-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.581
Bence kesinlikle doktora gitmelisin dahiliye bakabilir heraldeKızlar lütfen yardmcı olun sag göğsüm acıyor dokununca falan, bayadr gribim hafif yesilimsi bi akıntım da var bunlar bi hastalik belirtisi mi doktora gtmeli miyim gidersem hangi bölüme gitmeliyim
Ssli gunu gaita tahlili verin bakılsın. Kendi kendinize mi actiniz diyetiYa kızlar salı günü alerji randevumuz var. Ben de bi on gündür süt diyetini bıraktım bebeğim iki gündür neredeyse beyaza yakın inanılmaz kötü kokulu koyu kıvamda kaka yapıyor neden olabilir acaba. Önceden hiç böyle yapmamıştı çok endişelendim
Evet kendi kendime başlamıştım zaten yaşadığım yerde gittiğim doktor 6aydan önce tahlil yapamam demişti alerji için. Ankara’ya geldim Hacettepeden randevu aldım. İlk bakan pediyatri doktoru çocuğun genel halinde bir huzursuzluk yok sen kendi kendine diyet yapma çocuk gıdasından eksik kalmasın dedi salı günü ben de yemeye başladım süt yoğurt peynir. Ama kakası bi felaket oldu çocuğun. Kesik peynir yoğurt kokuyor resmen sabah uyandım tüm odayı kokutmuş bezi o derece. Ve parça parça olmuş artık mukusta değil yeşil beyaz karışımıSsli gunu gaita tahlili verin bakılsın. Kendi kendinize mi actiniz diyeti
Canım kafana takmamaya çalış bebeklerin atak dönemlerinde durgunlukları olabiliyor yeni bir döneme girdikleri için uyum sağlamaya çalışıyorlar çok normalYa bizim bebiş çok sıkılıyor galiba yaa.Galibası fazla,sıkılıyordur yani.Çok üzülüyorumEvde ikimiz,ağlıyor,kucak istiyor,emiyor,uyuyor,uyanıyor yine aynı.Oyuncakların yüzünede bakmıyor.
Önceden kendi kendine konuşuyor,bişyler diyordu.Şu dktorun mongol falan demeside babamın canını sıkmış,takıntı yapmaya başlamış,niye konuşmuyor niye gülmüyor diye.Gerçektende bir süredir bu şekilde.Kucağımda öyle dursun,açsa çok bunaldıysa falan ağlıyor,yoksa hiç sesi soluğu çıkmıyor çocuğun.Öyle bakıyor,dalıyor falan.Moralim bozuluyor,bugün eşim kardeşim babam,hepside niye hiç konuşmuyorsun diye konuşturmaya çalıştıkça...
Nasıl kendine getireceğim ben bu çocuğu
Bagirsaklarin bi alisma sureci var. Ek gidaya gectiginizde hizli bi sekilde kakasi toparlanir zatenEvet kendi kendime başlamıştım zaten yaşadığım yerde gittiğim doktor 6aydan önce tahlil yapamam demişti alerji için. Ankara’ya geldim Hacettepeden randevu aldım. İlk bakan pediyatri doktoru çocuğun genel halinde bir huzursuzluk yok sen kendi kendine diyet yapma çocuk gıdasından eksik kalmasın dedi salı günü ben de yemeye başladım süt yoğurt peynir. Ama kakası bi felaket oldu çocuğun. Kesik peynir yoğurt kokuyor resmen sabah uyandım tüm odayı kokutmuş bezi o derece. Ve parça parça olmuş artık mukusta değil yeşil beyaz karışımı
Canım rahatsızlığından olabilir. Bizim bile bir rahatsızlığımız olduğunda keyifsiz oluyoruz. Bizde evin içinde ikimiz sadece dediğin gibi hep aynı.. gerçi benim bebeğim oyuncaklarla oynuyor.Ya bizim bebiş çok sıkılıyor galiba yaa.Galibası fazla,sıkılıyordur yani.Çok üzülüyorumEvde ikimiz,ağlıyor,kucak istiyor,emiyor,uyuyor,uyanıyor yine aynı.Oyuncakların yüzünede bakmıyor.
