-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.181
sudocrem kullan ama baya bir kalin sur ince surme devamli ilik suyla yikaKızlarmerhaba kızım çok kötü pişik oldu acile gittik doktor dextrocin ve mantazol diye krem yazdı ama kullansam mi bilemedim alerji falan yapabilirmis doktor ilgisizdi baya kaç aylık falan diye de sormadı kullanan var mı aranızda
İki gündür sürekli zeytinyağı sürüyorum her altını açtığım da ama hiç etkisini göremedim çarşamba günü aşı olduk akşamına pişik oldu kuzum
Bende henüz ek gıdaya geçmedim. 1 hafta sonra kontrolümüz var o zaman başlayacağız. Bende dün aventin suluğunu aldım. Damlatmaz bardak yazıyor üstünde... seninki de ona benziyor canım.Bebeğinize suyu nasıl veriyorsunuz? Kaynatıyor musunuz, cam şişede mi alıyorsunuz ya da direk çeşmeden mi verilmeli? Biz daha ek gıdaya geçmedik ama havalar baya ısındı burda artık su vereyim diyorum. Markası falan önemli mi?
Bir de şöyle bi hediye gelmişti, alıştırma bardağı mı bu? Suyu bunda mı vereyim bilemedim?
Eki Görüntüle 2148224
Evet canım alıştırma bardağı bu. Henüz ben de su vermiyorum ek gıdaya geçmediğimiz için ama ilk olarak e bebekte satılan fuska dan vericem sanırım. Zaten koli halinde satılıyor bi kere alınca uzun süre yetee diye düşünüyorum ama kız kardeşim hep hazır su verdi bizim içtiğimiz bi sıkıntı yaşamadıBebeğinize suyu nasıl veriyorsunuz? Kaynatıyor musunuz, cam şişede mi alıyorsunuz ya da direk çeşmeden mi verilmeli? Biz daha ek gıdaya geçmedik ama havalar baya ısındı burda artık su vereyim diyorum. Markası falan önemli mi?
Bir de şöyle bi hediye gelmişti, alıştırma bardağı mı bu? Suyu bunda mı vereyim bilemedim?
Eki Görüntüle 2148224
Aslında ek gıda 8.aya kadar tadımlık verilmeli. Bebek çiğnemeye yutmaya alışmalı. Tadına aşinalık dönemi diyebiliriz. Zaten 1 yaşa kadar beslenmenin çoğunluğunu anne sütü oluşturmalı. Ondan daha faydalı bir ek gıda yok. Benim oğlum kısa kısa emiyor eskiden daha iştahlıydı. Senin bebeğinin kilo alımı normalse bi sorun yoktur. İnşallah seni emer tekrar.Kızlar ek gıdaya gectık ten sonra emzirme durumlarında degısıklık oldu mu.Kızım emmediği için sagıp veriyorum ek gıdaya istekli degil acaba biraz azaltmalımıyım anne sutunu ondan mı yemek istemiyor. Sizinkiler gunde kaç kez emiyor mesela ya da calisan arkadasların kac cc Sut bırakıyorsunuz ya da mama veriyorsanız kac cc veriyorsunuz kafam cok karısık
Blw deneyin :) kendi eline alarak yerse daha mutlu olur sanki.domestic aynı durumdayız canım 6.5 aylık oldu kızım tadımlık dahi istemiyor ek gıdayı püre veriyorum onu bile kusmaya çalışıyor nasıl srvdirebilirim denemedim şey kalmadı ağzını kilit yapiyo 2 çay kaşığı bile zorla çok çaresizim ya inşallah alışır
Çok ilginç bak ben de korktum şimdiDenedimmcanim ağzına az bişi koparsa gitse kusuyor hemen blw de de
Ben hazir suyu kaynatip veriyorum hemen hemen bir aydir da su veriyorum. Tadimlik biseylerde veriyorum ben. Her bebek farkli tabi ama suan icin oglumda bi sikinti yasamadim cok sukur. (Alti aylik olduk biz)Bebeğinize suyu nasıl veriyorsunuz? Kaynatıyor musunuz, cam şişede mi alıyorsunuz ya da direk çeşmeden mi verilmeli? Biz daha ek gıdaya geçmedik ama havalar baya ısındı burda artık su vereyim diyorum. Markası falan önemli mi?
Eki Görüntüle 2148224
Normal su an ama iştahsız olması beni çok üzüyorAslında ek gıda 8.aya kadar tadımlık verilmeli. Bebek çiğnemeye yutmaya alışmalı. Tadına aşinalık dönemi diyebiliriz. Zaten 1 yaşa kadar beslenmenin çoğunluğunu anne sütü oluşturmalı. Ondan daha faydalı bir ek gıda yok. Benim oğlum kısa kısa emiyor eskiden daha iştahlıydı. Senin bebeğinin kilo alımı normalse bi sorun yoktur. İnşallah seni emer tekrar.
Su bile içmiyor napsak bilemiyorumdomestic aynı durumdayız canım 6.5 aylık oldu kızım tadımlık dahi istemiyor ek gıdayı püre veriyorum onu bile kusmaya çalışıyor nasıl srvdirebilirim denemedim şey kalmadı ağzını kilit yapiyo 2 çay kaşığı bile zorla çok çaresizim ya inşallah alışır
Benim kızım resmen gıda olarak yiyor ek gıdayı geçtik. Dayanamıyor kaşık yetistiremiyorumKızlar ek gıdaya gectık ten sonra emzirme durumlarında degısıklık oldu mu.Kızım emmediği için sagıp veriyorum ek gıdaya istekli degil acaba biraz azaltmalımıyım anne sutunu ondan mı yemek istemiyor. Sizinkiler gunde kaç kez emiyor mesela ya da calisan arkadasların kac cc Sut bırakıyorsunuz ya da mama veriyorsanız kac cc veriyorsunuz kafam cok karısık
Hazır suyu kaynatıp veriyordum zaten çok da vermedim yeni geçtik ek gıdaya. E bebekteki fuska dan almayı planlıyorduk ama hayat bebek suyuna denk geldik ondan aldık. Kaynatmaya gerek yokmuş. Deneyeceğim bakalım. Ben de ne kadar şu vermemiz gerektiğini kestiremiyorum. Ağlıyor daha fazla vermemi istiyor. Fazlası da zararli olur sonuctaBebeğinize suyu nasıl veriyorsunuz? Kaynatıyor musunuz, cam şişede mi alıyorsunuz ya da direk çeşmeden mi verilmeli? Biz daha ek gıdaya geçmedik ama havalar baya ısındı burda artık su vereyim diyorum. Markası falan önemli mi?
Eki Görüntüle 2148224