- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.361
Kaedeşimin de öyle olmuştu canım o da solu tutmak istemedi. Ama süt doluyor boşalmayınca çok rahatsız ediyordu ve zamanla o göğüsten gelen süt azalmıştı. Bir de iştahlı oldu gitgide tek göğüs yetmeyince 2.ayın sonları gibi ağlasa da zırlasa da o göğsünü de verdi. Geceleri veriyordu daha çok o zaman uyku sersemi anlamıyordu :) biraz zorla bence canım yoksa tek göğüs yetmez zamanla. Bebeklere ne alıştırırsak onu yaparlar zamanla onlar bize uyum sağlamalı diye düşünüyorum. Bakalım benimki doğunca da böyle konuşabilecek miyim tabii bir de o varBebegim sağı tutuyor, solu tutmuyorsilikon ucla, yatarak, ayakta, yandan vererek hic bi şekilde tutmuyor sağı tutuyor 20 dk sonra kendi bırakıyor. Ne yapsam sagip mi versem bilemedim hic
Aciktiginda direk tutmadigi memeni ver aclikla tutuyorlar benimde sagi imkani yok almiyordu ama her aciktiginda ilk sag mememi verdim bazen ciddi savastik ama sonunda kazandik memeyiBebegim sağı tutuyor, solu tutmuyorsilikon ucla, yatarak, ayakta, yandan vererek hic bi şekilde tutmuyor sağı tutuyor 20 dk sonra kendi bırakıyor. Ne yapsam sagip mi versem bilemedim hic
Parmak kadar bebekler nasıl inatçı oluyorlarAciktiginda direk tutmadigi memeni ver aclikls tutuyorlar benimde sagi imkani yok almiyordu ama her aciktiginda ilk sag mememi verdim bazen viddi savastik ama sonunda kazandik memeyi
Cok keyfi yerindeyse belki 5 dk tutabiliyor. Ama boşalmayinca sıkıntı veriyor. Şimdi sagdim, 2 3 kaşık sut akittim, 2 3 dk solu tutturdum. Yalana yalana tuttu çok şükür. Oyle oyle 15 dk gecti, hic yoktan iyidirKaedeşimin de öyle olmuştu canım o da solu tutmak istemedi. Ama süt doluyor boşalmayınca çok rahatsız ediyordu ve zamanla o göğüsten gelen süt azalmıştı. Bir de iştahlı oldu gitgide tek göğüs yetmeyince 2.ayın sonları gibi ağlasa da zırlasa da o göğsünü de verdi. Geceleri veriyordu daha çok o zaman uyku sersemi anlamıyordu :) biraz zorla bence canım yoksa tek göğüs yetmez zamanla. Bebeklere ne alıştırırsak onu yaparlar zamanla onlar bize uyum sağlamalı diye düşünüyorum. Bakalım benimki doğunca da böyle konuşabilecek miyim tabii bir de o var
Ben de almamıştım. Şimdi solu tam emmedigi icin mecburen sagiyorum. Normal el pompasi var ya, nasil desem bisiklet kornasi gibi. O gayet isimi görüyorBu arada kızlar ben hala göğüs pompası almadım. Şimdi de jokerde lansinoh ürünlerinde indirim varmış. Lansinoh un elektrikli göğüs pompasını kullanıp memnun olan var mı acaba?
Canim o bendim tuvaletten cikamamistim surekli ciss yapar gibi geliyordu bence gidi. Hastaneye hala geliyor mu? Nisan olsa bekle derim ama suysa gelen bebegin susuz kalirAy bu saatte uyanık olan var mıdır aranız da bilmiyorum ama benim suyum mi geldi anlayamadım
Duşa girmiştim, afedersiniz 4-5 kere tuvaletim geldi, yarım saat içinde 2 kere daha gittim, bilemedim ki ne olduğunu
Bi arkadaş vardı suyum az az gelmiş ben anlayamadım demişti, benim de o aklıma geldi,
1 saat uyudum simdi kalktım yine 2 kere wc ye gittim, zorlanmadan su gibi akıp gidiyor çok fazla değil, bugün çok su da içmedim hadi desem ondan .Canim o bendim tuvaletten cikamamistim surekli ciss yapar gibi geliyordu bence gidi. Hastaneye hala geliyor mu? Nisan olsa bekle derim ama suysa gelen bebegin susuz kalir
Benim de biraz oyleydi. Solu hic tutmadi, taslasti resmenKızlar benim de sut fazla olması problemim var ben pompa almamıştım ama göğüslerim çok doldu bi kaç gece sık sık titreme sıtma yaptı bende bebeğim birini emerken diğeri şakır şakır akıyor yeni pompa aldım bu akşam sagdım biraz rahatladım bende lansinoh manuel aldım gayet güzel suan için ama bu sağma işini nasıl biz duzen oturttunuz bebeğimin ne zaman meme isteyeceği belli olmuyor ki
Canim naptin gittin mi hastaneye. Bende de ayni durum varSabahı beklesem korkuyorum ya birşey olursa diye, simdi gitsek ya suyum gelmediyse, rezillik, herkes ayağa kalkar, annem kızımın yaninda kalması lazim vs...
Canım naptın gittin mi hastaneyr1 saat uyudum simdi kalktım yine 2 kere wc ye gittim, zorlanmadan su gibi akıp gidiyor çok fazla değil, bugün çok su da içmedim hadi desem ondan .
Ben De susuz kalmasından korkuyorum, 40 hafta da doldu zaten
Naptınız canım gittiniz mi ne durumdasınızKizlar az once yatakta adet agrisi tarzi bi agriyla uyandim lavaboya gittim daha klozete oturmadan ilik bisey akti camasirim islandi kokusu yok cok acik sari galiba suyumdu. Ilk dogum olacagi icin cok bi bilgim yok bugun doktor kontrolumuzde vardi suan bekliyorum. Insaallah saglikla kavusurum yavruma. Dualarinizi eksik etmeyin
Ben de indirimden yeni aldım canım doğumun ertesi günü şimdilik çok memnunumBu arada kızlar ben hala göğüs pompası almadım. Şimdi de jokerde lansinoh ürünlerinde indirim varmış. Lansinoh un elektrikli göğüs pompasını kullanıp memnun olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?