Önceden kendi kendine konuşuyor,bişyler diyordu.Şu dktorun mongol falan demeside babamın canını sıkmış,takıntı yapmaya başlamış,niye konuşmuyor niye gülmüyor diye.Gerçektende bir süredir bu şekilde.Kucağımda öyle dursun,açsa çok bunaldıysa falan ağlıyor,yoksa hiç sesi soluğu çıkmıyor çocuğun.Öyle bakıyor,dalıyor falan.Moralim bozuluyor,bugün eşim kardeşim babam,hepside niye hiç konuşmuyorsun diye konuşturmaya çalıştıkça...
Nasıl kendine getireceğim ben bu çocuğu
Çok korkuyorum bilmeden çocuğuma zarar veriyorum diye her bişey yediğimde vicdan azabı duyuyorumBagirsaklarin bi alisma sureci var. Ek gidaya gectiginizde hizli bi sekilde kakasi toparlanir zaten
Ben de işe başlayalı her gün kahve içiyodum oğlumun gündüz uykuları 5 dk. 10 dk ydı bu hafta hiç kahve içmedim çok şükür normale döndü. Sizin de böyle bir durum olabilir mi?Uykusuz bebisleri şimdi daha iyi anlıyorum gündüzleri sadece 15 dakika uyuyor iki sefer hadi bilemedim uç sefer kafayı yememe az kaldı( neden huy değiştirdi anlamıyorum insallah normale döneriz
Canim ek gidaya gecince mukus da geçiyor. Cok sukur birsey cikmamis. Erken ek gida onermedi mi..ben bugun başlıyorum insallah. Bağışıklığı dusuk dedigin ne tahliliAlerji kan testi sonucumuz çıktı.Çok hafif yumurta beyazı yüksek,orta değerde.O da bizim diyet önereceğimiz kadar değil,zaten bebeklere de 1 yaşına kadar verilmiyor dedi doktor...
Bağışıklığımız düşüktü,onu da 3 ay sonra tekrarlayın testi dedi...
Dün yoğun mukuslu kaka vardı,tek başına mukus bizim için yeterli değil,kan görülmüyorsa olabilir dedi.Zaten ek gıdaya geçince mukusta yavaş yavaş kaybolacaktır dedi...
Canim ek gidaya gecince mukus da geçiyor. Cok sukur birsey cikmamis. Erken ek gida onermedi mi..ben bugun başlıyorum insallah. Bağışıklığı dusuk dedigin ne tahlili
Aaaa bak hiç onu düşünmedim dikkat edeyim teşekkürler os yerinde cay kahve nescafe dozu aşıyor olabilirimBen de işe başlayalı her gün kahve içiyodum oğlumun gündüz uykuları 5 dk. 10 dk ydı bu hafta hiç kahve içmedim çok şükür normale döndü. Sizin de böyle bir durum olabilir mi?
Aynı durum bende de oldu ya kahve çok etkiliyormus bende sonradan anladimBen de işe başlayalı her gün kahve içiyodum oğlumun gündüz uykuları 5 dk. 10 dk ydı bu hafta hiç kahve içmedim çok şükür normale döndü. Sizin de böyle bir durum olabilir mi?
Teşekkurler canım gtmiştim doktora mastit olmuşumBence kesinlikle doktora gitmelisin dahiliye bakabilir heralde
Benim kızımda 4.5 aylık ama artık karşında yemek yiyemiyoruz. Sofrada kucağımıza alamıyoruz resmen hepsinde gözü kalıyor ağzını açıp kapıyor biz yerken zaten kaşık delisi daha kaşığı uzakta görünce cildiriyor (kaşıkla sadece şu içiyor ben de ek gıdaya geçmek istiyorum ama doktor vermedi inşallah bu ay verir