- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.081
Yok canım ya alakası yok bencePeki kakasını yapması demekte sütün yaramadığını mı gösteriyor anlamadım
Sadece anne sütü alıyorsa normal diyorlar canım. Sebebini bende anlamış değilimAcaba neden böyle oluyor ya çok güzel yapıyordu kakasını
Benim ilk bebeğim günde 6-7 kez kaka yapardı, kaynanam “çok kaka yapması iyi değil, demek sütün yaramıyor, üstten emiyor alttan çıkartıyor” derdi ki kızım maşallah her ay %95 persentillerde gezer enine ve boyuna iriydi.Peki kakasını yapması demekte sütün yaramadığını mı gösteriyor anlamadım
Kesinlikle katılıyorum sana canım:)Benim ilk bebeğim günde 6-7 kez kaka yapardı, kaynanam “çok kaka yapması iyi değil, demek sütün yaramıyor, üstten emiyor alttan çıkartıyor” derdi ki kızım maşallah her ay %95 persentillerde gezer enine ve boyuna iriydi.
Oğlum şimdi 3 günde 1 yapıyor, “demek mideye yoğun bir şey girmiyor ki oğlan çıkaramıyor, sütün yetmiyor” diyor ki oğlum da çok şükür iri ve sağlıklı bir bebek.
Bence kaka ile sütün kalitesi veya miktarı arasında bir bağlantı yok gibi. Bebeğin yapısıyla sanki daha alakalı.
Simdilik atesi opmadi kizlar sagolun birde bu ay sadece 500 gr almis zaten minyon bi kizim var 2.500 dogmustu bugun 90 gunluk 5 kilo olmus bu ay 500 gr alinca ebemz beslenmene dikkat et dedi ediyom zaten ama et yumurta sebze meyve findik ceviz vs C Cokoprenses83 arkadasim sende sanki bnzer durumu yasamistin lactamil vs kyllansam faydasi olur mu acaba sizlerden kullann var mi birde decavit vs.
Yok canım sütün yaramasa kilo almaz. Kilo ile alakası yokPeki kakasını yapması demekte sütün yaramadığını mı gösteriyor anlamadım
Evet canım bende de olmuştu ilk ay 350gr almıştı oğlum lactamil içtim günde 2 kere iyi geldi aile hekimimiz de içmeye devam dedi ben hala içiyorumSimdilik atesi opmadi kizlar sagolun birde bu ay sadece 500 gr almis zaten minyon bi kizim var 2.500 dogmustu bugun 90 gunluk 5 kilo olmus bu ay 500 gr alinca ebemz beslenmene dikkat et dedi ediyom zaten ama et yumurta sebze meyve findik ceviz vs C Cokoprenses83 arkadasim sende sanki bnzer durumu yasamistin lactamil vs kyllansam faydasi olur mu acaba sizlerden kullann var mi birde decavit vs.
Canım normal bir görüntü. Eğer çok fazla şişlik veya morluk olursa yani böyle iltihaplanmış gibi olursa doktora götürürsün. Ama bu görüntü normal .Kızlar kızımın aşısi baya kabuk bağlamıştı kabuğu kopmuş böyle oldu Bayadır böyle bi sorun var midir ? Normal mi yoksa?
Aynen canım ben de 5 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum sanki farketti. Hem gazı hem kakası. Kabus gibiydi ağla ağla çocuk morarıyorduBu kakayla bizim de başımız dertte bi düzelemedi gitti. Yeşil ve sümüklü kaka. Sizin sorununuz ne? Doktor normal diyor, tahlilde de bir şey çıkmadı. Ben alerjiden şüpheleniyorum. 15 gün süt ve ürünleri tüketmeyeceğim bakalım düzelecek mi.
Aynen canım ben de 5 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum sanki farketti. Hem gazı hem kakası. Kabus gibiydi ağla ağla çocuk morarıyordu
Kız ebced hesabı ne? İlk defa duydumKızlar bişey sorucam bebeklerinizin isimlerini verirken ebced hesabına baktınız mı inanıyo musunuz bunun çocukları etkilediğine merak ettim de
Canım alerji testler i küçük çocuklarda ve bebeklerde doğru sonuçlar vermiyor. Çocukta var mı diye bakmak için çocuğun kakasında kan var diye bakarlar. Ya da süt ürünü tükettiğinde ve tüketmediğinde arada ne gibi farklar oluyo onu soruyorlar. Yani bir nevi testi sen kendi kendine yapıyorsun gibi bişey. Gözlemë dayalı biraz.Arkadaslar acaba süt ürünlerinin alerji yaptıgına dair test yada tahlil yapıyolarmidır. Bende süpheleniyorum acaba süt ürünlerimi yapıyo diye ama yiyorum peynir filan. Zaten dogru dürüst yemek yemiyorum gaz yapıcak diye ee bunlarıda yemezsek ne yicez bize süt olucak anlamadim valla.
Arkadaslar acaba süt ürünlerinin alerji yaptıgına dair test yada tahlil yapıyolarmidır. Bende süpheleniyorum acaba süt ürünlerimi yapıyo diye ama yiyorum peynir filan. Zaten dogru dürüst yemek yemiyorum gaz yapıcak diye ee bunlarıda yemezsek ne yicez bize süt olucak anlamadim valla.
Canım alerji testler i küçük çocuklarda ve bebeklerde doğru sonuçlar vermiyor. Çocukta var mı diye bakmak için çocuğun kakasında kan var diye bakarlar. Ya da süt ürünü tükettiğinde ve tüketmediğinde arada ne gibi farklar oluyo onu soruyorlar. Yani bir nevi testi sen kendi kendine yapıyorsun gibi bişey. Gözlemë dayalı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?