2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim teşekkür ederim . İçimi rahatlattın. Aynen ben de şu an gazlı bez koyuyorum. Takibini yapayim

Değeri kaçtı? Kızım ilk hafta 11 değerinde sarılıktı, diğer hafta gittik ölçmeye gerek yok düşmüş denildi ama gözleri, gözaltı falan sarı-kara hali 40 gün geçmedi.
Şimdi oğlum da 6. Gün hafif sarı bulundu ama test yapılmadı, sonraki haftaya geçmişti.
Sizin de çok çok mu hafifti yoksa değeri az da olsa yüksek miydi?

Doktor değerine hiç bakmadı bile gerek yok riskli düzeyde değil hafif sarılık var , Sadece hala niye geçmemiş onu anlayalım dedi İstersen birkaç gün daha bekle geçmezse testleri yaptır dedi . Eğer yüksek değilse yinede hafif sarılıpın kalması risk midir

Neresi sararmıştı? Benim oğlumun göz altı burun çevresi hafif sarıydı, doktor göbekten bakıyoruz dedi, göbeği sararıyorsa yüksektir demişti. Ama dediğim gibi haftasına geçti sarılıkları ama kızımda 40 gün geçmedi. Sizinki de acaba test yapılsa az da olsa çıkan cinstendi ama doktor mu gerek görmedi? (Benim kızım gibi- çok riskli değil ama sarı rengi biraz kalıcı değere sahip) bilemedim. Geçmiş olsun.

Ben tam anlayamıyorum ama gözünün beyazında var gibi sanki vücudunda yok gibi. İnşallah geçer bir an önce. Geçmezse doktorun istedigi tahlilleri yaptırıcam biriki gün daha bekleyip

Canım benim bebeğim de 1-1.5 saat arayla kalkıyor emmek için ben hiç doymadığını düşünmedim kilo alımı gayet iyiydi çünkü bebeğinin kilosu nasıl

Benim bebeğim 33 günlük oldu hala sarılık var ve doktorumuz bu durumu hiç önemsemiyor 3 ayda anca geçer uzamış sarılık dedi bacakları temiz dedi sanırım bütün vücut olunca tehlikeli tam olarak bilmiyorum

Ben tam anlayamıyorum ama gözünün beyazında var gibi sanki vücudunda yok gibi. İnşallah geçer bir an önce. Geçmezse doktorun istedigi tahlilleri yaptırıcam biriki gün daha bekleyip
Canım sarılık ilk önce gözün beyazında baslarmis ve en son göz beyazından gidermiş luften panikleme.doktorumuz bize böyle söylemişti.gozun beyazindan gitmesi de 2 ayı bulur demişti

Bizimde 21 günlük hala gözlerde ve yüzünde hafif var sarılık bizim hic tehlikeli olmadı hatta 10nun üzerine çıkmadı doktor bana 40gundr geçen bile olur demişti siz öyle diyince endişelendim şimdi

Biz 45 günlük olduk hala ara ara gözlerde sarı görüyorum. Doktor gözden ancak gider dedi ki bizim değer yüksekti. 20 günlükte çok normal. Bizim değere bile bakmıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…