- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.721
İğneleri o bölgeye uyuşturucu krem sürmeden mi yapıyorlarPipinin çevresine bir iki yere iğne yapıyorlar uyuşması in. Doktor bana iğneleri yaptığım yerler şişip kabuk olabilir izi olur korkmayın dedi. Merak etmeyin yani iğne izidir geçer dedi doktoru
Canım cevapladı mı bilmiyorum ama aynı durumu yaşadım geçici bir durum merak etme emzirmeye devam :)Hanımlar iyi günler Oğluşum 5 ayını doldurdu çok şükür ama son 10 gündür falan uykudan sürekli ağlayarak uyanıyor gece gündüz farketmiyor. Tabi uykuya dalmadan önce de ağlıyor. Bu durumda olan var mı?? Bir de bu 10 gündür falan emmek istemiyor gibi iki dakika kadar emiyor sonra ağlaya ağlaya bitiyor işi. Uyku ile uyanıklık arasında emziriyorum. Ama böyle de karnı doymuyor gibi geliyor . Bu ay için normal mi bu durumlar. Bu konular önceden konuşuldu mu takip edemedim ama?
o zaman iştahsızlık var demekki benim kızımda da olmuştu dış çıkardı 2 tane birden hemde bi kontrol et bence disleriniMeme almıyor biberonla besleniyordu onu da şimdi sadece uykuda alıyor başka türlü almıyor
Ben hiç bakamadım ama krem sürmedi direk ipne yaptı zaten baya ağladı. Sünnet bitene kadar da susturamadıkİğneleri o bölgeye uyuşturucu krem sürmeden mi yapıyorlaröyledir gerçi dimi başka nasıl olacak.
Ne kadar sürdü bu süreç bi de ishql bsnq diş gibi geliyor kabarık ön diş ama hiçte qnlqdığım bişey değilo zaman iştahsızlık var demekki benim kızımda da olmuştu dış çıkardı 2 tane birden hemde bi kontrol et bence dislerini
Bizim doktorumuz uyuşturucu krem sürüp yaptı hatta kremde sorun olmadiği için sürdügü kremin iğnesini yapti diye biliyorum.İğneleri o bölgeye uyuşturucu krem sürmeden mi yapıyorlaröyledir gerçi dimi başka nasıl olacak.
Ihlamur nane limon falan iç meyve ye c vitamini olanları bol ye canım banada oğlumdan gecti sanirim ama onun sadece burnunda hırıltı vardı oda 2 güne gecti bnmki 1 haftada anca hafifledi, sütün korur onu gcmiş olsun ☺Kızlar merhaba ben şifayı kaptım galiba. Boğazım ağrıyor tüm vücudum dökülüyor. Çalışıyorum bütün gün eve gidince bebeğimle zaman geçiriyorum hiç dinlenecek vaktim yok. Vücudum çok yorgun. Parol dışında bişeyde içemiyorum. Tabivsiye edeceğiniz bişey var mı. Ateşimde var gibi hafiften. Bide bebeğime bulaşmaması için be yapabilirim
1 saat once krem sürüp uyusturdar sonra igne yaptilar oglum hic aci hissetmedi sunnet boyunca da aglamadi cok şükür taki muayeneye kadarİğneleri o bölgeye uyuşturucu krem sürmeden mi yapıyorlaröyledir gerçi dimi başka nasıl olacak.
Evet çok küçük morluk gibi var. Dün kontrol e gittik doktor yumurtalıklarına da baktı hiçbir sorun yok herşey tertemiz dediMerhaba bebeğin yumurtalıklarında da iz var mı iğne yaptı mı dr oraya bi bilginiz vqr mı bizim orda da yara var yanlış bişey mi oldu diye endişeleniyorum
Maalesefİğneleri o bölgeye uyuşturucu krem sürmeden mi yapıyorlaröyledir gerçi dimi başka nasıl olacak.
Canım ikinma huzursuzluk ağlama gibi şeyler yoksa neşesi ve iştahı yerindeyse 10 güne kadar tuvalete çıkmama normal diye biliyorum. Bir de zeytinyağı ekliyor musun ek gıdada önemli biliyorsundurArkadaslar oglum 1 haftadir büyük tuvaletini yapmadi genelde öyleydi ama sadece anne sutu iciyodu bu sure icinde patates havuc kabak verdim tadimlik dun bugun vermedim yapsin diye bekliyorum sizce devam etmeliyim ek gidaya yoksa bekliyimmi kabiz olabilirmi acaba bundan oncede ishaldi gunde 4 kez yapıyordu ek gidaya basladigimdan beri
benim bebegim 21 kasim canim bisey mi sorucaktin???
Biliyorum canim 10 gunu gecerdi yapmadigi olurdu ek gidaya baslamamistim daha sadece süt aldigi icin cokda sikinti etmedim ama simdi ek gidaya basladigimiz icin kabiz olabilirmi diye düşündum. Yogurt disinda verdiğim herseye koydum zeytinyagi sade de iciriyorum ama gelen giden yok. Istahi yerinde cok şükür ama bugün cok huzursuzdu balkonda sakinliyo iceri girince ciglik cigliga agliyo. Huzursuzluk gezme isteginden mi yoksa yapamamasindanmi anlamadimCanım ikinma huzursuzluk ağlama gibi şeyler yoksa neşesi ve iştahı yerindeyse 10 güne kadar tuvalete çıkmama normal diye biliyorum. Bir de zeytinyağı ekliyor musun ek gıdada önemli biliyorsundur