- 8 Ağustos 2009
- 73
- 50
- 88
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.821
Simdi durduk canim kahvalti yapcaz yarim satlik yolumuz kaldi biraz virajli oldugu icin tedirgin oldum kalabalikta gidiyoruzGünaydın canım. Stres yapma kendine ben hergün işe giderken 1 saat yola gidiyorum gelirken 1 saat yol geliyorum. Yola giderken durma imkânın olursa arada inip arabadan dinlendir kendini yorulmazsın Allahın izniyle
Geçen hafta bana da aşağı yukarı aynı şeyleri söylemişlerdi yolk 5.4 mm idi buyuk bu kötü 1-2 mm de bebek var bakalım canlanır mi haftaya gorcez dedi bu hafta 8 mm gümbür gümbür kalbi atan bebeğim var istersen bekle çünkü ben 3 kez beklemedim ve şimdi aklımın bi köşesinde acaba bekleseydim geç te olsa canlanırmiydi diye bi şüphe var nitekim bi bebeğim 10 gün geç canlandıEki Görüntüle 1973256
Teşekkür ederim canım, benim de kafam karıştı doğrusu, özeldeydi muayenem, devlete de görüneceğim.. Yolk kesesi görünüyor olması beni düşğnsürdü. Dr. Yolk kesesi haftasına göre büyük dedi. Bu anomali olduğu anlamına gelirmiş, bakalım pazartesi göreceğiz.
Evet insan ister istemez tedirgin oluyor canım. Ohh mis gibi kahvaltını yap hayırlısıyla var canım gideceğim yere inşallah.Simdi durduk canim kahvalti yapcaz yarim satlik yolumuz kaldi biraz virajli oldugu icin tedirgin oldum kalabalikta gidiyoruz
Kızlar ben sizden daha fazlayim 84 kiloyum acaba dr bana ne dicek boyum uzun1.77 gerci o kadar gostermiyorum ama bende tostopalak olcam sanırımBende ayni sayilirim 70ilerleyen zamanlarda yuvarlanip giderizz ayy ne tatli insallah
Aman Allahım bir kadının 4 kere doğum yapıp da bebeğini kaybetmesi ne berbat bir şey Allahım annenizin ecrini bol etsin çok üzücü bir hayat yaşamış
Şimdi bakarsan bir aşı ile tedavi oluyor sadece offf çok üzüldüm ya
Gunaydin hanimlar mutlu pazarlar mis gibi hava var gunes sicacik isitiyor. Kendimi disari atmak istiyorum. Babamiz çalışıyor bugun malesef. Kizimla ve gobisteki bebegimle parka gideriz o zaman biz
Hayırlı pazarlar güzel annişler. Benim bir saattir kasık ağrım var sol bacağıma vuran normal mi ?
Hayırlı pazarlar güzel annişler. Benim bir saattir kasık ağrım var sol bacağıma vuran normal mi ?
normal canım benim. ara ara hala oluyor bende.
Sağ olun canlar. Haziranda düşük yaptım. Şimdi hiç beklemiyorken bebişim bana süpriz yaptı. Korkuyorum o yüzden.Kasik agrilari normal canim adet sancisi gibi oluyor genelde
Gözün aydın canim
Çok şükür darısı başımıza inşallah
Hadi gözün aydın canım
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun ❤ yine 2 gun geride çıktık ama normal dedi dr hersey çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?