2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eğer bebeğiniz uyuduktan sonra hep ayni saatte uyanıyorsa yani uyutuyorsunuz ve hep 40dk sonra gözleri açıyor, giBi... O zaman derin uykuya geçerken sıkıntı çekiyor demekki bu döngüyü kırmak için 40 dk dan önce onu siz uyandırıp tekrar uyutmalisiniz yani mesela 35. Dkda uyandırıp emzirmek, sallamak vs... iki kızımda da yaşadım bu yöntem etkili oldu

kizlar oglum emzik emmek istemiyor mendile sarilip yatmayi daha cok seviyor nasil alistirabilirim emzige yada hic vermesemmi bir turlu karar veremiyorum sizin bebisler aliyormu emzik
Niye emzik alsın istiyorsun? Eğer huysuz bebek değilse gece uyuyorsa bence almasın daha iyi ben hiç vermedim vermeyi de dusunmuyorum

PembeLokum PembeLokum gelmiş geçmiş olsun canım rabbim bool keyifli günler nasip etsin bundan sonrasına da yemeye başlamasına çok çok sevindim

Çok geçmiş olsun canım. Anneyi ememedi, inşallah her gıdayı iştahla yer oğluşun...

Geçmiş olsun zor zamanlar atlattınız inşallah bundan sonrası çok çok güzel olur....

Geçmiş olsun canım. Bunda. Sonrası daha güzel olur inşallah

PembeLokum PembeLokum çok geçmiş olsun canım inş bundan sonra çok daha güzel günler sizi bekliyo

Çoook geçmiş olsun herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maşallah bebeğine

Allah razı olsun arkadaşlar teşekkür ederim:KK68:

Eğer bebeğiniz uyuduktan sonra hep ayni saatte uyanıyorsa yani uyutuyorsunuz ve hep 40dk sonra gözleri açıyor, giBi... O zaman derin uykuya geçerken sıkıntı çekiyor demekki bu döngüyü kırmak için 40 dk dan önce onu siz uyandırıp tekrar uyutmalisiniz yani mesela 35. Dkda uyandırıp emzirmek, sallamak vs... iki kızımda da yaşadım bu yöntem etkili oldu
Benim bebeğim aynı saatte uyanıyor. Emerken uykuya dalıyor. Beşiğe yatırınca yarım saat sonra uyanıyor. Bir ara bu süre geçene kadar kucağımda pışpışlıyordum. O zaman bile uyanıyordu kucağımda sonra tekrar uyuyordu.. bende senin gibi düşünüyorum. Bebekler derin uykuya geçerken uyanıklık yaşıyormuş öyle okumuştum. Bizimki desteksiz derin uykuya geçemiyor. Dediğini yapayım inşallah düzelir..

Bebegi uykusunda aglayan var mi delircem :KK12: 2 dk bir icin icin ağlıyor susuyor bazende birden deli gib agliyor kucagima alip sknlestriyorm snra yine ayni :KK43::KK43:
Gazını çıkaramadığı için olabilir mi? Bizim de bir dönem öyleydi. Beşiğe yattıktan 5-10 dakika sonra ağlaya ağlaya uyanıyordu sonra çok affedersin ama geğirme sonrası rahatlardı ama sonrasından uyumazdı. gerçi Hala arada öyle bazen ağlayarak uyanıyor Ha birde eğer bez sızdırmış kıyafetleri ıslanmışsa hiç sesini çıkarmaz :emir_bebek::halay: sağa sola bile dönmez sessiz sessiz bekler. Çok gülüyorum o haline :KK70:

Kızlar benim kızım 5 gün sonra 7 aylık olucak. Ama hala dönmüyor.bi ara oyun halısında hafif meyilli olduğunda dönüyordu. Onda da kolu altta kalıyordu. Destek olup çıkarıyorduk. Düz yerde sadece hafif yan donuyor oyuncak falan almak için.zaten yüzü köyün yatmayı hiç sevmiyor. Oturmaya gelince de destekli oturuyor desteksiz devriliyor. 7 ayda artık desteksiz oturmasi dönmesi mi gerekirdi?

Kızlar benim kızım 5 gün sonra 7 aylık olucak. Ama hala dönmüyor.bi ara oyun halısında hafif meyilli olduğunda dönüyordu. Onda da kolu altta kalıyordu. Destek olup çıkarıyorduk. Düz yerde sadece hafif yan donuyor oyuncak falan almak için.zaten yüzü köyün yatmayı hiç sevmiyor. Oturmaya gelince de destekli oturuyor desteksiz devriliyor. 7 ayda artık desteksiz oturmasi dönmesi mi gerekirdi?
Benim oğlumda sırt üstü yatarken dönüyor ama tekrar sırt üstü dönmüyor 6,5 aylık olduk biz de. 6. Ayin başında iki gün destan yerde yuvarlanıyordu sonra ne oldu anlamadım sadece sırt üstü yatırınca karnına doğru dönüyor sonra da ağlamaya başlıyor. Emeklemek gibi bir çabamız zaten yok. Üç hafta erken doğduk biraz ora bağlıyorum zamanı gelince yapar diye düşünüyorum

Aynı benim kızımı anlatmışsın bende soracaktım bu konuyu

Donme olayını bilmiyorum ama doktor desteksiz tam oturma 8. Ay dedi bana

Ay ay gelişimini takip ettiğim bir kitap var çocuğumla evdeyim diye onda altıncı ayda dönme alıştırmaları yapın diyor sırt üstü yatarken yukarda bir oyuncağını tutun hangi kolunu kaldırıyorsa oyuncağı diğer tarafa doğru götürün dönmeye teşvik edin diyor oyun halısındayken sevdiği oyuncakları yan taraflarını koydum hep uzanmaya çalışırken dönmeyi öğrendi yüzükoyun yatmayı benim oğlumda hiç sevmiyordu ama sırt kaslarını geliştirmek için her gün biraz yatırmak lazım o kaslar gelişecek ki öne düşmeden oturabilsin onu yüzüstü yatırıp bende karşısına aynı şekilde yatıp onu güldürerek öyle durmasını sağladım ilk başlarda birkaç saniye başını kaldırabiliyorlar ama sonrasında gövdeyide kaldırıp ellerinin üzerinde durabiliyorlar ee sonrasıda emekleme pozisyonu oturması içinde bu ayda destekleri çekip oturtup dengeyi sağlamasını beklemeliyiz bu şekilde birkaç saniye durabiliyor böyle böyle süre uzayacak

Beenim.ikinci kizim bu kizim. Ilk kizim 7.5 aylikken dondu..o zaman cok takiyodum ama bize donmenin gelisim gostergesi olmadigini soylemislerdi. Bu kizim da donuyo ama cani isterse cani da pek istemiyo gibi bi kac defa dondu sonra donmedi yani. Desteksiz oturmanin da 8. Ayda olacagini soyluyolar bize ebeler.

X