- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.701
Benim eşimde çok küçük sonra yaptıralım diyodu. Ağlar dayanamayız diyodu. Ama büyüdükçe daha zor olur. Şimdi yapıldı bitti. Beklemeyin bencede.İnşallah canım ya sağol
Şunu da bi atlatsaydık hayırlısı ile
Eşim hep sonra sonra deyip duruyo neredeyse 6aylık olacaklar bir an önce yaptırmak istiyorum.dediğin gibi birşeylerin farkında olmadan en azından yapılmalı
Canım biran önce yaptır. Ben pişman oldum daha önce yaptırmadığıma...Açıkçası çok tedirginim korkuyorum da. Bi aşı iğnesinde bile Kıyameti koparıyor nasıl olacak bilmiyorum
geçmiş olsun canım. Bizim 5-6 günde kapandı yarası. Pipisi şişti ve tamamen morarmıştı. Şimdi hepsi düzeldi...Sünnetimizi olduk çok şükür. Emzik su oyuncak telefondan video... ne yaptıysak da sünnet boyunca ağladı. İğneyi yaptıktan sonra uyuşur susar dedim ama sanırım korktu. Rbyabdan ayakları tutuluyor bi yandan başında 5 kişi. O ağladı ben bittim. Gün içinde ara ara huzursuzlanıp ağlıyor ama oyunla falan oyalıyoruz. Sargısı yok direk açıkta pipisi. Bardak koyduk kesip. En zoru kremleme kısmı. Acıyo ve ağlıyor. Baya da bir şişti pipisi. İnş hemen iyileşir kuzum Allah olacaklara da benim kuzumada şifa versin
gecmis olsun canim benim oglumda gecen cumartesi oldu kremi pipiyemi suruyosun ben bezine suruyorum yapismamasi icin daha kolay oluyorSünnetimizi olduk çok şükür. Emzik su oyuncak telefondan video... ne yaptıysak da sünnet boyunca ağladı. İğneyi yaptıktan sonra uyuşur susar dedim ama sanırım korktu. Rbyabdan ayakları tutuluyor bi yandan başında 5 kişi. O ağladı ben bittim. Gün içinde ara ara huzursuzlanıp ağlıyor ama oyunla falan oyalıyoruz. Sargısı yok direk açıkta pipisi. Bardak koyduk kesip. En zoru kremleme kısmı. Acıyo ve ağlıyor. Baya da bir şişti pipisi. İnş hemen iyileşir kuzum Allah olacaklara da benim kuzumada şifa versin
Evet pipiye sürüyorum. Şuan pek sürebiliyorum denemez o kesilen yerin üzerine bırakıyorum daha cok. Süremiyorum çünkü. Bezine koysam pipiye geçermi ki? Antibiyotik ya o krem yarayı iyileştirsin diye sürmeye calısıyorum o bölgeyeq
gecmis olsun canim benim oglumda gecen cumartesi oldu kremi pipiyemi suruyosun ben bezine suruyorum yapismamasi icin daha kolay oluyor
Rahatsızlık değildir canım arada yaparlar öyle gerçi 1 aydır demişsin de. Emziği almıyorsa zorlama bence. Keşke benim oğlum da bıraksa .Sonra bıraktırması daha zor oluyor .benim oğlum da aynı seninki gibi kucağımda pışpış ağızda emzikle uyuyor. Bazen kucağımda sallıyorum hafifçe ama çoğu zaman bundan hoşlanmıyor hemen agresifleşiyor. Sallanmak istemiyor olabilir her bebek sevmez.Arkadaslar merhaba uzun zamandır giremiyorum. Bebişlerde sizlerde iyisinizdir umarım. Bu durumu yasayan veya fikir verebilecek olanlar es geçmeyin nolur. Bebegimi agzına emzigi verip pışpışlarım sallarım uyur normalde. Bebegim son 1 aydır uykusu gelince cok huysuzlanmaya basladı.emzigi kabul etmemeye basladı. Zor bela emzigi agzına verince bir sekilde sallayınca uyuyordu. Artık asla emzigi almıyor kendini sallatmıyor ve çok fazla aglıyor aglıyor en son gögsümde uykuya dalıyor ama çok zor sakinleşip dalıyor. Kısa süre sonra kalkıyor. Gece kalkmaları da arttı. Bir rahatsızlıgı olabilir mi doktra götürmelimiyim
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir insan hiç kıyamıyorSünnetimizi olduk çok şükür. Emzik su oyuncak telefondan video... ne yaptıysak da sünnet boyunca ağladı. İğneyi yaptıktan sonra uyuşur susar dedim ama sanırım korktu. Rbyabdan ayakları tutuluyor bi yandan başında 5 kişi. O ağladı ben bittim. Gün içinde ara ara huzursuzlanıp ağlıyor ama oyunla falan oyalıyoruz. Sargısı yok direk açıkta pipisi. Bardak koyduk kesip. En zoru kremleme kısmı. Acıyo ve ağlıyor. Baya da bir şişti pipisi. İnş hemen iyileşir kuzum Allah olacaklara da benim kuzumada şifa versin
