2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Atak haftalarini takip etmiyorum. Her gun buyuyorlar. Okursam mutlaka birseyler ararim ve bulurum diye düşündüğüm için okumuyorum

Atak haftalarini takip etmiyorum. Her gun buyuyorlar. Okursam mutlaka birseyler ararim ve bulurum diye düşündüğüm için okumuyorum
Haftaya 4aylık olucaz,dun öğleden sonra hiç uyumadı,kucaktan hiç inmedi dogru duzgun emmedi,surekli mızmız,hep kucakta,gunduzleri kucakta uyuyor zaten,dun gece de yerıne yatıramadık,gece 3e kadar pişpişle uyudu,3de yerıne yatırdım 5 de uyandı,dogru duzgun de emmiyo,memede uyuyakalıyo,ama aç olsa uyanır herhalde değiş mi?bu sabah da 7de uyudu hala ıyuyo,uyandırsam mı acıkmış mıdır?bilemedim ne yapacagımı?

Göz muayenesini damlasız yaptılar benim kızıma Medipolde. Işıkla damarlara fln bakıldı sadece

Göz muayenesini damlasız yaptılar benim kızıma Medipolde. Işıkla damarlara fln bakıldı sadece
Aynen canım bizim de ışıkla bakıldı medikalpark ta. Her iki gözden de kırmızı ışık gelmesi gerekir bazen ikisinden veya birinden gelmeyebiliyor dedi. Zaten 6. Ayda detaylı göz muayenesi yapılacak dedi doktorumuz.

Tabikide uyandırma benim kizim 8 saat uyuyor dokunmuyorum

Tabikide uyandırma benim kizim 8 saat uyuyor dokunmuyorum
Ne guzel maşallah,memede uyuyakaldıgı için aç diye duşunuyorum,memeyi çekiştiriyo,uyuyup kalıyo,emdikten sonra sağdım 50cc süt cıktı,o zaman bişey emmiyo diye dusunuyorum,memeye de col duskun hep memede olsun istiyor,kilo alımı da sınırda çok hareketli,2gundur de gunduzleri uyumuyo,hemen akla aç mi sorusu geliyo belki de evham yapıyorum

Ben gece 60 cç mama veriyorum rahat rahat uyuyor

Kızlar selam. Ben kasımda sezeryanla doğum yaptım kilolu ayva yanaklı çok şükür sağlıklı bi kızım oldu ondan sonra da forumu çok takip edemedim sütüm hiç olmadı denecek kadar azdı .hep mama veriyorum kızlar3 buçuk ayı geçtik okula da başladım yorucu bir tempodayız dışarı doğru düzgün çıkarmadım kızımı ama evde çok sıkıldım dışarı çıkamıyorum hala hapis gibiyim evde işe gidişi saymazsak

kızlar yardımını zaman ihtiyacım var

nisan ayında memlekete gidicez

annemle kayinvalidemin evleri ters birbirine, ikisinin de çağıracak çok kişisi var beşik için, iki tarafın da ilk torunu

doğum kısa denk gelince baharda geliriz dedik, ikisi de ayrı ayrı beşik yapacaklar

şimdi problemim şu ben günlük hayatta pek elbise giymiyorum, güzel bi kaç parça elbisem var ama onları da giymek istemiyorum, bebek de olunca simdi emzirmeye de musait olacak güzel bi elbise almak istiyorum

alışveriş için marka model renk boy önerilerinize ihtiyacim var, hemen hemen bir yıl aradan sonra gitmis olcam memlekete, cooookkkkk güzel olmak istiyorum

ne uygun olur ne olmaz bilemedim ben oneri alabileceğim sizden başka kimsem yok

hepinize şimdiden teşekkür ederim

ben en büyük farkı ekmek ve sekeri kestigimde görüyorum canım şimdi ekmek ve seker kullaniyosan emzirme döneminde olduğun için en azından şekeri komple cikarabilirsin hayatindan,

benim bı arkadaşım 22 kilo almıştı sonra doğum yaptı biraz verdi 10 15 kilo kadar, bide bunun üzerine aldı tekrar baya. çok uzuluyodu ama geçen bi fotoğraf attı inanamadim üniversite yıllarındaki haline dönmüş, bebegi bi yasina gelmedi üstelik. biraz bizim bebekler de hareketlenip ayaklansin zaten kilo sorunu hiç olmaz

bide bi arkadaşım adet görünce cabuk zayıfladığını söylemişti metabolizma o zaman eski haline donuyomus

ben 40 im çıkınca adet görmeye başladım belki ben de ondan cabuk verdim kiloları,
ama hem yaz geliyo hem bebekler büyüyo çooookkkk keyifli bi yaz bizleri bekliyo sen ona hazırla kendini

yüksek bel pantolon da gobisi hem topluyor hem var olandan baya küçük gösteriyo onu da tavsiye edebilirim

ama patavatsız insanlar için hala bi tedavi yok maalesef he he deyip gecicez napalim

