2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
günaydın güzel anne adayları:anneadayı:
ya hamilelik haberini öğrensen bir dert öğrenmesen bir dert 3 gündür zaten sabah bulantım vardı psikolojik mi anlamadım bugün daha kötüyüm sanki:KK43: regl olacak gibi sancımı söylemiyorum bile sizler benden öndesiniz sizde de oldu mu ağrılar. sanırım dayanamıyacağım bugün kan vericem birde çarşamba vericem
Günaydın canım ben 2 haftadır cekiyorum o sancıyı halada varr bugun dr a gidecektim eşim şehir dısında yarın gidelim dedii benimki asırıydıı sen yinede kan ver hersey cıkar kanda

Günaydın canım ben 2 haftadır cekiyorum o sancıyı halada varr bugun dr a gidecektim eşim şehir dısında yarın gidelim dedii benimki asırıydıı sen yinede kan ver hersey cıkar kanda
ay insan stres oluyor ister istemez bakalım bugün iş yerinden izin alabilirsem 1 saatliğine gidip gelicem.sen keseyi görmek için mi gidecektin doktora

Allah halla demekki varya bebege gorede degisiyor. dinlen doktorunada sor ihmal etme. adet sancısini. ben yarin kan tahlillerimi beta hcg baktircam saglik ocaginda. ben doktor randevu 17 mart buldum. ilkkez gidecem ve cok var kizim olmasa nasil dayanacaktim acaba. ama sen canin istemesede yemeye calis. sonucda bebegin gelisimi icin yemelisin. dengeli beslen meyveni suyu zaten bol diyolarda benim kizimda plasanta yaslanmasi vardi o yuzden gunde 3 litre sartti bana simdide sik tuvalet gidiyorum diye pek icmiyorum bakalim ne olacak
Doğru canım suyumu eksik etmiyorum ama kahvaltı yaptım şimdi çaaay coknhosuma gidiyo amaa yiyecek bişey istemiyorum yinede yedimm bi de bu progestandan mı nee bugun dr uma gidecektim esim gelemedi yarına kaldı
Saolasin canim amin insallah ben degerimi ogrebeyim de hayirlisiyla i sallah kese sonra kalp atisida duyariz:KK200::anneadayı:
inş canımm

ay insan stres oluyor ister istemez bakalım bugün iş yerinden izin alabilirsem 1 saatliğine gidip gelicem.sen keseyi görmek için mi gidecektin doktora
Yok canım ben ilçedeyim buradaki devlet hastanesine gittim kese olmus dedi cuma günü ilgilenmedi pek sancım oluyır dedim ilaç yazdı ama hala oluyo sancım hem kan değerim yüksek cıktı sancımı sorcam kan degerime tekrar baktırıcam dr umdan ayrıntılı öğrenmek için gidicem yani

Yok canım ben ilçedeyim buradaki devlet hastanesine gittim kese olmus dedi cuma günü ilgilenmedi pek sancım oluyır dedim ilaç yazdı ama hala oluyo sancım hem kan değerim yüksek cıktı sancımı sorcam kan degerime tekrar baktırıcam dr umdan ayrıntılı öğrenmek için gidicem yani
anladım canım umarım her şey yolundadır güzel haberlerle gelirsin

Benim pıhtılaşma testlerim yapılmasına ve mutasyon çıkmasına rağmen devlet vermedi, size önlem amaçlı rapor çıkması imkansız gibi.
Benim de önlem amaçlı gibi aslında, seviyem çok düşük ve her kadında nerdeyse olan bir mutasyonmuş ama psikolojik rahatlatıyor kafamı:KK45:ben 3 haftada 1 kontrole 60lira, 20 iğne ve coraspine 33 civarı veriyorum toplamda 100e yakın evet ödeme gidiyor.

Gittiğimde bir doktoruma sorayım ama ilk hamileliğimde de 9 ay o yazdı, rapor verilebilecek olsa yönlendirirdi sanki bilemedim:KK64:
Bende cumartesi gidecegim doktora soracagım sizde sorun bu konuyu benide eczacı uyardı bakalım ne çıkacak sonuc bana 10 tanesi recetedeki muayene parasıyla 45 dedi eczacı bir de doktoramuayene parası gerci sağlık olsunlarda onemli degil ama ayda 150 tl niye verelim dimi cevabın icin de cok tesekkurler canim

selam kızlar yeni hamişler katılmış aramıza. ben bugün 2. idrar testimi yaptım.ilkinde 2. çizgi çok silikti. bu testte çizgi baya belirgin ve koyu hal almış. kan verdim.öğleden sonra kan sonucum çıkacak

bende verdim kan bakalım sonuçlar nasıl çıkacak:KK37:

bu arada benim de ikinci hamileliğim. ilk hamileliğimde çok bulantım oldu ama bunda henüz bi bulantı yok.
benim daha bata 2 gün var bugün mide bulantısından mafoldum:KK43:inşallah böyle gitmez:işsiz:

X