2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim eşimde çok küçük sonra yaptıralım diyodu. Ağlar dayanamayız diyodu. Ama büyüdükçe daha zor olur. Şimdi yapıldı bitti. Beklemeyin bencede.

geçmiş olsun canım. Bizim 5-6 günde kapandı yarası. Pipisi şişti ve tamamen morarmıştı. Şimdi hepsi düzeldi...

q
gecmis olsun canim benim oglumda gecen cumartesi oldu kremi pipiyemi suruyosun ben bezine suruyorum yapismamasi icin daha kolay oluyor

Bizim sünnetde doktor hiç sargı bezi felan sarmadı direk kendi Bezini bağladık. 6 tane ampul verdi günde iki tane kırıp döktük baticon gibi kan renginde bir şeydi. Ampül bitince hametana geçtik bi hafta sürdük. Bir de deriyi ileri geri oynatıyorum yapışmaması için. Bi hafta sonra kontrole gittik iyileşmiş dedi doktor. Darısı tüm sünnet olacak bebeklere

q
gecmis olsun canim benim oglumda gecen cumartesi oldu kremi pipiyemi suruyosun ben bezine suruyorum yapismamasi icin daha kolay oluyor
Evet pipiye sürüyorum. Şuan pek sürebiliyorum denemez o kesilen yerin üzerine bırakıyorum daha cok. Süremiyorum çünkü. Bezine koysam pipiye geçermi ki? Antibiyotik ya o krem yarayı iyileştirsin diye sürmeye calısıyorum o bölgeye

Rahatsızlık değildir canım arada yaparlar öyle gerçi 1 aydır demişsin de. Emziği almıyorsa zorlama bence. Keşke benim oğlum da bıraksa .Sonra bıraktırması daha zor oluyor .benim oğlum da aynı seninki gibi kucağımda pışpış ağızda emzikle uyuyor. Bazen kucağımda sallıyorum hafifçe ama çoğu zaman bundan hoşlanmıyor hemen agresifleşiyor. Sallanmak istemiyor olabilir her bebek sevmez.
Bazen de benimle daha çok vakit geçirmek istediği için uyuyamıyor onu farkettim. Uyanınca mesela 1 buçuk saat gibi süresi oluyor diğer uykudan önce . tek başıma olduğum için bazen 40 dk evdeki işlerle uğraşıyorum o da yanımda ana kucağında laf atıyorum şarkı söylüyorum oyuncak veriyorum ama oynarken bile yanında olmamı istiyor. Bu yetmiyor ona. Kaliteli zaman geçiremediysem uyutmam da zor oluyor .o yüzden onun sevdiği şeyleri yapıyorum. Ten teması kuruyorum göbeğini hüpletme gibi çok hoşuna gidiyor .gözlerine bakarak agucuk bugucuk yapıyorum :) sonra uyku sinyali verince uyutuyorum.
Biraz uzun oldu canım ama kendimden örnek verirsem bizde böyle :)

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir insan hiç kıyamıyor ben de korkuyorum hala ama önümüzdeki ay için karar aldım. Nerede yaptırdınız peki? Memnun kaldınız mı?

Atlatirsiniz canim bende cok stres yapmıştım. Hatta sunnetten sonra bezini degismeye okadar korkuyodum ki uyuyunca uyanmasa biraz daha uyusa ne kadar gec acsam okadar iydir diyodum sureklide masaj yapmam gerekiyodu oda korkutuyodu beni ama simdi keske korkmasaymisim yapsaymisim diyorum derisi yapismis cumartesi ufak bi operasyon daha gecirdi kremle uyusturmustu doktor sanirm iyi uyusmadi makas degince okadar agladiki canimdan can gitti sanki cok şükür atlattik simdi daha iyi insAllah hepiniz kolaylikla atlatirsiniz. Bide pipi banyosu iyileşme surecini hizlandiriyo belki soylerler. Her doktor önermiyo sanirim

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir insan hiç kıyamıyor ben de korkuyorum hala ama önümüzdeki ay için karar aldım. Nerede yaptırdınız peki? Memnun kaldınız mı?
AVcılar hospital de yaptırdım. Bi sorun yaşamadık zaten uzun siren bir işlem değil 20 dk sürdü ortalama. Sonra yarm saat odada dinlenip çıktık

Merhaba bebeğin yumurtalıklarında da iz var mı iğne yaptı mı dr oraya bi bilginiz vqr mı bizim orda da yara var yanlış bişey mi oldu diye endişeleniyorum

Kızlar bebeğini sadece uykuda besleyen var mı bizimki uyanıkken hiç almıyor bi hafta olacak. Bundan önce de uyanıkken öö ööö yle alıyordu şimdi tamamne bitti çok yıprandım ne yapacqğımı bilmiyorum ne kadar drvam edecek her şeye mi böyle yapacak bilmiyorum

Hayırlı sağlıklı olsun inşlh. Bu bitti şükür...

canim bezinede sur hertarafina suruluyir bebek kipirdadikca

Merhaba bebeğin yumurtalıklarında da iz var mı iğne yaptı mı dr oraya bi bilginiz vqr mı bizim orda da yara var yanlış bişey mi oldu diye endişeleniyorum

Pipinin çevresine bir iki yere iğne yapıyorlar uyuşması in. Doktor bana iğneleri yaptığım yerler şişip kabuk olabilir izi olur korkmayın dedi. Merak etmeyin yani iğne izidir geçer dedi doktoru

Nasıl yani sadece uykuda derken meme mi almıyor biberon mu sadece uykuda beslenirse doymazki

Pipinin çevresine bir iki yere iğne yapıyorlar uyuşması in. Doktor bana iğneleri yaptığım yerler şişip kabuk olabilir izi olur korkmayın dedi. Merak etmeyin yani iğne izidir geçer dedi doktoru
Inşallah öyledir galiba iğne değil bu lazer değdi oraya diye düşünüyrm ben bakmadığım için de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…