu ek gidayi hic sevmedm onceden ne kolaydi emzir uyut. Büyüdükçe dertkeride büyüyormuş gerçekten ne yaoacagimi şaşırıyorum sabh kahvalto yaotriyorm +emzirme uyku geri uyandiginda meyve puresi+emzirm bidahakinde hergun yaptgm bi cesit çorbadan snra yogurt aksam da yine corba falan ne olursa artk mama. Inanin yetisemiyorm o uyurken anca yerken dagitti etrafi toplayip bulasiklari hallediyorm bidahaki öğün ünü hazrlyrm. Hic kendime vakit bulamiyorm ve ev islerini geceden hallediyorm suan suourup sildm ve toz aldm yoksa gunduz hic vaktm olmuyor malesef .. yinede herseye ragmen bi gülumsemesi yeter tabiki.. bazen dayanamicak gibi oluyorm sinirlerim bozuluyor esimde yok yurt disinda ben tek ilgileniyorm surekli . Nerde okudum bilmiyorm ama hep bu sözü hatirliyorm byle kotü olunca.. bebegim biz istedigimiz icin oldu biz istedigimiz icin dunyaya geldi. Bu beni hep sakinlestiriyor. Neden bunu yazdm bilmiyorm ama

canim ben once yumurts sarisini catalla eziyorum sonra biraz yoghurt koyuyorum birazda pekmez karistirip veriyorm

Benim kızımın sadece kolları değil tüm vücudu isilik.. ayrıca boğumları da pişti.. ve şurda 3 günde oldu ne olduysa... Nemlendireyim desen zaten hep nemli, kuru tutayım desen pudra kullansam boğum yerlerinde kalıyor daha fena oluyor e pudra sürmesen sürekli sileyim desem zaten pişik yüzünden hassas.. Bir çözümünü bulamadım ben.. her gün yıkıyorum hatta bugün 2 kere yıkadım. Çeşitli kremleri, pudra denedim ama yok. Tabii rahatsızlık da veriyor sanırım, huysuzlanıyor.. işe yarayan önerilere ben de açığım...

Büyük tuvaleti kıvam olarak biraz koyulaştı. Verdiğim her şeye doğal zeytinyağı kullanmaya özen gösteriyorum ve katı -sıvı fark etmez beslenirken su veriyorum. Hiç kabızlık yaşamadık elhamdulillah. Bi de meyve emziği aldım canım illa ki her gün farklı bir meyvenin tadına bakıyoruz. Çok şükür sorun yaşamadım

Size de geçmiş olsun. Aynen bir anda oldu. Sanıyorum ki kollar kısa kollu olunca oldu. Ama sizde tum vucuda yayildigina gore e
Olmayabilir de. bugun uzun kollu giydirdim yatarken. Kaşıyınca kanetti bir de. Baya da kanadı yarasi. Internette 3 4 güne kendiliğinden solar yazıyor. Solmazsa doktora gitmek lazım. Ilk kızımda da yaşamıştım. Ona tuzlu su yaptigimi hatırlıyorum. Ama etkili olmuş muydu hatırlamıyorum. Deniz suyu iyi geliyormuş çünkü. Sabah hiç azalma olmasa cok azcik tuzlu su surebilirim. Ama cesaret de edemiyorum yakar mi diye. Tekrar yazarim yine. Ta da doktora gidicem artik. Terin vücutta kurumaması gerekiyormus. Sürekli kurutmak lazım da basil olucak. Banyo yaptırdıktan sonra yine hemen terliyor.

Evet su onemli. Benim kız bazen iciyor bazen içmiyor. Inş yasamazsiniz. Biraz yapısal bişey sanırım. Bünyede varsa hemen kabızlığa meylediyor.

Çok sağlıklı değil biliyorum ama ben banyo yaptırıp sudokrem sürüyorum boğuk yerlerine

Istanbulda oturan arkadaslar son gunlerdeki sicaklik malum bebisleri nasil giydiriyorsunuz ozellikle geceleri ben usten yarim kollu zibn alttan sort bide corap ayaklari buz gib olluyor corap olmayinca. Tek kat giydirmeme ragmen cok terliyor her uyandiginda üstünü değiştiriyorum hatta cam bile acik oluyo

Ben de ya askılı bady kısa kollu tişört ya da kısa kollu body giydirdiyordum isilik olunca uzun kollu bady sadece giydirdim dün. Altına da tayt corap prk giydirmiyorum cikariyo zaten
Tabi bunlar gunduz..gece bazen serin oluyo ama karsi cok isiniyo vr benim kizimin da sirti terliyor. Alni desen surekli terli..gece ustunu de aciyor artik.

Ben askılı body üstüne kısa kollu body altına şort ya da askılı body üstüne şort tulum çorap gundüz var gece çıkarıyorum gece de muslin örtü ortuyorum ustune

Bizimki sadece zıbınla duruyor.Ev çok sıcak.Emerken özellikle çok terliyor,sonra soğuk oluyor ama yapış yapış,uzun bişey giydirsem daha çok terliyor,sürekli suya sokma ihtiyacı hissediyorum,o da mümkün değil.Yani bende şaşırmış durumdayım...

Kızımın alerjisi var ve sanırım gluten
Aptamil tahıllı mama yedirdim alerji yaptı
Dün yarma lı çorba içirdim alerji yaptı
Bügünde eline ramazan pidesi verdim yine alerji
İlk önce ağzının kenarlarında başlayıp sonra kollarına ve vücuduna dağılıyor fotoğraf eklemeyi denicem
Avrupa yakasında doktor tavsıyeniz varsa çok iyi olur şimdi ailemin yanındayım izmirde burda götürsem yarım kalcak salı günü dönüyorum ozamana kadar gluten içeren birşey vermıcem geç kalmam değil mi?

Oglumda asiri terliyo ben bile okadar terlemiyorum d vitamini eksikliginde olurmus cok şükür degerleri normal sortu fazladan giydiriyorum heralde onuda cikarasim var ama ustu açık yatiyo bide gece cok yuvarlaniyo bir saga bir sola ortsemde ustunde kalmıyo bisey :)

Ben askılı body üstüne kısa kollu body altına şort ya da askılı body üstüne şort tulum çorap gundüz var gece çıkarıyorum gece de muslin örtü ortuyorum ustune
Örtüyü acmiyosa ne guzel. MasAllah senin bebegine cok uyumlu ALLAH nazarlardan saklasin dolu dolu yiyo dediginde imrenmistim acikcasi oglum sebzeleri zorla yiyor meyve yada muhallebileride cok severek yedigi soylenemez sadece yogurdu ve corbasini seviyo sabirsizlikla bekliyorum dolu dolu yedigi zamanlari

Brnim oglumda ayni cok terliyor vucudu buz gibi emzirirken kucagimde emzirmiyorum artik benim sicakligimla daha cok terliyo uzanarak emziriyorum pek temas ettirmemeye calisiyorum

Canım dolu dolu dediğin çorba içiyor yoğurt yiyor meyve yiyor zaten ben puturlu sebze yemeği vermiyorum bogulmasindan korktuğum için. Memeyi veya biberonu yani emmeyi çok sevmiyor kaşıkla bişeyler yemeği seviyor ondan rahatım ama dediğim gini çorba yoğurt meyve harici yemek vermiyorum korkuyorum

Canım ya sen kullanıyormuşsun sana sorayım Bendede avent var onun içinde ağız kısmında slikon bişey varya o takılıyken mi suyu veriyosun. O takılı olunca sanki su gelmiyor . Ama o yokkende dökülüyor anlamadım ben. Bebeğimde çok sevdi saplı fln diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…