2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aslında yapılan tüm araştırmalar denmez Amerika pediatri 1 yasa kadar öneriyor mesela. Ya tabi siz de haklısınız ama ben çevremde problemlı bebekler gördüğüm için ön yargılıyim belkide.herkesin bebekleri sağlıklı olsun tombis olsun anne sütü alamayanlara üzülmesin bazı şeyler asparagas da olabilir yeterki sağlıklı olsunlar

Ya bizim bebiş çok sıkılıyor galiba yaa.Galibası fazla,sıkılıyordur yani.Çok üzülüyorum Evde ikimiz,ağlıyor,kucak istiyor,emiyor,uyuyor,uyanıyor yine aynı.Oyuncakların yüzünede bakmıyor.
Önceden kendi kendine konuşuyor,bişyler diyordu.Şu dktorun mongol falan demeside babamın canını sıkmış,takıntı yapmaya başlamış,niye konuşmuyor niye gülmüyor diye.Gerçektende bir süredir bu şekilde.Kucağımda öyle dursun,açsa çok bunaldıysa falan ağlıyor,yoksa hiç sesi soluğu çıkmıyor çocuğun.Öyle bakıyor,dalıyor falan.Moralim bozuluyor,bugün eşim kardeşim babam,hepside niye hiç konuşmuyorsun diye konuşturmaya çalıştıkça...

Nasıl kendine getireceğim ben bu çocuğu

Ya kızlar salı günü alerji randevumuz var. Ben de bi on gündür süt diyetini bıraktım bebeğim iki gündür neredeyse beyaza yakın inanılmaz kötü kokulu koyu kıvamda kaka yapıyor neden olabilir acaba. Önceden hiç böyle yapmamıştı çok endişelendim

Ssli gunu gaita tahlili verin bakılsın. Kendi kendinize mi actiniz diyeti

Ssli gunu gaita tahlili verin bakılsın. Kendi kendinize mi actiniz diyeti
Evet kendi kendime başlamıştım zaten yaşadığım yerde gittiğim doktor 6aydan önce tahlil yapamam demişti alerji için. Ankara’ya geldim Hacettepeden randevu aldım. İlk bakan pediyatri doktoru çocuğun genel halinde bir huzursuzluk yok sen kendi kendine diyet yapma çocuk gıdasından eksik kalmasın dedi salı günü ben de yemeye başladım süt yoğurt peynir. Ama kakası bi felaket oldu çocuğun. Kesik peynir yoğurt kokuyor resmen sabah uyandım tüm odayı kokutmuş bezi o derece. Ve parça parça olmuş artık mukusta değil yeşil beyaz karışımı

Canım kafana takmamaya çalış bebeklerin atak dönemlerinde durgunlukları olabiliyor yeni bir döneme girdikleri için uyum sağlamaya çalışıyorlar çok normal

Uykusuz bebisleri şimdi daha iyi anlıyorum gündüzleri sadece 15 dakika uyuyor iki sefer hadi bilemedim uç sefer kafayı yememe az kaldı ( neden huy değiştirdi anlamıyorum insallah normale döneriz

Bagirsaklarin bi alisma sureci var. Ek gidaya gectiginizde hizli bi sekilde kakasi toparlanir zaten

Canım rahatsızlığından olabilir. Bizim bile bir rahatsızlığımız olduğunda keyifsiz oluyoruz. Bizde evin içinde ikimiz sadece dediğin gibi hep aynı.. gerçi benim bebeğim oyuncaklarla oynuyor.
Dışarı çıkarsan biraz. Seviyormu dışarı çıkmayı.. bizim ki pek sevmiyor.
Göz teması kuruyormu konuşurken ?
Densiz insanların lafına bakma sen.. canını sıkma..
gözlemle biraz daha çok kafana takılıyorsa doktoruna söylersin. O gerekli görürse nöroloji bölümüne yönlendirir...

Alerji kan testi sonucumuz çıktı.Çok hafif yumurta beyazı yüksek,orta değerde.O da bizim diyet önereceğimiz kadar değil,zaten bebeklere de 1 yaşına kadar verilmiyor dedi doktor...
Bağışıklığımız düşüktü,onu da 3 ay sonra tekrarlayın testi dedi...
Dün yoğun mukuslu kaka vardı,tek başına mukus bizim için yeterli değil,kan görülmüyorsa olabilir dedi.Zaten ek gıdaya geçince mukusta yavaş yavaş kaybolacaktır dedi...

Uykusuz bebisleri şimdi daha iyi anlıyorum gündüzleri sadece 15 dakika uyuyor iki sefer hadi bilemedim uç sefer kafayı yememe az kaldı ( neden huy değiştirdi anlamıyorum insallah normale döneriz
Ben de işe başlayalı her gün kahve içiyodum oğlumun gündüz uykuları 5 dk. 10 dk ydı bu hafta hiç kahve içmedim çok şükür normale döndü. Sizin de böyle bir durum olabilir mi?

Canim ek gidaya gecince mukus da geçiyor. Cok sukur birsey cikmamis. Erken ek gida onermedi mi..ben bugun başlıyorum insallah. Bağışıklığı dusuk dedigin ne tahlili

Canim ek gidaya gecince mukus da geçiyor. Cok sukur birsey cikmamis. Erken ek gida onermedi mi..ben bugun başlıyorum insallah. Bağışıklığı dusuk dedigin ne tahlili

Ek gıdayla ilgili bişey demedi.İmmunoliji bölümü iga,igg ve igm tahlili istemişti.Birde total ige.
IgA referans değeri 5-80,bizim <1 çıkmış...

Sen hangi testleri yaptırmıştın?

Ben de işe başlayalı her gün kahve içiyodum oğlumun gündüz uykuları 5 dk. 10 dk ydı bu hafta hiç kahve içmedim çok şükür normale döndü. Sizin de böyle bir durum olabilir mi?
Aaaa bak hiç onu düşünmedim dikkat edeyim teşekkürler os yerinde cay kahve nescafe dozu aşıyor olabilirim

slm kizlar oglum bugun sunnet oldu cok sukur iyi gecti ama cok agladi ve cok panikledi korktu cok uzuldum cok pisman oldum 3 aylik olmadan yaptirsaydik diye neyseki atlattik baya bir huzursuz haftayada mevlidimiz var camiide yapacacagiz yemekli olacak bunun icin mevlid sekeri yaptirdim cocuklara dagitilmasi icin kucuk posetlere karisik sekerlerden yaptirdik mevlid cikolatasi cevizli baklava verecegiz acaba baska ne olmasi gerekiyor aranizda sunnet mevlidi yaptiran oldumu

Evet çok hevesleniyorlar çok tatlılar Allah bağışlasın 6 aylık olduktan sonra kendi kendine yemesine kaşık tutmasına izin ver hevesini alsın hem de kendi yemeyi öğrenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…