2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar ,Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. kendimi tanıtayım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım vesilem bu 2. tedaviymiş çok şükür. 8 yıldan beri evliyim ve çocuğum yok.
transferin 10. günü 122,
12. günü yani bugün 317 değerim,
Rabbime sonsuuuz şükürler olsun.
diğer arkadşlarda tanıttımı kendilerini bilmiyorum daha okumadım sayfaları.
Tanıtmayanlarda kendini tanıtabilirlermi lütfen. çok teşekkürederim.

ben transferimim 8 günü silik çizgi gördüm, 9. gün biraz daha koyulaşmıştı, etesi gün kan verdim.
sağlıkla kucağına al inşallah canım:KK36:bende yeni bugün kan verdim bata 2 gün var benim regl döngüm biraz uzun 33 gün dün testte çift çizgiyi gördüm çok şükür bakalım kan sonucum nasıl olacak sabrsızım

sonuçlar çıksın garantileyeyim hamileliğimi olmadı ilk sayfaya liste yapayım tabi sizlerde isterseniz herkesi takip açısından diğer sayfalarda var :KK36:
Güzel olur , tahmini doğum tarihlerine göre sıralama yapabiliriz böylece kimin doğumu yaklaşıyor diye bakılabilir ilerde de

Arkadaşlar ,Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. kendimi tanıtayım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım vesilem bu 2. tedaviymiş çok şükür. 8 yıldan beri evliyim ve çocuğum yok.
transferin 10. günü 122,
Hoşgeldiniz:anneadayı:
Benim 2. Bebeğim olacak inşallah, kızım 16 aylık.
Yaşım 35. İlk bebeğimize evliliğimizin 5. Yılında merhaba dedik , daha öncesinde bebek fikri sıcak gelmiyordu. Doğunca nasıl bir mutluluk kaynağı olduğunu yaşayınca 2.ye de çok geç olmadan kavuşmak istedik Allah kısmet ederse.
Kızım 3 aylık olunca güya çalışmaya geri dönecektim, fazla duygusal oldum işi bıraktım :KK12:şu ara çalışmıyorum.
İnşallah evlatlarımızı vakti geldiğinde hepimiz kucağımıza alırız.

merhabalar.
24 yaşındayım yaklaşık 7 aydır evliyim. adetim bir gün geçince evde idrar testi yaptım, o gün kan verdim 287.53 çıktı :)
henüz doktora gitmedim keseyi ve kalp atışlarını görebileceğim bir vakitte nasipse gitmek istiyorum. (şu an 4+5 hamileyim)
Allah hepimize kolay bir hamilelik dönemi versin. sağlıkla huzurla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah :)

transferin 10. günü 122,
Canım Rabbimiz seninde kucagında koysun ne güzell cok sevindimmmm ☺
merhabalar.
24 yaşındayım yaklaşık 7 aydır evliyim. adetim bir gün geçince evde idrar testi yaptım, o gün kan verdim 287.53 çıktı :)
henüz doktora gitmedim keseyi ve kalp atışlarını görebileceğim bir vakitte nasipse gitmek istiyorum. (şu an 4+5 hamileyim)
Allah hepimize kolay bir hamilelik dönemi versin. sağlıkla huzurla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah :)
canım sende hoşgeldin ve diğer arkadaslardaa ne füzell coğalıyoruzzzzz ilk basta keseleri sonra kalp atıslarını sonraa cinsiyett vee daha sonra doğum hazırlıklarınıııı konusucaz inşş saglıkla alalım hepimizdee

Kızlarr ve burada cok samimi arkadaslar edindim ve grup olarak hala da konusuyoruz bebeklerimiz hep birlikte büyüyülorr inş sizinlede öyle bir samimiyet kurarızz:anneadayı:

Hoşgeldiniz kızlar kasım anneleri çoğaldık rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 2,5 yıllık evliyim 16 aylık oğlum var 2. Hamileliğin 29 yaşındayım prenses bekliyorum umut ediyorum tabii önce sağlık sıhhat le kucağıma almak

Hoşgeldiniz:anneadayı:
Benim 2. Bebeğim olacak inşallah, kızım 16 aylık.
Yaşım 35. İlk bebeğimize evliliğimizin 5. Yılında merhaba dedik , daha öncesinde bebek fikri sıcak gelmiyordu. Doğunca nasıl bir mutluluk kaynağı olduğunu yaşayınca 2.ye de çok geç olmadan kavuşmak istedik Allah kısmet ederse.
Kızım 3 aylık olunca güya çalışmaya geri dönecektim, fazla duygusal oldum işi bıraktım :KK12:şu ara çalışmıyorum.
İnşallah evlatlarımızı vakti geldiğinde hepimiz kucağımıza alırız.
Bende hemen ise donmeyi planliyodum isi biraktim

X