Atlatirsiniz canim bende cok stres yapmıştım. Hatta sunnetten sonra bezini degismeye okadar korkuyodum ki uyuyunca uyanmasa biraz daha uyusa ne kadar gec acsam okadar iydir diyodum sureklide masaj yapmam gerekiyodu oda korkutuyodu beni ama simdi keske korkmasaymisim yapsaymisim diyorum derisi yapismis cumartesi ufak bi operasyon daha gecirdi kremle uyusturmustu doktor sanirm iyi uyusmadi makas degince okadar agladiki canimdan can gitti sanki cok şükür atlattik simdi daha iyi insAllah hepiniz kolaylikla atlatirsiniz. Bide pipi banyosu iyileşme surecini hizlandiriyo belki soylerler. Her doktor önermiyo sanirimİnşallah canım ya sağol
Şunu da bi atlatsaydık hayırlısı ile
Eşim hep sonra sonra deyip duruyo neredeyse 6aylık olacaklar bir an önce yaptırmak istiyorum.dediğin gibi birşeylerin farkında olmadan en azından yapılmalı
AVcılar hospital de yaptırdım. Bi sorun yaşamadık zaten uzun siren bir işlem değil 20 dk sürdü ortalama. Sonra yarm saat odada dinlenip çıktıkÇok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir insan hiç kıyamıyorben de korkuyorum hala ama önümüzdeki ay için karar aldım. Nerede yaptırdınız peki? Memnun kaldınız mı?
Merhaba bebeğin yumurtalıklarında da iz var mı iğne yaptı mı dr oraya bi bilginiz vqr mı bizim orda da yara var yanlış bişey mi oldu diye endişeleniyorumAnkara’da sünnet için özel deva hastanesi etlik ayvalı doktor Ali Akkaya da yaptırdık çok memnun kaldık. Hocamız hep dualarla yaptı bizi çok rahatlattı hemen de iyileşti. Araştırma yapanların aklında olsun
Hayırlı sağlıklı olsun inşlh. Bu bitti şükür...Sünnetimizi olduk çok şükür. Emzik su oyuncak telefondan video... ne yaptıysak da sünnet boyunca ağladı. İğneyi yaptıktan sonra uyuşur susar dedim ama sanırım korktu. Rbyabdan ayakları tutuluyor bi yandan başında 5 kişi. O ağladı ben bittim. Gün içinde ara ara huzursuzlanıp ağlıyor ama oyunla falan oyalıyoruz. Sargısı yok direk açıkta pipisi. Bardak koyduk kesip. En zoru kremleme kısmı. Acıyo ve ağlıyor. Baya da bir şişti pipisi. İnş hemen iyileşir kuzum Allah olacaklara da benim kuzumada şifa versin
canim bezinede sur hertarafina suruluyir bebek kipirdadikcaEvet pipiye sürüyorum. Şuan pek sürebiliyorum denemez o kesilen yerin üzerine bırakıyorum daha cok. Süremiyorum çünkü. Bezine koysam pipiye geçermi ki? Antibiyotik ya o krem yarayı iyileştirsin diye sürmeye calısıyorum o bölgeye
Pipisinin üstüne karton bardak kesip koyuyorum bezi deymiyo ama ben yine de süreyim belki değer falan teşekkürlercanim bezinede sur hertarafina suruluyir bebek kipirdadikca
Merhaba bebeğin yumurtalıklarında da iz var mı iğne yaptı mı dr oraya bi bilginiz vqr mı bizim orda da yara var yanlış bişey mi oldu diye endişeleniyorum
Nasıl yani sadece uykuda derken meme mi almıyor biberon mu sadece uykuda beslenirse doymazkiKızlar bebeğini sadece uykuda besleyen var mı bizimki uyanıkken hiç almıyor bi hafta olacak. Bundan önce de uyanıkken öö ööö yle alıyordu şimdi tamamne bitti çok yıprandım ne yapacqğımı bilmiyorum ne kadar drvam edecek her şeye mi böyle yapacak bilmiyorum
Inşallah öyledir galiba iğne değil bu lazer değdi oraya diye düşünüyrm ben bakmadığım için de bilmiyorumPipinin çevresine bir iki yere iğne yapıyorlar uyuşması in. Doktor bana iğneleri yaptığım yerler şişip kabuk olabilir izi olur korkmayın dedi. Merak etmeyin yani iğne izidir geçer dedi doktoru
Meme almıyor biberonla besleniyordu onu da şimdi sadece uykuda alıyor başka türlü almıyorNasıl yani sadece uykuda derken meme mi almıyor biberon mu sadece uykuda beslenirse doymazki