2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar merhaba ben şifayı kaptım galiba. Boğazım ağrıyor tüm vücudum dökülüyor. Çalışıyorum bütün gün eve gidince bebeğimle zaman geçiriyorum hiç dinlenecek vaktim yok. Vücudum çok yorgun. Parol dışında bişeyde içemiyorum. Tabivsiye edeceğiniz bişey var mı. Ateşimde var gibi hafiften. Bide bebeğime bulaşmaması için be yapabilirim

Canım cevapladı mı bilmiyorum ama aynı durumu yaşadım geçici bir durum merak etme emzirmeye devam :)

Bu diş ne zaman nasıl çıkacak yaa.Oğlum bi yandan kaşınıyor egzamadan dolayı,bi taraftanda ağzını açıp saldırma modunda her yere.Bi de sinirle tutup götürüyor ki ağzına.Parmaklarımı baya acıttı.Emziği dişlesin diye veriyorum,oda kesmiyor.Bakıyorum sertlikte yok diş yerinde...

Arkadaşlar kızım 4.5 aylıkken 2 dış birden çıkardı belirtiler 2 aydan beri vardı. Ama iştahsızlık 3 hafta kadar sürdü şimdi de üst dişler cikicak yine iştah gitti

Ihlamur nane limon falan iç meyve ye c vitamini olanları bol ye canım banada oğlumdan gecti sanirim ama onun sadece burnunda hırıltı vardı oda 2 güne gecti bnmki 1 haftada anca hafifledi, sütün korur onu gcmiş olsun ☺

Merhaba bebeğin yumurtalıklarında da iz var mı iğne yaptı mı dr oraya bi bilginiz vqr mı bizim orda da yara var yanlış bişey mi oldu diye endişeleniyorum
Evet çok küçük morluk gibi var. Dün kontrol e gittik doktor yumurtalıklarına da baktı hiçbir sorun yok herşey tertemiz dedi

Kızlar ya biraz size içimi dökmek istiyorum belki bir akıl vereniniz olur. KV bize geldi 1 ay kalacak. Her şeyime yardimci sağolsun ama bazı noktalarda üzülüyorum bir şey de diyemiyorum. biraz ağlayan bir bebeğim var o agladikca kulağı ağrıyor karni ağrıyor, sütün mü yetmiyor aç mi kalıyor göğsünü kontrol ediyor musun süt geliyor mu diyor. Süt yetmiyor dedikçe üzülüyorum bir şey de diyemiyorum. Yetiyor kilo alıyor diyip geçiyorum ama bebeğim 6.aya girdi ilk gününden bu zamana kadar sütün yetmiyor lafına çok icerliyorum. Ne yapsam bilemiyorum sesimi de çıkaramam.

Arkadaslar oglum 1 haftadir büyük tuvaletini yapmadi genelde öyleydi ama sadece anne sutu iciyodu bu sure icinde patates havuc kabak verdim tadimlik dun bugun vermedim yapsin diye bekliyorum sizce devam etmeliyim ek gidaya yoksa bekliyimmi kabiz olabilirmi acaba bundan oncede ishaldi gunde 4 kez yapıyordu ek gidaya basladigimdan beri

Canım ikinma huzursuzluk ağlama gibi şeyler yoksa neşesi ve iştahı yerindeyse 10 güne kadar tuvalete çıkmama normal diye biliyorum. Bir de zeytinyağı ekliyor musun ek gıdada önemli biliyorsundur

Kizlar bugun doktora gittik. Cok sukur duzelmis ama esimle ben hastayiz bir kurtulamadik ailecek bogaz agrisi. Bir de bugun ek gidaya gectik. Doktorun soyledigi once sebze. Hangi sebzeleri veriyorsunuz. Doktor oyle demedi ama alerji anlaminda birsey varmi diye ben bir kac gun ayni sebzeyi yapmayi dusunuyorum. Birde muhallebi dedi tavsiye edermisiniz evdemi yapayim mamayla. Bugun patates yaptim bayagi ac oldugu icin goturduuu :))))

Canım ikinma huzursuzluk ağlama gibi şeyler yoksa neşesi ve iştahı yerindeyse 10 güne kadar tuvalete çıkmama normal diye biliyorum. Bir de zeytinyağı ekliyor musun ek gıdada önemli biliyorsundur
Biliyorum canim 10 gunu gecerdi yapmadigi olurdu ek gidaya baslamamistim daha sadece süt aldigi icin cokda sikinti etmedim ama simdi ek gidaya basladigimiz icin kabiz olabilirmi diye düşündum. Yogurt disinda verdiğim herseye koydum zeytinyagi sade de iciriyorum ama gelen giden yok. Istahi yerinde cok şükür ama bugün cok huzursuzdu balkonda sakinliyo iceri girince ciglik cigliga agliyo. Huzursuzluk gezme isteginden mi yoksa yapamamasindanmi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…