- Emoji Skoru
- 149
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.721
Ama lutfen korkmayin sadece tedbir amacli dr gidinCanim ben 2014 eylul annesiyim sizi takip ediyorum dr git cunku ya enfeksiyon ya da bebek kakasini yapmis olabilir lutfen dikkate alin
Canim teşekkür ederim . İçimi rahatlattın. Aynen ben de şu an gazlı bez koyuyorum. Takibini yapayimBizde 1 hafta sürdü o kanama. Her altını değiştirirken badisi kurumuş kan olmuş buluyordum. Doktorumuz normal buldu ve hiçbirşeye gerek yok dedi. Ben Yine de bezinin altına göbek üstüne gazlı bez koydum birkaç gün bez sürtünmesin diye. 1 hafta 10 güne de geçti.
yarın kontrolümüz vardı zaten bebeğimin hareketleri de çok şükür iyi inşallah bi sıkıntı yokturA
Ama lutfen korkmayin sadece tedbir amacli dr gidin
kızlar bugün öğleden sonra 3 kere yeşil ama hafiften kahveli 5 kuruş büyüklüğünde akıntım oldu nişan mıdır ki umutlanmak istemiyorum artık ama duramıyorum da
inşallah canım ya hayırlısıyla kendiliğnden gelmesi beni o kadar mutlu edecek ki, bu gece son şansıHadi inşallah doğum belirtisidir
Canim senin icin yeni dogan hemsire arkadasima sordum durumu cvb bekliyorum hayirlisi olsunyarın kontrolümüz vardı zaten bebeğimin hareketleri de çok şükür iyi inşallah bi sıkıntı yoktur
Değeri kaçtı? Kızım ilk hafta 11 değerinde sarılıktı, diğer hafta gittik ölçmeye gerek yok düşmüş denildi ama gözleri, gözaltı falan sarı-kara hali 40 gün geçmedi.Kızlar bebeğim 18 günlük oldu. Sarılığı hafif vardı. Dün doktor hala geçmemiş. Hafif sarılığı var , İkinci haftayı dolduran bebeklerde artık sarılık olmaması lazım dedi. Neden ghala geçmediğini anlamamız için Bi takım testler yaptırmamı istedi. İçinde hemogram tsh idrar kültürü gibi değerlere bakılan 10-12 tane tahlil istemiş. Bebeğinde hala sarılık kalan, bu durumu yaşayan varmı?
Allah aşkına bana da söyle ilacın adını ne yapsam geçmiyor pişik.Kizlar son bir krem denedim sanki biraz iseyaradi gibi pisikte azicik da olsa fark ediyor insallah yanilmiyorumdur iyi geliyordur
teşekkür ederim canımCanim senin icin yeni dogan hemsire arkadasima sordum durumu cvb bekliyorum hayirlisi olsun
Değeri kaçtı? Kızım ilk hafta 11 değerinde sarılıktı, diğer hafta gittik ölçmeye gerek yok düşmüş denildi ama gözleri, gözaltı falan sarı-kara hali 40 gün geçmedi.
Şimdi oğlum da 6. Gün hafif sarı bulundu ama test yapılmadı, sonraki haftaya geçmişti.
Sizin de çok çok mu hafifti yoksa değeri az da olsa yüksek miydi?
Neresi sararmıştı? Benim oğlumun göz altı burun çevresi hafif sarıydı, doktor göbekten bakıyoruz dedi, göbeği sararıyorsa yüksektir demişti. Ama dediğim gibi haftasına geçti sarılıkları ama kızımda 40 gün geçmedi. Sizinki de acaba test yapılsa az da olsa çıkan cinstendi ama doktor mu gerek görmedi? (Benim kızım gibi- çok riskli değil ama sarı rengi biraz kalıcı değere sahip) bilemedim. Geçmiş olsun.Doktor değerine hiç bakmadı bile gerek yok riskli düzeyde değil hafif sarılık var , Sadece hala niye geçmemiş onu anlayalım dedi İstersen birkaç gün daha bekle geçmezse testleri yaptır dedi . Eğer yüksek değilse yinede hafif sarılıpın kalması risk midir
Geçmiş olsun canım tez zaman da iyileşir kızın inşallah dualarım sizinleKızımı dün aksam kuvöze aldılar, bağırsakları tikaliymiş, biz de hastanedeyiz dualarınızı bekliyorum
Canim hemsire arkadaşim gitsin sabahi beklemesin dedi ama sen bilirsin hayiirli geceler hayirli dogumlaryarın kontrolümüz vardı zaten bebeğimin hareketleri de çok şükür iyi inşallah bi sıkıntı yoktur
Neresi sararmıştı? Benim oğlumun göz altı burun çevresi hafif sarıydı, doktor göbekten bakıyoruz dedi, göbeği sararıyorsa yüksektir demişti. Ama dediğim gibi haftasına geçti sarılıkları ama kızımda 40 gün geçmedi. Sizinki de acaba test yapılsa az da olsa çıkan cinstendi ama doktor mu gerek görmedi? (Benim kızım gibi- çok riskli değil ama sarı rengi biraz kalıcı değere sahip) bilemedim. Geçmiş olsun.
Canım benim bebeğim de 1-1.5 saat arayla kalkıyor emmek için ben hiç doymadığını düşünmedim kilo alımı gayet iyiydi çünkü bebeğinin kilosu nasılMerhaba herkese 40miz çıktı çok şükür size birşey sormak istiyorum yardimmm bizmilk başlarda mama verdik yavrumuza ama şöyle sezeryan doğum.malum süt az ve halada az geliyor bana çünkü yavrum beni emince 2saat uyumuyor ordan anlıyorum1saat oda belki kızlar 2haftadir mamayı azalttim coknsukur iki gün vermediğini gün dahi oldu ama sonrasında mamayı yine verdim aç jalmasinda da dedim evolvia mama kullannalr 40gunnluk bebeklerimize nekadar mama veriyorsunuz ama öncesinde emziriyorum bn 60dan 75cikardim enjektör ile veriyorum emzik almadı biberon hiç kullanmadım gaz sorunu yaşıyoruz sabaha karşı çok ağır geçiyor onun içinde nurse harveys kullanıyorum bebekler için olanı bitkisel şiddetle tavsiye ederim onuda ve uykusuz geceler edevam
Benim bebeğim 33 günlük oldu hala sarılık var ve doktorumuz bu durumu hiç önemsemiyor 3 ayda anca geçer uzamış sarılık dedi bacakları temiz dedi sanırım bütün vücut olunca tehlikeli tam olarak bilmiyorumKızlar bebeğim 18 günlük oldu. Sarılığı hafif vardı. Dün doktor hala geçmemiş. Hafif sarılığı var , İkinci haftayı dolduran bebeklerde artık sarılık olmaması lazım dedi. Neden ghala geçmediğini anlamamız için Bi takım testler yaptırmamı istedi. İçinde hemogram tsh idrar kültürü gibi değerlere bakılan 10-12 tane tahlil istemiş. Bebeğinde hala sarılık kalan, bu durumu yaşayan varmı?
Canım sarılık ilk önce gözün beyazında baslarmis ve en son göz beyazından gidermiş luften panikleme.doktorumuz bize böyle söylemişti.gozun beyazindan gitmesi de 2 ayı bulur demiştiBen tam anlayamıyorum ama gözünün beyazında var gibi sanki vücudunda yok gibi. İnşallah geçer bir an önce. Geçmezse doktorun istedigi tahlilleri yaptırıcam biriki gün daha bekleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?