- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 34
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.341
Benimki de öyle . Bi tek suyu iştahla içiyo. Meyve sebzeleri diliyle ittiriyor dün elma armut cam reddeden geçirip verdim 2.kaşıkta kustu içtiği süt de çıktıHerkese meraba. Bayadr giremiyorm. Bizde 7 ayn icindeyiz bebegm cok huzursz surekli mizmizlanip agliyor gibi sibirleniyor.ben bakiyorm tek basima benden baska kimsede durmuyor.. Bazen deli gibi kafasini salliyor bisey elindeyken biraksan parcalicak gibi dislerden mi acaba? Ek gida da ben tadabilecegi herseyden veriyorm yogurt veriyorm ozel olarak hergun bisey yapmiyorm yapamiyorm arada corba yapiyorm sadece..zaten Biseyi verip 2 3 gün bekleme gibi bi lüksüm olmuyor malesef. Insanlar ne olsa yanmda yediriyor versene versene die. Ama birazpütürlü bisey olunca ögürüyor hemen öksürmeye basliyor ve midesini kaldiriyo ne var ne yok cikariyor snra.kusmasindan. hala kurtulamadm
Canım dediğin gibi dışarda laboratuvarda bakıldı amip negatif. Bu durumda kaka sayısı bana yüksek geldiği için alerji düşünüldü kan verdik bakıldı. Alerji yok ama kaka sayısı 5 doktor anne sütü de alırken 5 olabilir diyor. Bu normal mi ben anlamadım.Sadece anne sütü alıyorsa amip çok düşük ihtimal bence ek gıdaya bile geçilse hijyenine dikkat edildiği sürece yine düşük ihtimal benim kızımın da kaka testinde amip çıkmıştı ancak ilaç kullanmadık gıda alerjisinden old düşünüldü
Siz de yeni bir gıda denediysrniz ishal nedeni o olabilir
Amip old düşünüyorsanız da farklı laboratuvarlarda testi tekrarlatabilirsiniz amip kaka mikroskobisinde en hata yapılan tahlil
gunduzleri 2d defa uyuyor aksam 7 de aksam uykusuna geciyor ertesi gunu 7 de 8 de kalkiyor gece hic kalkmiyorArkadaslar 7 aylik bebeklerinizi gundz kac kere uyutuyorsunuz gece uykusuna kacta geciyor
Arkadaslar 7 aylik bebeklerinizi gundz kac kere uyutuyorsunuz gece uykusuna kacta geciyor
Çok geçmiş olsun canım. Anneyi ememedi, inşallah her gıdayı iştahla yer oğluşun...Merhaba beni hatırlıyor musunuz yarık damaklı bebeğin annesi:)
Oğlum ameliyat oldu arkadaşlar iki hafta önce, bugün iki kaşık çorba içebildi çok mutluyum
Yedi aylık oldu paşam, tahmini tarih 8 kasımdı ama 27 ekim Doğumlu
Geçmiş olsun zor zamanlar atlattınız inşallah bundan sonrası çok çok güzel olur....Merhaba beni hatırlıyor musunuz yarık damaklı bebeğin annesi:)
Oğlum ameliyat oldu arkadaşlar iki hafta önce, bugün iki kaşık çorba içebildi çok mutluyum
Biz sabah 6.30-7 gibi uyanıyoruz sonra emip uyuyoruz 9-9.30 gibi tekrar uyanıyoruz. 11.30 gibi ye da 13.00 gibi 1 saat kadar uyuyoruz sonra canı isterse 15.00 de yarım saat ya da 20 dakikalık şekerleme yapıyor. 19-19.30 gibi yarım saat daha uyuyor sonra gece 12 gibi uyumaya çalışıyor ama sürekli uyandığı icin geçe 02yi buluyor uyuması sonra sabah 6.30 da kalkıyor. Bir ara gece 23.00 gibi uyuyordu sabah 05e kadar hiç uyanmıyordu ben de uyandırsam mı diye düşünüp duruyordum ama şimdi o düzeni değiştiArkadaslar 7 aylik bebeklerinizi gundz kac kere uyutuyorsunuz gece uykusuna kacta geciyor
Canım dişi mi çıkıyor acaba ? Bi yeri ağrıyormuş hissi uyandı ben deBebegi uykusunda aglayan var mi delircem2 dk bir icin icin ağlıyor susuyor bazende birden deli gib agliyor kucagima alip sknlestriyorm snra yine ayni
Benim bebeğimde son 1 haftadır derin uykuya zor geçiyor. Önceden yatırdıktan yarım saat sonra uyanır pek ağlamazdı pışpışlayınca uyurdu. Şimdi yatırdıktan sonra 3-4 kez ağlayarak uyanıyor. Tam uykuya dalması 2 saati buluyor. Hatta şuan eşim kucağında pışpışlıyor... her geçen gün huyları ve düzenleri değişiyor.. ilk aylardaki rahatlığımı arıyorum açıkçası...Bebegi uykusunda aglayan var mi delircem2 dk bir icin icin ağlıyor susuyor bazende birden deli gib agliyor kucagima alip sknlestriyorm snra yine ayni
Benim ki 7 aylık canım. Gece 1 kere emmek için uyanırdı. 5,5 aylıktan sonra daha fazla uyanmaya başladı. Hareketlendiği için mi böyle oldu bilmiyorum. Sabaha kadar dönüp duruyor.Alla alla çok enteresan herkes aynı dert benimde kızım ilk aylar efsane uyurdu gece uyanmazdi şimdi uykuya dalmasi çok uzun sürüyor uyanıyor bi de 4 saatte bir acaba 6 ay sendromumu:))))
Bizimkinin derin uykuya dalmasi saat 2 yi buluyor 2 ye kadar byle aglayip duruyor suan bile agliyor ayagima aldm mecburen. Cok yoruldm 1 haftadr bizimkide byle aliskanlik yapmasa bari bian once bitseBenim bebeğimde son 1 haftadır derin uykuya zor geçiyor. Önceden yatırdıktan yarım saat sonra uyanır pek ağlamazdı pışpışlayınca uyurdu. Şimdi yatırdıktan sonra 3-4 kez ağlayarak uyanıyor. Tam uykuya dalması 2 saati buluyor. Hatta şuan eşim kucağında pışpışlıyor... her geçen gün huyları ve düzenleri değişiyor.. ilk aylardaki rahatlığımı arıyorum açıkçası...
Geçmiş olsun canım. Bunda. Sonrası daha güzel olur inşallahMerhaba beni hatırlıyor musunuz yarık damaklı bebeğin annesi:)
Çoook geçmiş olsun herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maşallah bebeğineMerhaba beni hatırlıyor musunuz yarık damaklı bebeğin annesi:)