2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Peki kakasını yapması demekte sütün yaramadığını mı gösteriyor anlamadım
Benim ilk bebeğim günde 6-7 kez kaka yapardı, kaynanam “çok kaka yapması iyi değil, demek sütün yaramıyor, üstten emiyor alttan çıkartıyor” derdi ki kızım maşallah her ay %95 persentillerde gezer enine ve boyuna iriydi.
Oğlum şimdi 3 günde 1 yapıyor, “demek mideye yoğun bir şey girmiyor ki oğlan çıkaramıyor, sütün yetmiyor” diyor ki oğlum da çok şükür iri ve sağlıklı bir bebek.

Bence kaka ile sütün kalitesi veya miktarı arasında bir bağlantı yok gibi. Bebeğin yapısıyla sanki daha alakalı.

Kesinlikle katılıyorum sana canım:)
Şu kv ne yapsan yaranamıyıorsun

Atatürk orman çiftliğinin sütünü tavsiye ederim sütünü yaglandirdigi için bebek kilo alıyor ama günde iki bardaktan fazlası bebeğe pisik yapıyor bebeğim sürekli pisik oluyordu doktorumuz şöyledi 2 bardaktan fazla içme diye. birde anne süt içtiğinde bazı bebeklerde gaz yapabiliyor benim bebeğimde yapmadi denemeni tavsiye ederim.

Gunaydn herkese normalde hergn kaka yaprdi oglum bugun 4. Gunu 4 gozle bekliyorm yapmasini bide çisi kokmaya basladi sanki kaka gibi kokuyo burda konusu gecmisti neden acaba bi fikri olan varmi

Gaz sorunumuz bitti sanmıştım, yanılmışım. Bebeğim kakasını seyrek yaptığı zamanlar çok rahat oluyor hiç sancısı olmuyor. Geçen hafta 9 gün kakasını yapmadı gayet rahattı. Bende gazı geçti sandım. Şimdi tekrar kaka yapması normale
Döndü, sancıları başladı. Neden böyle oluyor anlamadım... bazen çok rahat yapıyor, bazen çok zorlanıyor

Kızlar kızımın aşısi baya kabuk bağlamıştı kabuğu kopmuş böyle oldu Bayadır böyle bi sorun var midir ? Normal mi yoksa?

Eklentiler

• 2018-02-01 12.17.52.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 92
Evet canım bende de olmuştu ilk ay 350gr almıştı oğlum lactamil içtim günde 2 kere iyi geldi aile hekimimiz de içmeye devam dedi ben hala içiyorum

Kızlar kızımın aşısi baya kabuk bağlamıştı kabuğu kopmuş böyle oldu Bayadır böyle bi sorun var midir ? Normal mi yoksa?
Canım normal bir görüntü. Eğer çok fazla şişlik veya morluk olursa yani böyle iltihaplanmış gibi olursa doktora götürürsün. Ama bu görüntü normal .

Aynen canım ben de 5 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum sanki farketti. Hem gazı hem kakası. Kabus gibiydi ağla ağla çocuk morarıyordu

Aynen canım ben de 5 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum sanki farketti. Hem gazı hem kakası. Kabus gibiydi ağla ağla çocuk morarıyordu

Arkadaslar acaba süt ürünlerinin alerji yaptıgına dair test yada tahlil yapıyolarmidır. Bende süpheleniyorum acaba süt ürünlerimi yapıyo diye ama yiyorum peynir filan. Zaten dogru dürüst yemek yemiyorum gaz yapıcak diye ee bunlarıda yemezsek ne yicez bize süt olucak anlamadim valla.

Canım alerji testler i küçük çocuklarda ve bebeklerde doğru sonuçlar vermiyor. Çocukta var mı diye bakmak için çocuğun kakasında kan var diye bakarlar. Ya da süt ürünü tükettiğinde ve tüketmediğinde arada ne gibi farklar oluyo onu soruyorlar. Yani bir nevi testi sen kendi kendine yapıyorsun gibi bişey. Gözlemë dayalı biraz.

Aynen cnm ben diyorum zaten rezeneye ekmek banıcam yakında.

Tsk cnm pek ayırt edemiyorum onun icin bir kac gun benimde süt ürünleri yemeyip denemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…