2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Dün bebeği hafif öksürüyor diye doktora götürdüm,ateşi çıktığı an hastaneye alırım dedi, korktum.insanlar düşünmeden geliyorlar,bir de uzun uzun oturuyorlar.bugun ilk kez kabul etmedim inan.bjzin eve hastane çok yakın,bir arkadaş hastaneye getirmiş çocuğu grip diye,ordan da bize gelecekmiş aradı.kusura bakma dedim,bebek te hasta,daha kötü olabilir senin kızdan bulaşabilir mikrop dedim.biraz bozuldu haklısın dedi gelmedi.illa benim söylemem mi lazım ,anne olan bir insanın bilmesi lazım​

Geçmiş olsun neden böyle oldun acaba ameliyat sırasında enfeksiyon falan kaptın sanırım

Geçmiş olsun canım böyle insanlara deli oluyorum ya
Henüz bunlar minicik aşıları falan Yok savunmasızlar daha yeni yeni bağışıklık kazanmaya çalışıyorlar
Çok iyi cevap vermişsin

Cok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun.ayağa kalkabildin mi hala hastanedemisin.

Geçmiş olsun canım ya

Aynı durumu kız kardeşim yaşamıştı. Kayınpeder kayınvalide ve annem yanındaydı. Sonra gelin isterseniz annem bana bakar bi müddet demesine rağmen anneme rahat vermediler kadın sabredemeyip gitmişti. Ama kardeşim zorda kalmıştı bu sefer de. Kayınvalideye naz geçmiyor sonuçta. Eşiniz halletsin bu konuyu siz değil de. Niye düşüncesiz bu insanlar anlamıyorum. Ne işin var yani lohusa kadının yanında gece gündüz

Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu ki acaba ya? Allah tez zamanda sağlık versin

Rabbım yar ve yardımcın olsn canm.sana tum hastalarımıza sıfa versn ıns.zaten dogum ve sonrası zor bıde baska seyler cıkınca ınsan daha cok kotu oluyo ama bu gunlerde gecıcek zaman su gıbı gecıyo asla kendını bırakma bebegın ıcın sabret

Grip olan birini bebekli eve getirmek mi

Doğum belirtisi olabilir canım burada ishalle başlayıp ardından doğuma giden çok oldu bende de ne zaman olsa acaba mı diyorum.

Doğum belirtisi olabilir canım burada ishalle başlayıp ardından doğuma giden çok oldu bende de ne zaman olsa acaba mı diyorum.
Hala devam ediyor yaa. Utanmasam ağlayacam midemin acısına. Bakalım sabaha geçecek mi devam mı edecek . Cevapladigin için teşekkür ederim :*

Ay kiyamam yaa ((( neler gelmis başına. Simdi iyi misiniz?

utkumuz illahi biz söyleyeceğiz gripsen gelme diye. İnsanlar mı rahat ben anlamıyorum ki. Geçen bana da aramadan gripli misafir geldi ben eve maske almıştım verdim taktı misafir gidince iyice havaldırıdm evi. bebeği de odasından çıkarmadım el kadar bebek biz gözümüzden sakınıyoruz insanlar paldır küldür geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…