Kizlar oğlum 12 gündür ne fitille ne de zeytinyagiyla kaka yapmadi. Sabunun yaptirdigini duyan varmi kucuk bi parça fitil gibi veriliyomus emin olamadim vermekle bi fikri olan varmi.
Bi sorum daha var dr brows biberon kullananlar temizligini nasil yapiyosunuz. Gunde 1 kez kullandigim icin kaynar suya atiyodum ama artik kullanimini artiricam surekli su kaynatmak zor gibi geliyo

çok geçmiş olsun canım inşallah normale döner bir an önce
annemden hatırlıyorum hiç fitil kullanmadi kardesimde, sabunu kesip fitil gibi veriyodu kardesimde yapiyodu kakasını bi zararı da olmadı

Canım sürekli kaynatmana gerek yok. Ben İlk kullanımda kaynattım. Sonraki kullanımlarda yıkıyorum içini suyla doldurup emziği de içine ters ten kapak gibi kapıyorum öyle bekletiyorum. Kullanmadan önceden ya hazır sudan ya kaynamış soğumuş sudan (ketıl da ya da demlikte kalmışsa) ya da hazırda kaynamış su varsa ondan geçirip kullanıyorum.
Biberon elimden düşerse ya da ağzı açık kalmışsa ve birinin ucuna dokunup dokunmadığından emin değilsem kaynatıyorum.

çok geçmiş olsun canım inşallah normale döner bir an önce
annemden hatırlıyorum hiç fitil kullanmadi kardesimde, sabunu kesip fitil gibi veriyodu kardesimde yapiyodu kakasını bi zararı da olmadı
Cok tesekkur ederim canim.InsAllah ya bi yapsa bayram edicez
Bende eskilerden duymustum ama esim ozamanin sabunu daha dogaldi simdi kimyasal cok diye pek yanasmiyo aslinda bende 1 kere denemekten yanayim.

Tesekkur ederim canim.
Peki deterjan yada herhangi bisey kullaniyomusun. Onceki sutlerim yagli tek basina kaynar su yagini temizlemiyo. Kaynattigim icin önce bulasik deterjaniyla yıkıyorum.

Cok tesekkur ederim canim.InsAllah ya bi yapsa bayram edicez
Bende eskilerden duymustum ama esim ozamanin sabunu daha dogaldi simdi kimyasal cok diye pek yanasmiyo aslinda bende 1 kere denemekten yanayim.

o da haklı ama aktardan doğal yeşil sabun da alabilirsiniz, doğal sabun satan dükkanlar bile var artık
inşallah geçer sıkıntısı yavrunun ya

o da haklı ama aktardan doğal yeşil sabun da alabilirsiniz, doğal sabun satan dükkanlar bile var artık
inşallah geçer sıkıntısı yavrunun ya
Aldirim bugun ozaman insAllah ise yarar. InsAllah canim ya hep boyle 10 gunde bir yapardi son 3 yapişi fitille oldu bu sefer fitilde fayda etmedi aslinca sanci yok gibi cunku huysuzluk yapmiyo uykusuda güzel zaman zaman ikiniyo sadece acaba yokmu diye dusunuyorum ama 12 gun nasil olmaz diyorum

Tesekkur ederim canim.
Peki deterjan yada herhangi bisey kullaniyomusun. Onceki sutlerim yagli tek basina kaynar su yagini temizlemiyo. Kaynattigim icin önce bulasik deterjaniyla yıkıyorum.
kullanmamaya özen gösteriyorum. Zaten o yüzden içini su doldurup bekletiyorum.
İçinde kalan mamayı hemen döküp iyice çalkalıyorum.sonra su dolduruyorum. Ama deterjan kullanmışsam kaynatma değilde kaynar sudan geçirme yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…